Video: Doutzen Kroes duikt zonder kleding in ijskoude vijver

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Doutzen Kroes deelt een gedurfde video. De blondine laat zomaar haar handdoekje vallen in de sneeuw!

Doutzen Kroes heeft een nieuwe hobby gevonden! De blondine lijkt ieder uur van de dag wel bezig te zijn met ‘self-improvement’, en besluit daarom ook deze uitdaging weer aan te gaan. Via Instagram deelt Doutzen namelijk een ijskoude video, waarin ze in een bevroren vijver springt. Dit doet de blondine zonder enige kleding om d’r ..

Volledig ontkleedde Doutzen Kroes gaat voor ijskoude duik

Doutzen Kroes deelt een ijskoude, maar tegelijkertijd ook uiterst video via Instagram. De blondine lijkt namelijk een nieuw voorbeeld, én nieuwe hobby te hebben gevonden in één! Haar nieuwe voorbeeld lijkt Wim Hof te zijn, wie kent hem niet, ‘The Iceman’. En dan kan je de nieuwe hobby van de blondine vast ook al raden, dat is een ijskoude duik nemen in ijswater. Iedere ochtend. Doutzen begon het een kans te geven en het leek zeker in de smaak te vallen, bij het wereldberoemde model. Via Instagram deelt Doutzen een video van hoe deze duik in z’n werking gaat. We zien het model richting de bevroren vijver lopen met slechts een handdoek om d’r heen gewikkeld. Eenmaal bij het water, of beter gezegd het ijs, aangekomen besluit ze de handdoek af te doen. Ze draagt helemaal niks en hiermee duikt ze het ijskoude wak in. Eenmaal in het water, probeert Doutzen haar ademhaling en mindset onder controle te houden. Dit lukt vrij goed, met als gevolg dat ze er na een tijdje weer uit stapt. De spirituele Doutzen lijkt weer ontwaakt te zijn, na deze frisse duik in de ochtend; “There is really magic in the cold“.

Lees ook: Video: Doutzen Kroes doet sensueel dansje voor volgers

Doutzen Kroes deelt gelukkig jubileum met bekende man

Doutzen Kroes deelde onlangs via Instagram een mooi eerbetoon aan haar man, Sunnery James. Die kennen we natuurlijk allemaal wel van het DJ-duo Sunnery James en Ryan Marciano. Doutzen en Sunnery waren namelijk 12 jaar samen, en om dit te vieren besloot de blondine een mooie tekst klaar te hebben staan voor haar echtgenoot. “Happy 12 year Anniversary @sunneryjames I love sharing this incredible journey called life with you, learning our lessons and grow old and wise together”. Nou Sunnery, steek die maar in je zak. Dat zijn een stel mooie woorden van een nog mooiere dame.

Spirituele Doutzen Kroes plant vele planten in de tuin

Doutzen Kroes lijkt weer de spirituele kant op te gaan met haar bezigheden, want dat is uiteindelijk gewoon wat de blondine het meest gelukkig maakt. Echter lijkt de video die de blondine nu deelt, niet zo spiritueel te zijn. Deze video is gewoon, lekker nuchter. De blondine besloot met haar kinderen namelijk de tuin een grote make-over te geven. De drie stopte allerlei planten de grond in, en daarmee was deze dag meer dan geslaagd! Doutzen Kroes heeft wéér een nieuwe hobby erbij..

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!

Video: Je gelooft nooit wat Roxy Dekker draagt in haar nieuwe videoclip

De videoclip van het nieuwe nummer van Roxy Dekker is uit. Roxy heeft een wel heel opvallende outfit aan in deze video!