Video: Beeldschone Top 2000 DJ Annemieke Schollaardt speelt met flinke ballen in de studio

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De Top 2000 is weer in volle gang en dat gaat samen met een hoop gekkigheid in de studio. DJ Annemieke Schollaardt laat zich in deze video helemaal gaan!

Het houdt ons hele land bezig, de Top 2000. Iedereen heeft weer gestemd en luistert vervolgens de lijst der lijsten via de radio of kijkt mee op televisie. Als je luistert via de radio mis je echter een hoop geks, want deze beelden van Annemieke Schollaardt zijn toch wel bijzonder te noemen.

DJ Annemieke Schollaardt is het hoogtepunt van de Top 2000

Ze maken er met zijn allen weer een feestje van in de studio van de Top 2000. Maar liefst twaalf dj’s wisselen elkaar af en spelen de liedjes waar wij als Nederlanders op gestemd hebben. Maar als DJ heb je natuurlijk ook een hoop tijd om jezelf te vermaken tijdens het afspelen van de liedjes. Annemieke Schollaardt weet wel hoe ze die tijd moet gebruiken. Op een video die ze deelt op haar Instagram pagina is te zien wat er allemaal gebeurt in de studio tijdens zo’n dag. En het gaat er heftig aan toe. Zo zien we Annemieke in een auto rijden en met een hele rare zonnebril op. Maar wat toch vooral de aandacht trekt, zijn de foto en het filmpje waarop Annemieke speelt met een gigantische discobal. Ze danst ermee in het rond en trekt daar hele gekke bekken bij. Het is duidelijk dat Annemieke een uithangbord voor de Top 2000 is, zo een mooie vrouw trekt ontzettend veel publiek! En daar komt dan nog bovenop dat ze een super goede DJ is. Wij zijn verkocht!
Annemieke Schollaardt maakt collega’s helemaal nat

Aan alles is te zien dat de Top 2000 DJ’s een ontzettend goede band met elkaar hebben. Het is super gezellig in de studio en alle aanwezigen maken er één groot feest van. Voor het publiek wat in het Top 2000 café aanwezig is, is het genieten geblazen. De DJ’s zijn ook niet te beroerd om af en toe een leuk geintje met elkaar uit te halen. Tijdens het nummer Rain Down On Me van de band Kane werden er een aantal paraplu’s tevoorschijn getoverd. Iedereen in de studio kreeg een paraplu op zijn of haar hoofd. Door die paraplu kon je echter niet zo goed meer zien wat er om je heen gebeurde. Annemieke Schollaardt besloot dit moment aan te grijpen om haar collega Nathan Tamis even goed aan te pakken. Ze pakte een flesje water en liet deze langzaam leeglopen boven de paraplu van Nathan. Het water stroomde over de paraplu, om vervolgens ook over Nathan te lopen. Zo werd de titel van het nummer, Rain Down On Me, wel heel letterlijk voor Nathan. Dit soort geintjes houden het werk leuk! En wat een geluk heeft Nathan met een collega als Annemieke!

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Je hoeft niet te raden waar de piercing van Marijn Kuipers zit

Marijn Kuipers heeft een nieuwe, prachtige foto online gezet en haar fans smullen daar natuurlijk wel even van mee. 

Zien: dit is de bizar grote schoenencollectie van Memphis Depay

Memphis Depay heeft een compleet nieuwe collectie schoenen die...

Video: Famke Louise buigt diep voorover in supermarkt en laat haar beschuitjes zien

Famke Louise laat haar beschuitjes goed bekijken wanneer ze diep voorover buigt!