Video: Doutzen Kroes is druk met zaadjes in de weer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Doutzen Kroes is helemaal weg van de natuur. Dus besloot ze om even een dag in de weer te gaan met zaadjes. 

Het is toch wel fijn om Doutzen met iets anders bezig te zien dan met allerlei complottheorieën. Normaal gesproken is Doutzen alleen maar op Instagram bezig met het verspreiden van allerlei wilde geruchten en meningen, maar daar lijkt ze weer even pauze van te hebben genomen. Doutzen is weer overgegaan op meer kalme hobbies, zoals bijvoorbeeld tuinieren. Zo is het prachtige model al de hele dag met zaadjes in de weer. En daar vertelt ze je graag alles over.

Lees ook: Doutzen Kroes riskeert Instagram-verbod met controversiële foto

Doutzen gaat dankbaar op haar knietjes

Doutzen Kroes is erg dankbaar voor al het moois wat de natuur haar geeft. en om moeder aarde te bedanken, gaat ze zelf ook bezig met het planten van zaadjes. Maar dat kan je natuurlijk niet zo hoog boven de grond doen. Dus moet het knappe model even door de knietjes om de zaadjes in de aarde te planten. Maar dat vindt Doutzen gelukkig helemaal niet erg. De prachtige blondine gaat hiervoor maar al te graag op haar knieën. Ze weet dat het zichzelf straks dubbel en dwars uitbetaald als het over een paar maanden tijd is voor de oogst.

Doutzen is een echte tuinder in haar video’s

Als je haar  zo bezig ziet, dan kan je maar moeilijk geloven dat tuinieren voor Doutzen slechts een hobby is. Ze komt namelijk vrij professioneel over in haar tuintje. Misschien dat het ooit voor Doutzen als hobby is begonnen, maar inmiddels weet ze precies wat ze doet. Het is voor haar dan ook meer dan wat zaadjes in de grond gooien en hopen op het beste. Ze heeft een heel plan voor zichzelf bedacht.

Doutzen gebruikt eigen gemaakte gereedschap

Behalve expert in tuinieren, blijkt Doutzen ook nog eens een expert in survival te zijn. Ze kan namelijk van alles zelf maken van een paar takken. Zo ook een kleine ploeg, waarmee ze haar land op de juiste manier kan bewerken. Wat is Doutzen toch vernuftig. Het is dan wel weer jammer dat al die wijsheid meestal in het steunen van vreemde theorieën gaat zitten. Misschien dat Doutzen wat  vaker tips uit de tuin en wat minder vaak vreemde meningen moet delen.

Doutzen is weg van de natuur op rustgevende foto

Het is inmiddels geen geheim meer: Doutzen houdt van de natuur. En die liefde gaat veel verder dan alleen maar haar eigen groentetuintje. Zo vindt ze het heerlijk om lange wandelingen te maken in de bossen, of om zich op groene vlaktes te begeven. Doutzen zou het liefste het grootste deel van haar dag buiten doorbrengen. Nu zit dat er meestal niet in, dus neemt het prachtige model ervan, wanneer ze naar buiten mag. De knappe blondine heeft ook absoluut groene vingers, dus met haar eigen plantjes moet het ook wel goed komen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Katja Schuurman ontwerpt spannende setjes en gebruikt eigen kanonnen voor promotie (foto’s)

Katja Schuurman ontwerpt tegenwoordig ook spicy onderkleding, en kiest ervoor om de mooiste setjes zelf aan te prijzen!

Dit is het recordbrekende kijkcijfergeheim achter De Oranjezomer met Hélène Hendriks (foto’s)

Hélène Hendriks breekt het kijkcijferrecord met de eerste aflevering van De Oranjezomer dit jaar. Waar dat aan ligt? Experts wijzen op dit detail!

Hélène Hendriks laat temperatuur bij De Oranjezomer stijgen met zeer vraag (video)

Hélène Hendriks zet de mannen voor het blok bij De Oranjezomer en stelt een zeer interessante en onverwachte vraag aan iedereen in de zaal!