Video: Davina Michelle verwent zichzelf tijdens luisteren nieuwe hit

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Davina Michelle is niet te bescheiden om toe te geven dat ze erg van haar eigen muziek houdt. Zo is de blondine helemaal lekker aan het gaan op haar nieuwe nummer.

Davina Michelle gaat lekker op zichzelf

Het is geen geheim dat Davina Michelle altijd aan een flinke dosis zelfpromotie doet. Zo laat de zangeres geen kans schieten om haar eigen nummer even op te zetten. Onder video’s weten we in ieder geval altijd dat we een nummer van Davina kunnen verwachten. Al is het natuurlijk ook wel slimme promotie voor de zangeres want Davina heeft maar liefst 858.000 volgers op haar Instagram. Dit keer besloot Davina ook dat het tijd was om even haar eigen nummer op te zetten en te dansen in de badkamer. Davina Michelle heeft net een nieuw nummer uitgebracht genaamd I Love Me More. Op het filmpje lijkt het wel goed te zitten met die zelfliefde en Davina is helemaal in haar eigen wereldje.

Davina Michelle zonder laag make-up

Er zijn nog meer dingen die erg opvallend zijn aan het filmpje van Davina Michelle. Zo kennen we de blondine eigenlijk altijd met een dikke laag make-up. Vooral de eyeliner van Davina komt vaak in opspraak. Zo gaat de zangeres altijd helemaal los met gekleurde en zwarte strepen boven en onder haar ogen. De ene keer staat het Davina prachtig maar soms slaat ze ook volledig de plank mis en ziet het resultaat er een beetje eng uit. Wellicht besloot Davina daarom dat het nu tijd was om haar ‘ware’ gezicht te laten zien aan haar volgers. De blondine is namelijk zonder make-up aan het dansen en zingen en eigenlijk kan ze dat enorm goed hebben. Al die make-up is dus nergens voor nodig want Davina ziet er nog steeds heel goed uit zonder.

Lees ook: Video: Maagdelijke Davina Michelle gaat vreemd met Oosterburen

Davina Michelle verbrand zich aan heet water

Het is wel te zien dat Davina Michelle een beetje druk is met het zingen, dansen en wassen van zichzelf. Zo is de zangers ook druk in haar ogen aan het wrijven met haar handen maar dat was misschien niet zo handig. Vervolgens wil Davina namelijk haar handen even wassen onder de kraan maar ze kan nog niet zo goed zien. De kraan staat nog op heet en Davina verbrand haar handen. Het resultaat is een Davina Michelle die zich dood schrikt en een heel erg gechoqueerd gezicht trekt.

Davina Michelle is erg impulsief

Zangeres Davina Michelle lijkt het leuk te vinden om alles net een beetje anders te doen dan anderen. Zo is Davina haar stem natuurlijk ook wel echt uniek te noemen dus het plaatje is helemaal compleet. Daarbij is Davina Michelle ook wel van de spontante acties en dat is precies wat de blondine nu weer heeft gedaan. Zo plaatst Davina onderstaand filmpje waarbij ze haar volgers vraagt wat ze denken dat ze heeft gedaan. Het ziet er naar uit dat Davina Michelle een tattoo heeft laten zetten of een tattoo bij iemand heeft gezet. Misschien wel de naam van haar nieuwe nummer?

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beeldschone Amber Brantsen geniet intens op zonnige foto

Amber Brantsen heeft even een dagje vrij van haar werk bij Viaplay. En die brengt ze door in de volle zon. Natuurlijk maakt ze even een mooie foto.

Foto: Irene Schouten zet haar mooie meiden in voor zonnig vakantiekiekje

Irene Schouten heeft een welverdiende vakantie ingelast voor zichzelf. En tijdens die vakantie moet ze even haar mooie meiden laten zien!

Nicol Kremers deelt eerste foto’s van pikante betaalde website

Nicol Kremers van Massa Is Kassa heeft een nieuwe inkomstenbron. Ze gaat geld vragen aan haar fans voor bijzondere foto's.