VIDEO: coureur wordt 15 jaar geschorst door deze debiele actie

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Deze coureur mag 15 jaar niet meer racen, zo besloot de FIA afgelopen week.

Als je dacht dat je alles wel gezien had in de racerij, had je het toch echt goed mis. In oktober 2020 kwam er namelijk een bizarre video naar buiten, waarop te zien is dat een coureur een zwaar debiele actie uithaalt.

Coureur gooit bumper de baan op

Het betreft Luca Corberi, een 23-jarige Italiaanse karter. Luca Corberi kwam in oktober 2020 in het opspraak, nadat hij voor flinke chaos had gezorgd tijdens het wereldkampioenschap karten. Tijdens de race viel Corberi uit na een touché met een van zijn concurrenten. Zo gefrustreerd als hij was, besloot hij de afgebroken bumper van zijn gecrashte kart te pakken, waarna hij deze de baan op gooide toen het hele veld voorbij kwam. Een levensgevaarlijke actie, aldus iedereen die het zag gebeuren. Echter bleef het hier niet bij en liep de hele situatie nóg verder uit de hand.

Enorme vechtpartij in de paddock

Na afloop van de race onstond er namelijk ook nog eens een vechtpartij in de paddock. Zoals in de onderstaande video te zien is, stormde een woedende Luca Corberi af op zijn concurrent en begon hij op hem in te slaan. En nee, ook daar stopt het niet. Een seconde of tien later zien we namelijk ook de vader van Luca Corberi op de jongen afstormen.

15 jaar niet racen

Na het zien van de bovenstaande beelden zal het je vast niet verrassen: Luca Corberi heeft een joekel van een straf gekregen van de FIA. De Italiaan mag namelijk maar liefst 15 jaar niet meer meedoen aan race-evenementen van de FIA. Volgens sommigen is zelfs deze zware straf niet zwaar genoeg. Zij hadden liever een levenslange raceban gezien.

Beeld: Vroom Kart

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Maan de Steenwinkel floept bijna uit haar topje tijdens wild optreden

Maan de Steenwinkel is een prachtige zangeres met een geweldig lichaam. Soms zit een ongeluk echter in een klein hoekje. 

Foto: Zomers geklede Jutta Leerdam geeft showtje weg tijdens vakantie

Jutta Leerdam is momenteel aan het genieten van een welverdiende vakantie.Ze besluit haar volgers te trakteren op een leuke show. 

Foto: Hélène Hendriks geniet van spuitende topsportster

terwijl iedereen naar de tour de France kijkt, focust Hélène zich op de vrouwelijke wielrensters, die de Giro D’Italia voor vrouwen rijden.