VIDEO: coureur wordt 15 jaar geschorst door deze debiele actie

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Deze coureur mag 15 jaar niet meer racen, zo besloot de FIA afgelopen week.

Als je dacht dat je alles wel gezien had in de racerij, had je het toch echt goed mis. In oktober 2020 kwam er namelijk een bizarre video naar buiten, waarop te zien is dat een coureur een zwaar debiele actie uithaalt.

Coureur gooit bumper de baan op

Het betreft Luca Corberi, een 23-jarige Italiaanse karter. Luca Corberi kwam in oktober 2020 in het opspraak, nadat hij voor flinke chaos had gezorgd tijdens het wereldkampioenschap karten. Tijdens de race viel Corberi uit na een touché met een van zijn concurrenten. Zo gefrustreerd als hij was, besloot hij de afgebroken bumper van zijn gecrashte kart te pakken, waarna hij deze de baan op gooide toen het hele veld voorbij kwam. Een levensgevaarlijke actie, aldus iedereen die het zag gebeuren. Echter bleef het hier niet bij en liep de hele situatie nóg verder uit de hand.

Enorme vechtpartij in de paddock

Na afloop van de race onstond er namelijk ook nog eens een vechtpartij in de paddock. Zoals in de onderstaande video te zien is, stormde een woedende Luca Corberi af op zijn concurrent en begon hij op hem in te slaan. En nee, ook daar stopt het niet. Een seconde of tien later zien we namelijk ook de vader van Luca Corberi op de jongen afstormen.

15 jaar niet racen

Na het zien van de bovenstaande beelden zal het je vast niet verrassen: Luca Corberi heeft een joekel van een straf gekregen van de FIA. De Italiaan mag namelijk maar liefst 15 jaar niet meer meedoen aan race-evenementen van de FIA. Volgens sommigen is zelfs deze zware straf niet zwaar genoeg. Zij hadden liever een levenslange raceban gezien.

Beeld: Vroom Kart

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Gretige Nina Warink blaast volgers omver met fotoshoot in ondergoed

Uit de fotoshoot met Hunkemöller zijn prachtige plaatjes gerold waar je mond echt open van gaat staan! Nina Warrink verrast ons enorm!

Foto: Jade Anna laat rits openscheuren met lekkere positie

De kleding van Jade Anna houdt het niet meer vol wanneer ze diep door haar knieën zakt... Als dat maar goed gaat!

Foto: Roxeanne Hazes draagt helemaal niks onder open, leren jasje

Zangeres Roxeanne Hazes viert een speciale mijlpaal met een speciale foto... Haar volgers slaan spontaan achterover van het verleidelijke kiekje dat ze plaatst op haar sociale media.