Video: Blonde Karlijn en Boer Jouke trappen Yvon Jaspers van de bank in BZV

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Boer Jouke is voor Karlijn gegaan in Boer Zoekt Vrouw. De boer en zijn blonde verovering kunnen niet wachten tot ze eindelijk alleen zijn. Yvon verpest hun eerste intieme momentje op de bank…

Blondine Karlijn en de jonge Boer Jouke zitten in Boer zoekt Vrouw goed samen. Erg goed zelfs. Het enige kleine probleempje tussen de twee is presentatrice Yvon Jaspers. Yvon gooit zichzelf letterlijk tussen de verliefde Karlijn en Jouke op de bank en blijft daar zitten. Het wordt meteen duidelijk dat Jouke en Karlijn eigenlijk op wat alone time gerekend hadden. En hoewel ze Yvon een hoop gunnen, zijn ze natuurlijk niet bereid om haar daarin te betrekken…

Boer Jouke had Karlijn al lang op het oog in BZV

In de nieuwste aflevering van zondag is duidelijk geworden dat deze twee ver gaan komen samen. Vanaf de allereerste aflevering van het succesvolle programma was het eigenlijk al duidelijk welke kant Jouke op zou gaan. De blondine Karlijn, die binnen kwam lopen in een leren broek, kon hij natuurlijk niet weerstaan. Het klikte ook meteen, waardoor hun band door de weken heen steeds sterker werd. Zelfs de dieren van de nuchtere boer kregen opeens minder aandacht. En nu krijgt zelfs Yvon Jaspers zelfs nul op het rekest!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Yvon Jaspers (@yvonjaspers.official)

Karlijn is de ware voor Jouke

Het enige waar deze twee nu aan lijken te denk zijn elkaar en de koeien van Jouke natuurlijk. En natuurlijk kunnen we de boer niks kwalijk nemen. De kersverse boerin uit de Randstad, die waarschijnlijk haar leven helemaal om gaat gooien, ziet er ook gewoon geweldig uit en heeft bovendien een leuk karakter. Een die perfect past bij de boer. Beide zijn ze goedlachs, jong, en helemaal verliefd op elkaar. Het tv-programma functioneert dus nog steeds naar behoren. Zelfs na al die seizoenen weet het succesvol koppels te vormen. Opeens wordt duidelijk dat er nog maar één stoorzender in het concept zit: Yvon zelf. Boeren in BZV moeten zich namelijk niet alleen opmaken voor een reeks dates met onbekende vrouwen, maar ze krijgen er ook gratis heel veel Yvon bij!

Boer en boerin in spé alleen oog voor elkaar

Het was dus niet echt een verrassing te noemen dat Jouke uiteindelijk voor Karlijn ging. Nu het tv-programma er voor het duo op zit, is het duidelijk dat ze héél graag even een momentje zonder camera’s elkaar op een andere manier beter willen leren kennen. Gewoon als een normaal koppel dus. Yvon Jaspers laat dat echter nog niet gebeuren. De presentatrice vindt dit juist het perfecte moment voor een uitgebreid interview.

Yvon van de bank getrapt door duo

Als het niet goedschiks kan, dan maar met wat meer druk erop. Karlijn is een doortastende vrouw en weet wat ze wilt. Geen snel filmpje voor Instagram van Yvon maar een camera-loze persoonlijke sessie met haar boer. Daarna kan er altijd weer gefilmd worden. Jouke en Karlijn zitten niet echt op te wachten op nóg meer camera’s op hun gezicht. Ze maken Yvon snel duidelijk dat ze moet ophoepelen! Yvon realiseert zich gelukkig snel dat ze een ‘derde wiel’ is, en sluit het filmpje af.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Maxime Meiland krijgt enorme kritiek op deze foto zonder bovenkleding

Maxime Meiland heeft een nieuw fotootje geplaatst op haar Instagram, maar nu krijgt ze best veel kritiek op het geplaatste kiekje. 

Video: Leonie ter Braak beleeft wild avondje met vrouwelijke kandidaten Het Perfecte Plaatje

De beeldschone Leonie ter Braak heeft een nieuwe video geüpload en deze wil je absoluut gezien hebben. Ze doet namelijk heerlijk wild. 

Foto: Jade Anna ligt schaars gekleed in achtertuin

Influencer Jade Anna doet waar ze goed in is, en dat is natuurlijk volop genieten van het leven. Ze deelt een hele reeks aan verleidelijke kiekjes!