Video: Bridget Maasland biedt zichzelf aan bij vreemde mannen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Bridget Maasland was onlangs te gast bij Ruud de Wild. Hier biechtte ze op nog wel een keer te willen trouwen, en gooit ze zichzelf zelfs in de aanbieding..

Bridget Maasland was onlangs te gast bij de show van Ruud de Wild, op Radio 2. Hier biechtte de blondine op nog wel eens het huwelijksbootje in te willen stappen, en biedt ze zelfs zichzelf aan bij een stel vreemde mannen. Bridget heeft de smaak goed te pakken..

Bridget Maasland gooit zichzelf in de aanbieding op de radio

Bridget Maasland was uitgenodigd door Ruud de Wild van Radio 2. Hier hadden de twee het over allerlei onderwerpen, maar één onderwerp leek de aandacht van de luisteraar gelijk te trekken. Bridget Maasland zei namelijk dat ze nog weleens een keer zou willen trouwen, wat leidde tot grote verbazing bij Ruud de Wild; “Wil jij trouwen?”, Bridget: “Nou ik zou het wel leuk vinden, toch nog, voor het echie“. Nou mannen, grijp jullie kans, want dit is hét aanbod van je leven. Bridget Maasland gooit er zelfs nog een schepje bovenop, wat waarschijnlijk leidt tot een hoop berichten in de inbox van de blonde presentatrice; “Nou, misschien moet ik mezelf in de aanbieding gooien”. “Ik sta er ook voor open om een beschuitje met iemand te eten, natuurlijk”. Voordat de hongerige mannen al hun slag gaan slaan; Bridget heeft wel nog één eis. Namelijk tussen de 30 en de 55. Ruud de Wild doet nog één laatste oproep via Instagram; “Vrijgezelle mannen! Bridget wilt wel een beschuitje eten..”. 

Lees ook: Bridget Maasland verwent volgers met wulpse spiegel selfie

Bridget Maasland gaat mega-gevreesde uitdaging aan

Bridget Maasland deelde onlangs een post via Instagram. De blondine geeft aan dat ze klaar is om een uitdaging aan te gaan, en vraagt wie er mee doet met haar. De blonde presentatrice gaat namelijk meedoen met ‘Dry January’. In deze uitdaging is het de bedoeling dat je de hele maand januari géén alcohol drinkt. Zou Bridget dat kunnen, een hele maand zonder alcoholische versnaperingen? Ze gooit er vóórdat de uitdaging begint nog een mooie quote uit; “Als je vertrouwen hebt, hoef je niet de gehele trap te zien, om een eerste stap te zetten“. Bridget probeert hiermee anderen ook te motiveren om mee te doen met de droge januari. Ze vraagt zelf in haar caption wie er met haar meedoet. Nou, zolang ‘droog’ enkel geen alcohol is, weet Bridget het waarschijnlijk wel vol te houden. De blondine gaat de uitdaging met goede moed tegemoet, tijdens ‘Dry January‘! Wie doet er mee met de uitdaging van de presentatrice? Alleen deze quote en zwoele blik in de verte van Bridget zouden je al genoeg moeten motiveren om de uitdaging aan te gaan..

Lees ook: Foto: Bridget Maasland gooit beentjes de lucht in voor neus van collega

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jutta Leerdam knalt bijna uit haar extreem krappe sporttopje

Jutta Leerdam gedraagt zich ondeugend in de kleedkamer en maakt video waarbij ze een wel héél krap sporttopje draagt!

Lies Zhara schokt Nederland met heetste vakantiebeelden tot nu toe (Foto’s!)

Lies Zhara laat ons massaal watertanden met deze prachtige beelden tijdens haar zonnige vakantie. Je hebt zelf een lange vakantie nodig om van deze foto's bij te komen!

Sylvana IJsselmuiden moet handdoekje goed vasthouden in verlaten zwembad (foto’s!)

Sylvana IJsselmuiden gooit graag haar pluspunten in de strijd. Na een duik in het water is ze kletsnat en moet ze haar handdoekje goed vasthouden...