Video: Deze bekende Nederlanders zitten stiekem in Eurovisie-clip ‘Europapa’ van Joost Klein

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Joost Klein heeft eindelijk zijn nieuwe clip laten zien en die zit vol bekende koppen. Deze mensen doen allemaal mee. 

Iedereen zat er al enorm op te wachten, maar nu is het eindelijk hier! De nieuwe clip bij het nummer van Joost Klein is eindelijk uit. ‘Europapa’ van Joost Klein zit vol met verborgen en minder verborgen optredens van bekende Nederlanders. Iedereen had blijkbaar veel zin om in de clip van Joost te spelen. Het is maar weer duidelijk dat er veel support is voor Joost en zijn nummer. De artiesten die meedoen hebben een klein beetje een band met het Eurovisie Songfestival en een beetje ook niet. Maar of ze nou echt wat met het songfestival hebben of niet, de mensen die in Joost zijn clip spelen, hebben sowieso veel geloof in Joost en zijn nummer.

Deze BN’ers zijn aanwezig in de clip van Joost Klein

De volgende BN’ers spelen een rol in het nummer van Joost: Raaf, Jean Claude, S10, Donnie, René Froger, Emma Wortelboer, Charlyn Lee, Darcy Book, Lydia Oei, Jady Satoer, Teun, Yung Petsi, Appie Mussa, Martijn van Eijzeren, Gover Meit, Leipe Dennis, Bram, Paul Elstak en Gabbers. Dat is toch wel een lijst waar menig artiest jaloers op zou worden. Met al die support moet Joost haast wel de competitie winnen dit jaar. Hij weet er met al die bekende koppen in ieder geval een goed feestje van te maken. Met alle bekende Nederlanders in zijn clip, weet Joost er nu al een bijzonder nummer van te maken. Of je het nou leuk vindt of niet, het nummer van Joost is wel een bijzonder nummer geworden waarmee we eindelijk als Nederland weer een goede kans maken om te winnen.

Zit het nummer van Joost nog vol verrassingen?

Sommige mensen in de clip van Joost zijn nogal verborgen. Paul Elstak had iedereen wel gezien in die auto in het begin. Gover Meit, oftewel Stefano Keizers, oftewel Donnie Ronnie was wat minder goed te spotten. Maar voor wie het niet goed zag, blijkbaar zitten ook S10 en rapper Donnie, René Froger en Emma Wortelboer in de clip. En natuurlijk levert dat een mooie boel aan leuke mensen op. Emma Wortelboer had al een bijzondere band met het Eurovisie Songfestival. Die schreeuwde namelijk de hele boel bij elkaar toen ze een aantal jaar geleden hoorde dat Duncan Laurence had gewonnen. Zou ze dit jaar net zo hysterisch doen?

Rapper Donnie creatief ook betrokken bij het nummer

Nu we het toch over Donnie hebben, die was ook creatief betrokken bij het maken van het nummer. De rapper was namelijk de creatieve schrijfpartner van Joost. En tijdens een aantal lekkere biertjes op het terras in Amsterdam hebben ze het nummer met zijn tweetjes kunnen bedenken. Met zulke bijzondere mannen aan het roer van het nummer van dit jaar, kan het haast niet anders dat Nederland ver gaat komen in de competitie. Met Donnie en Joost als breinen van het nummer, moet het bijna wel goed komen met het Eurovisie Songfestival in Nederland.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Tina Nijkamp ergert zich kapot aan ronde vorm bij Hélène Hendriks tijdens De Oranjezondag: ‘Zo jammer’

Hoewel de kijkcijfers een beetje aantrekken, is er nog steeds genoeg mis bij De Oranjezondag. Vooral dit aspect van de talkshow moet zo snel mogelijk aangepast worden, aldus Tina Nijkamp...

Auw: Enorme misser bij nieuwe serie Máxima zorgt voor wegzappende kijkers

De nieuwe serie Máxima heeft de enorme verwachtingen niet echt waar kunnen maken. Een simpel detail zorgde ervoor dat veel kijkers wegbleven...

Jack van Gelder fileert tafelgast tijdens De Oranjezondag: ‘Hij is zo ijdel als wat’

Jack van Gelder spaart zijn collega Rutger Castricum absoluut niet. Tijdens De Oranjezondag wordt er over- en weer flink met modder gegooid!