Video: Anne Zwart filmt achterste in slow motion in súper strak broekje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Anne Zwart deelt een uiterst verleidelijke video via Instagram. De blondine filmt haar achterste zowaar in slow motion..

Anne Zwart is een naam die we iets minder vaak voorbij zien komen. Maar dat neemt niet weg dat ze een bloedmooie verschijning is! Je kan haar onder andere kennen van Temptation Island, of misschien ben je wel één van haar 14 duizend volgers op Instagram! De bekendheid van de blondine mag zeker gaan groeien want zo’n mooie, fitte verschijning mogen we niet uit het oog verliezen. Zeker niet na deze prachtige slow motion beelden, en dit súper strakke broekje..

Fitte Anne Zwart deelt slow motion beelden van achterste

Anne Zwart kan je kennen van Temptation Island, of van Instagram. De blondine is met ruim 14 duizend volgers allang niet meer onbekend en houdt haar volgers dan ook graag op de hoogte met haar dagelijkse bezigheden. En die dagelijkse bezigheden, zijn meestal in de sportschool! De blondine is mega fit en heeft door middel van deze trainingen ook een goddelijk lijf weten te kweken. Dat presenteert Anne ook maar al te graag aan haar volgers, wat natuurlijk helemaal niet erg is. Dit keer presenteert Anne haar prachtige lijf aan de camera door middel van een slow motion loopje met haar rug naar de camera. Ze draagt een mega strak sportbroekje en het is duidelijk te zien dat ze net heeft getraind, aangezien de ‘pomp’ er goed in zit. Ze poseert voor de camera, bukt even en draait zelfs een rondje. Echter leek Anne het nog niet genoeg te vinden, dus besloot ze ook nog haar warme trui uit te trekken, om ook de spieren van haar bovenlichaam te tonen. Die zijn uiteraard goed aanwezig, deze fitte blondine gaat overduidelijk naar de sportschool!

Lees ook: Foto: Beeldschone blondine Chelsea (22) grijpt meteen alle aandacht bij Big Brother

Anne Zwart demonstreert verschillende bodybuilding-poses

Anne Zwart is een hele fitte, sportieve vrouw. Dit is echter niet alleen een hobby van de blondine, maar meer dan dat! Ze doet namelijk aan niks minder dan bodybuilden. Ja, vrouwen kunnen dat net zo goed als mannen! En om deze ‘shows’ en poses te oefenen, besluit ze om even voor de camera alvast wat poses aan te nemen. Ze demonstreert het aan haar volgers! Ze neemt verschillende poses aan voor haar volgers, en deze lijken het dan ook allesbehalve erg te vinden. Anne draait nog even haar rug en achterste richting de camera, want daar heeft ze natuurlijk ook die hele tijd hard aan gewerkt. Ook die delen van haar fitte lijf moeten eraan te pas komen tijdens deze bodybuilding-show! Anne draagt een super strak sportbroekje en een één-delig off-shoulder topje. Deze outfit toont dus niet alleen goed haar spieren, maar is tegelijkertijd ook nog eens uiterst ! Zal ze in deze outfit ook het podium opgaan?

Lees ook: Foto: Marlijn Weerdenburg laat Moltalk-kijkers naar adem happen met strakke outfit

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna pakt uit met heerlijk doorschijnend setje: dit ziet Kenneth Taylor in de slaapkamer (foto’s!)

Jade Anna van Vliet heeft weer een ontzettend mooie collectie foto's online gezet waar iedereen van gaat smullen. Check het snel!

Schaatsster Pien Hersman onthult intiem feitje tijdens vragenvuur op Instagram (foto!)

Pien Hersman kreeg op social media best weer een bijzondere vraag op zich afgevuurd. Maar ze durfde hem wel te beantwoorden. 

Lieke Martens geniet intens van voetbalpensioen: voetbalster poseert in luchtig topje tijdens vakantie

Lieke Martens is heerlijk aan het genieten van een welverdiende vakantie na haar voetbalpensioen. En dat doet ze in stijl!