Video: Davina Michelle danst heerlijk in strak leren pakje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Davina Michelle heeft wat belangrijks te melden. Om alle aandacht op zich te vestigen heeft ze een heerlijk strak leren pakje aangetrokken. 

Davina Michelle is bezig met het maken van een TikTok. Dit doet ze alleen niet in een normaal outfitje. De knappe zangeres heeft een heerlijk strak leren pakje aan. Op deze Tiktok laat ze weten binnenkort nieuws te hebben voor haar fans.

Davina Michelle staat te schitteren met leren outfit

Davina Michelle is alles behalve verlegen en dat laat ze met deze video maar weer eens zien. In een geheel leren outfitje staat ze een TikTok te maken. Aan het begin van de video valt er goed te zien dat de knappe zangeres een kort topje aan heeft. Haar voorgevel floept bijna uit het topje. Verleidelijk kijkt ze naar beneden totdat ze weer verleidelijk weg draait. Op dit moment krijgen we met een heerlijk achteraanzicht te maken, dit is voor heel mannelijk Nederland een genot om naar te kijken. Haar leren broek zit van onderen wijd, maar hoe verder we naar boven gaan hoe strakker de broek gaat zitten. Op het moment dat we bij haar achterkant zijn aanbeland zit de broek lekker strak. De rondingen zijn goed te zien, hierdoor laat de leren broek weinig aan de verbeelding over. Als kers op de taart heeft Davina Michelle ook nog eens een nieuwtje voor haar fans. Dit krijgen haar fans binnenkort te horen dus nog even wachten…

Davina Michelle steekt met glimlach op gezicht haar middelvingers op

Nog even wachten voor haar fans, maar haar nieuw liedje is bijna uit. Het nieuwe liedje heet Heartbeat. Om het liedje te promoten heeft Davina Michelle een fotoshoot gehouden. In een doorschijnend shirtje staat ze geposeerd voor de camera. Jammer genoeg bedekt ze haar voorgevel met haar armen. Terwijl ze dit doet steekt ze ook haar middelvingers op. Ze heeft zelf al door dat dit eigenlijk niet op Instagram kan. Daarom bedekt ze haar middelvingers maar even af met twee paarse hartjes. Ze bedoelt het allemaal goed, met een flinke glimlach staart ze naar onder. Aan haar gezicht af te lezen kan ze niet wachten om haar nieuwe liedje naar buiten te brengen!

Davina Michelle laat volgers alvast stukje horen

De knappe zangeres Davina Michelle kan niet meer wachten. Ze is zo enthousiast om haar nieuwe liedje uit te brengen dat ze alvast een stukje laat horen. Davina Michelle zit in de studio en laat weten hoe laat haar fans het liedje kunnen luisteren. Vol enthousiasme laat ze het liedje horen. Aan alles is te merken dan de knappe zangeres vol spanning wacht. Ze kan niet wachten totdat haar fans ook eindelijk het volledige liedje kunnen luisteren. De eerste reacties op het liedje zijn duidelijk positief. Davina Michelle kan voor nu weer even gerust ademhalen.

 

 

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jutta Leerdam knalt bijna uit haar extreem krappe sporttopje

Jutta Leerdam gedraagt zich ondeugend in de kleedkamer en maakt video waarbij ze een wel héél krap sporttopje draagt!

Lies Zhara schokt Nederland met heetste vakantiebeelden tot nu toe (Foto’s!)

Lies Zhara laat ons massaal watertanden met deze prachtige beelden tijdens haar zonnige vakantie. Je hebt zelf een lange vakantie nodig om van deze foto's bij te komen!

Sylvana IJsselmuiden moet handdoekje goed vasthouden in verlaten zwembad (foto’s!)

Sylvana IJsselmuiden gooit graag haar pluspunten in de strijd. Na een duik in het water is ze kletsnat en moet ze haar handdoekje goed vasthouden...Â