Video: Britt Dekker in kort topje laat haar buik bekladden

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Britt Dekker ziet er altijd stralend uit met een bruin tintje. Toch blijkt dit hartstikke nep te zijn nu ze naar voren komt met haar grote geheim.

Britt Dekker is hele dag tussen de paarden

Uiteraard is presentatrice Britt Dekker een echte knappe vrouw met blond haar en blauwe ogen. De meeste mensen noemen dat een groot voordeel maar het bijkomende nadeel is ook vaak een lichte huid. Nu houdt Britt Dekker toch stiekem wel van een lekker tintje dus moet ze dat maar zelf aanbrengen. Helaas gaat het zonnen in de buitenlucht voor Britt niet zo goed want ze is de hele dag in de paardenstallen bezig. Hierdoor krijgt de bleke huid van Britt maar geen mooi kleurtje. Naast paardrijden is Britt natuurlijk ook nog presentatrice van allerlei programma’s. Die tegenwoordig ook vaak met dieren hebben te maken. En voor die programma’s moet je wel een beetje goed voor de dag komen. Iedereen moet altijd een beetje bruin zijn zodat je niet wegvalt op tv. Meestal is dit dan natuurlijk een flinke laag make-up op het gezicht en dan is het goed. Bij Britt lag dit alleen ietsje anders..

Britt Dekker laat haar buik bekladden

De presentatrice heeft namelijk een wel erg outfitje aangetrokken voor haar werk. Zo verschijnt Britt Dekker in een extreem kort paars glittertopje. Het is meer een soort van bikini top dan dat je het een shirt kan noemen. Hierdoor komt de hele buik van Britt vrij en dat betekend dat ook daar een laagje kleur op moet. Anders dan gaat iedereen schrikken van de witte huid. Het ziet er wel bijzonder uit want de visagiste van Britt is heel druk in de weer met een kwast op de buik van Britt. Daarbij zit ook nog eens de riem van Britt half los dus ze kan ook nog wat hulp met aankleden gebruiken. Gelukkig kan Britt er zelf nog een leuk grapje van maken. Zo zegt ze dat je dit krijgt als je nooit op vakantie wil en alleen maar bij de paarden bent. Britt noemt de laag make-up ”drie weken Curaçao in drie minuten.”

Lees ook: Britt Dekker laat buik zien op foto voor spiegel

Britt Dekker gaat internationaal

De blondine Britt Dekker is heel erg lekker bezig met haar grote passies in het leven. Zo gaat het heel goed met paardrijden op hoog niveau, mag ze talloze programma’s presenteren en nu heeft ze zelfs een film uitgebracht. De film Whitestar is mede gemaakt door Britt Dekker en ze speelt de hoofdrol. Het is Britt haar acteerdebuut en toen de film uitkwam in 2019 was het een heel groot succes. Britt speelt in de film samen met haar eigen paard George. Omdat de film zo’n succes was is er een tweede deel uitgebracht, genaamd Silverstar, die nog in de bioscoop moet verschijnen. Toch is het blijkbaar een hele goede film want Britt maakte onlangs bekend dat de film verkocht is aan Amerika, Italië, Oostenrijk en binnenkort waarschijnlijk nog meer. Dit betekent dat Britt Dekker een echte doorbaak gaat maken in de filmwereld en misschien wel hartstikke bekend wordt. In de bekendmaking schrijft Britt dat het echt een droom is die uitkomt voor haar.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Femke Kok heeft schaatspakje thuisgelaten tijdens zonnige vakantie (foto’s)

Femke Kok is lekker aan het genieten van haar vrije tijd nu het schaatsseizoen er op zit. Ze heeft haar schaatspakje niet meegenomen en laat onweerstaanbare foto's zien!

Foto: Zangeres Maan de Steenwinkel heeft het zichtbaar koud in kort broekje

Maan de Steenwinkel heeft een opvallend bericht geplaatst op Instagram. Ze heeft een zeer kort broekje aan in een winters sneeuwgebied!

Blondine Delfine Stal (20) puilt aan voor- én achterkant uit haar piepkleine outfit (foto’s!)

Delfine Stal knalt met haar flinke rondingen aan alle kanten uit haar kleding. Ze heeft een enorm klein topje aan die haar rondingen maar net kan tegenhouden.