Video: Chantal Janzen vanwege absurde gezinssituatie nu al oma

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Veel Bekende Nederlanders zijn al oma geworden of hebben zelfs al meerdere kleinkinderen. Deze (vaak) 60 plussers worden nu vergezeld door een nieuwe bekende oma to be. Maar op haar jonge leeftijd is dat helemaal niet zo gewoon…

Chantal Janzen wordt oma

Niemand minder dan Chantal Janzen verwacht haar eerste kleinkind. Dat heeft haar (stief)dochter aangekondigd op Instagram. Esmée Geeratz is de oudste dochter van de man van Chantal, Marco Geeratz. Esmée deelde het blije nieuws met haar volgers op Instagram en heeft zo te zien al een ware babybuik. Ze krijgt haar eerste kindje met vriendlief Vincent van den Ende. Ook hij is geen onbekende in het medialandschap. Vincent is namelijk de zoon van Joop van den Ende. Joop van den Ende is een waar mediamagnaat op het gebied van televisie en musical. Hij heeft veel films en programma’s geproduceerd en geregisseerd.

Lees ook: Chantal Janzen geeft cosmetische ingreep toe: zoek de verschillen

Chantal Janzen en haar man Marco Geeratz

Chantal Janzen kennen we natuurlijk allemaal van haar presentatieklussen, waarnaast ze ook nog acteert, zingt en in musicals speelt. Chantal is niet te missen op de Nederlandse televisie. Chantal is sinds 2014 getrouwd met ondernemer Marco Geeratz. Zij is toen als twintiger beland in een samengesteld gezin met drie kinderen. Marco had uit een eerdere relatie al 2 meiden en 1 jongen. Dit zijn Zion Geeratz, Isa Geeratz, en de oudste, Esmée Geeratz, die nu dus zwanger is. Chantal en Marco hebben samen ook nog 2 kinderen samen gekregen: James en Bobby. De jongste, Bobby, krijgt van zijn moeder Chantal vaak een plekje op haar Instagram omdat hij steeds rare streken uithaalt.

Marco Geeratz kreeg op jonge leeftijd al zijn eerste kind. Hij was pas net 19 jaar oud toen hij Esmée kreeg. Dit maakt hun band extra speciaal en het nieuws dat zijn oudste zwanger is extra leuk. Esmée heeft op Instagram al eerder een lieve post geschreven voor haar vader. Die is hieronder te zien:

Met vijf kinderen is het altijd gezellig in huize Chantal en Marco. Het samengestelde gezin gaat vaak samen op vakanties, ondanks het grote leeftijdsverschil tussen de verschillende kinderen. Zo schelen Bobby en Esmée bijna 30(!) jaar. Chantal is nog druk met de peuterfase van haar jongste kind, ze kan dus gelijk door met haar kleinkind binnenkort. Hieronder een kiekje uit het zonnige Mykonos, waar het grote gezin afgelopen zomer doorbracht:

Dj Vincent van den Ende in the house

Esmée Geeratz is niet alleen zwanger, ze is ook recentelijk ten huwelijk gevraagd door haar lieftallige partner Vincent van den Ende. In het prachtige Positano, Italië is Vincent op één knie gegaan. Vincent is wederom geen onbekende voor velen. Dit zal hij vast deels te danken hebben aan zijn bekende vader, maar daarnaast is Vincent een grote producer van nummers onder de naam avedonmusic. Met bijna 30 duizend volgers op zijn Instagram valt te concluderen dat hij goed bezig is. Ook zijn zwangere vriendin is een ware business woman. De mooie Esmée heeft een eigen kledingmerk opgezet. Atelier Fumée is een kledinglijn met vooral veel satijn en jurkjes. Deze staan overigens erg goed op Esmée zelf.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!

Video: Je gelooft nooit wat Roxy Dekker draagt in haar nieuwe videoclip

De videoclip van het nieuwe nummer van Roxy Dekker is uit. Roxy heeft een wel heel opvallende outfit aan in deze video!

Rutger Castricum eindelijk open over verhouding met Hélène Hendriks: ‘Er groeit iets tussen jullie?’

Ondanks dat veel mensen denken dat Rutger Castricum zijn rol in het programma van Hélène Hendriks niet helemaal kan vinden, lijkt hij zich toch heel erg op zijn gemak te voelen bij haar. Bloeit er iets op tussen de twee?