Video: Boerin Annemiek Koekoek draagt onmogelijke outfit in bloedhete zon

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Boerin Annemiek maakt het zichzelf niet makkelijk met het warme weer. Zo draagt Annemiek een veel te warme outfit voor deze temperaturen. De boerin kan beter wat kleren uitdoen om af te koelen.

Lees ook: Foto: Boerin Annemiek Koekoek bedreigd na boerenprotest

Boerin Annemiek in warme outfit in hete zon

De temperaturen in ons land lopen weer flink op en dat is goed te voelen zodra je een stap buiten zet. Het advies is natuurlijk om luchtige kleding aan te doen en lekker in de schaduw te blijven want je wil niet verbranden in de zon. Zo lijkt dit advies toch niet helemaal overgekomen te zijn bij de eigenwijze boerin Annemiek Koekoek. Al is het waarschijnlijk niet geheel zonder reden dat Annemiek ineens in een overall midden in het weiland staat. De boerin zegt zelf ook al in het filmpje dat iedereen zich vast afvraagt wat ze met 32 graden in deze outfit aan het doen is. Annemiek verduidelijkt dat het vanwege een filmpje is die ze aan het opnemen is. Daarbij grapt de cameraman dat het zelfs gaat om een wintershoot en of Annemiek even haar winterjas aan wil doen. Hier lacht Annemiek als een boer(in) met kiespijn om. Vervolgens zegt Annemiek dat ze een erg zwaar leven heeft.

Zo loopt boerin Annemiek er normaal bij

De rode overall van Annemiek Koekoek is naast een praktische outfit ook nog eens een erg bijzondere kledingkeuze. Zo zien we Annemiek meestal in een hele andere outfit op de boerderij rond paraderen als de temperatuur zo hoog oploopt. Meestal draagt Annemiek dan namelijk zo min mogelijk kleren om zichzelf zo koel mogelijk te houden. Een goed voorbeeld van één van deze zomeroutfits is op onderstaande foto. Waar het nog steeds niet een heel erg blote outfit is ziet het er al wel iets verfrissender uit dan de rode overall. Het is in ieder geval een erg praktische outfit voor een boerin. Annemiek laat namelijk weten dat ze samen met Jan en haar vader de tarwe heeft geoogst. Een zwaar klusje maar daar deinst Annemiek dus niet voor terug.

Boerin Annemiek heeft onrust in de stal

Nadat Annemiek Koekoek snel haar overall heeft uitgetrokken kan ze eindelijk weer een beetje ademen. Al is er op het gezicht van de boerin nog steeds aardig wat zweet en roodheid te zien. Ook niet gek natuurlijk als je zo hard moet werken in de buitenlucht. Annemiek draagt enkel een hemdje en heeft haar haren opgeknoopt op haar hoofd. De koeien van Annemiek zijn zelf ook een beetje onrustig geworden van het warme weer. Zo laat Annemiek weten dat ze de dam open hebben gedaan voor de koeien zodat ze naar binnen en buiten kunnen lopen. Veel koeien kiezen er natuurlijk voor om binnen in de schaduw te staan. Al zegt Annemiek dat dat wel voor een beetje onrust in het ritme van de dieren zorgt. Daarbij gaat de boerin ook nog even de ventilators aanzetten zodat de koeien nog meer verkoeling krijgen. Wellicht is Annemiek daarna zelf aan de beurt om even in een verkoelend zwembad te duiken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: House of the Dragon-actrice Olivia Cooke deelt foto zonder jurk

De hele middag heeft Olivia Cooke in haar House of the Dragon-jurk op een kasteelmuur gestaan. Toen ze die jurk later uitdeed deelde ze direct een opvallend kiekje!

Foto: Leontine Borsato laat Marco Borsato keihard vallen voor deze man

De ex-vrouw van Marco Borsato, Leontine Ruiters, is helemaal over haar man heen! De brunette heeft een nieuwe steenrijke vriend, en iedereen mag het weten!

Foto: Roxane Knetemann speelt in kort broekje met harig beest

Roxane Knetemann deelt een beestachtig lekkere foto! De VI-analiste ligt languit in het gras; een heerlijk gezicht!