Video: Emma Heesters heeft haren op gekke plek hangen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Heb je altijd al willen weten waarom het haar van Emma Heesters er zo mooi uit ziet/ Dat komt omdat ze het zelf uit mag kiezen in Antwerpen. 

Emma onthult eindelijk waar ze haar onwijs volle haardos vandaan heeft! Je zou denken, daar zorgt Emma zelf voor, maar niks is minder waar. Ze heeft haar haartjes namelijk niet van moeder natuur gekregen, maar ze haalt ze zelf op bij een vrij gekke plek. Dat doet ze namelijk in Antwerpen. Daar heeft ze een speciaal atelier waar ze zelf haar lokken uitkiest, die één voor één aan een muur hangen. Het ziet er een beetje vreemd uit, maar ze zweert erbij. Ook lijkt ze zich niet te schamen voor het feit dat ze extensions gebruikt. Emma vindt het wel kunnen. Je mag een klein beetje faken om jezelf mooier te maken.

Lees ook: Foto: Wesley Hoedt bedriegt Emma Heesters op schandalige manier

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emma Heesters (@emmaheesters)

Emma Heesters laat zien waar haar extensions vandaan komen

De prachtige Emma Heesters geeft even een tour door het atelier waar de extensions die ze zelf altijd neemt te koop zijn. Gelukkig, voor de dames die hetzelfde haar willen hebben als Emma, zijn de extensions ook te bestellen en worden ze naar Nederland verstuurd. Emma zelf laat haar kapsel altijd doen bij de kapper tegenover deze winkel. Het is misschien een beetje ver om elke keer maar naar Antwerpen te moeten gaan om je haar te laten doen, maar Emma ziet het wel zitten. Die vindt het helemaal niet erg om af en toe die kant op te moeten reizen. Zeker niet als ze er zulk mooi haar voor terugkrijgt. Daar wordt Emma alleen maar vrolijker van.

Emma Heesters extreem blij met nieuwe haartjes

Zelf schaamt ze zich totaal niet voor haar extensions. Ze vindt het belangrijker dat haar haren er mooi uit zien, dan dat alles maar zo echt mogelijk is. En dat haar kapsel er goed uit ziet, dat staat vast. Emma heeft een kapper gevonden die precies weet wat zij wil en hoe ze haar haren wilt hebben. En dat is in deze tijd nogal bijzonder. Dan moet ze maar helemaal naar Antwerpen rijden, dat is Emma het meer dan waard. Natuurlijk is ze de moeilijkste niet, dus deelt ze al haar geheimen over haar prachtige kapsel met haar volgers. Die kijken in spanning, omdat ze natuurlijk net zulk haar willen hebben als Emma.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emma Heesters (@emmaheesters)

Het geheim achter Emma haar looks bij concerten

Zoals je kan zien zit Emma haar kapsel altijd geweldig bij concerten en nu is eindelijk duidelijk waarom. De extensions die Emma gebruikt zorgen ervoor dat haar kapsel er nog mooier uit ziet. Het maakt Emma haar look echt compleet. Natuurlijk zijn Emma haar echte haren ook hartstikke mooi, maar de extensions geven toch echt een beetje dat extra volume wat Emma graag wilt hebben. Ze maken haar fantastische look helemaal af.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Marco Borsato probeerde deze knappe dame te chanteren bij The Voice

Marco Borsato is net vrijgesproken van een aangifte tegen hem voor zijn gedrag bij The Voice. Lang kan hij echter niet van zijn rust genieten, want de volgende dame die hij op smerige wijze zou hebben misleid heeft zich gemeld..

Marijn Kuipers geeft geeft uitleg bij rood achterwerk met heerlijke video

De prachtige Marijn Kuipers heeft een nieuwe video online gezet waar haar volgers natuurlijk enorm van smullen. 

Video: Hélène Hendriks laat intiem lichaamsdeel aan Merel Ek zien

Tijdens de HLF8 uitzending haalt Hélène Hendriks uit het niets een intiem lichaamsdeel te voorschijn en vraagt ze aan Merel EK om er even nauwkeurig naar te kijken!