Video: Anna Nooshin leidt volgers af met weinig verhullend topje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Anna Nooshin heeft weinig nodig om haar volgers af te kunnen leiden. Dat blijkt wel uit deze video op haar Instagram.

Het prachtige model Anna Nooshin heeft maar weinig nodig om haar volgers mee af te leiden. Dat blijkt ten minste uit haar nieuwste video. het enige wat Anna daarvoor nodig heeft is een heel klein stukje stof dat ze als topje gebruikt. En hoewel dat stukje stof weinig verhuld, ziet het er nog steeds heel erg charmant uit. De volgers van Anna zijn dan ook heel erg blij met het kledingstuk en zouden eigenlijk liever zien dat Anna het vaker draagt. Maar Anna weet dat je niet te vaak rond moet strooien met zulke verleidelijke pakjes. Dan gaan mensen er te veel aan wennen. Dus zullen haar volgers het voorlopig moeten doen met deze video.

Lees ook: Foto: Anna Nooshin heeft het moeilijk in strak wit topje

Anna haar zwarte topje leidt flink af

Anna’s zwarte topje is niet bepaald verhullend te noemen. Het zwarte kledingstuk valt precies zo dat je de delen van Anna niet te zien krijgt, maar al het andere staat gewoon op camera. Het wordt zo ook wel een heel verleidelijke video. Misschien dat het ook wel het doel is van Anna. Als ze iedereen af weet te leiden met haar verleidelijke , dan is het misschien makkelijker om haar producten te verkopen. Als je voorbij het verleidelijke topje kan komen zie je namelijk dat Anna bezig is met een verkoopvideo voor haar eigen producten. Of video’s als dit de verkoop echt bevorderen laat Anna niet weten, maar dat ze erg leuk worden gevonden door haar volgers, dat staat zo goed als vast.

Niet één, maar twee mooie video’s

Na de eerste verleidelijke video was Anna nog niet klaar met het plaatsen van leuke filmpjes. Er kwam er nog eentjes achteraan namelijk. Met precies dezelfde setting en outfit en ook precies hetzelfde doel plaatst Anna deze video. Je kan dus twee keer op een dag genieten van het verleidelijke pakje van Anna Nooshin. Als je de video zo kijkt, dan zie je pas echt hoe knap Anna er eigenlijk uit ziet. Het is duidelijk dat het model goed voor zichzelf zorgt. Dat moet ook wel, want er hangt een hoop af van de manier hoe ze eruit ziet.
Anna niet onbekend met verleidelijke topjes

In de video is haar topje misschien wel heel erg kort, maar verleidelijke topjes zijn in principe niks nieuws voor Anna Nooshin. Op haar Instagram pagina pronkt ze graag met haar verleidelijke topjes. Ze maakt dan ook graag foto’s in allerlei poses en houdingen. Als Anna weer een verleidelijk topje gevonden heeft, dan is het eerste wat ze doet een leuke foto maken voor haar volgers op Instagram. Die zijn dan namelijk ook weer helemaal gelukkig. Anna gaat ver om haar fans tevreden te houden. Al vindt ze het dragen van een mooi topje helemaal geen straf.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Famke Louise buigt diep voorover in supermarkt en laat haar beschuitjes zien

Famke Louise laat haar beschuitjes goed bekijken wanneer ze diep voorover buigt!

Jessie Jazz Vuijk prikt dwars door haar nieuwe spierwitte topje heen (video!)

Jessie Jazz Vuijk laat haar parels helemaal zien in doorzichtbare topje. Zelfs zo goed dat ze door het topje heen prikt!

Schaatsster Joy Beune deelt foto van heerlijk kwartetje met bloedmooie teamgenotes

Joy Beune deelt een foto van een heerlijk kwartetje met haar andere bloedmooie schaatsteamgenotes. Dit wil je niet missen!