Video: Chantal Janzen geniet van frikandel tijdens eerste date

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Chantal is zo’n BN’er die eigenlijk heel gewoon is gebleven. Ze kijkt net als de rest van Nederland elke avond televisie en deelt dan haar mooiste beleving. 

Presentatrice Chantal Janzen is, net als de rest van Nederland, enorm gecharmeerd van het programma First DatesDat is ook niet zo gek, want het is natuurlijk een ijzersterk programma. Elke minuut van de uitzending bevat wel een mooi moment. Met plaatsvervangende schaamte zit je vaak te kijken. Het is daarmee eigenlijk een soort leedvermaak. Maar tussen al dat leedvermaak heeft Chantal haar nieuwe held gevonden. Iemand die niet bang is om een hele horde aan frikandelbroodjes naar binnen te werken. En dat moest natuurlijk even gedeeld worden.

Lees ook: Zeldzame foto van piepjonge Chantal Janzen duikt ineens op

Chantal Janzen deelt video van hilarisch moment

Als je dan toch een grote groep volgers hebt op social media, dan moet je daar natuurlijk wel gebruik van maken. Chantal doet dat op sublieme wijze. Ze zet het hele fragment uit First Dates even voor je op een rij. Zo hoef je niks van de legendarische uitspraak over frikandellen te missen. Dat is toch ook wel weer lief van Chantal, dat ze haar volgers meeneemt in haar televisie avonturen.

Chantal komt niet meer bij van fragment

Zelf geeft Chantal aan hoe grappig ze dit fragment bij First Dates vond. Dat de kerel in kwestie teleurgesteld werd met een date met ‘etentje’ waarin slechts frikandelbroodjes op tafel kwamen is voor Chantal een de hoogtepunten van de Nederlandse televisie. Al zou Chantal zo’n date overigens geen probleem vinden. Een bord vol pizza en frikandelbroodjes, daar doe je Chantal een groot plezier mee.

Chantal en haar Bossche Bol

Maar de man van First Dates is niet de enige die er vreemde eetgewoontes op nahoud. Ook Chantal houdt ervan om af en toe een beetje te snacken. Zo is ze wel eens heel verlokkelijk op de foto gezet met een Bossche bol. En Chantal kreeg het zowaar voor elkaar om dat gevaarte charmant in haar mond te stoppen. Het leek wel een wonder. Meestal spuit de room alle kanten op zodra het  geprobeerd wordt. Maar Chantal heeft kennelijk ervaring hiermee. Het gaat haar namelijk goed af.

Moet Chantal zelf niet een keer meedoen aan First Dates

Chantal is natuurlijk allang bezet, maar misschien zou het leuk zijn als de prachtige blondine een keer meedoet aan First Dates. Dan kan ze zelf een keer meemaken hoe het is om in de gevaarlijke stoel te zitten. Elke date, zeker de eerste, kan een beetje ongemakkelijk zijn, laat staan met allemaal camera’s om je heen. Maar Chantal zou het waarschijnlijk heel goed doen op beeld.

Chantal houdt het voorlopig bij delen van foto’s

Voorlopig houdt Chantal het maar bij het delen van foto’s en video’s van fragmenten die ze leuk vindt uit het programma. Dat is een stuk makkelijker dan zelf aan een tafeltje te gaan zitten. Groot gelijk hoor Chantal, de meeste mensen thuis zullen het met je eens zijn.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Zo zag je Lilian Marijnissen nog nooit: ex-politica trekt alles uit voor heerlijke foto’s

Lilian Marijnissen heeft een nieuwe foto online gezet, waarin je de politica op een manier ziet die je nog nooit van haar gezien hebt. 

Rico Verhoeven vluchtte op ochtend na huwelijksaanzoek snel weg uit bed bij Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven heeft een hele grote slag geslagen op de Malediven; hij vroeg zijn vriendin ten huwelijk. De ochtend erna sloeg Rico echter alweer vroeg op de vlucht uit bed bij zijn verloofde Naomy...

Hélène Hendriks scoort historisch laag met De Oranjezomer: deze twee enorme problemen zitten haar dwars

'Tina Nijkamp slaat alarm: Catastrofale kijkcijfers voor De Oranjezomer met Hélène Hendriks!'