Video: Airen Mylene gooit hijgend beentjes in de lucht

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Airen Mylene komt altijd zo rustig over op tv, maar nu is ze helemaal los en gooit ze hijgend de beentjes in de lucht. 

De laatste tijd zijn er steeds meer mensen in Nederland die naar de sportschool gaan. Airen Mylene doet doodleuk mee met de trend en gooit haar benen gelijk hijgend in de lucht. Samen met haar knappe vriendin, Ingrid Jansen, gaat ze er vol tegenaan!

Airen Mylene in strakke broek haar achterwerk aan het trainen

De meeste kennen Airen Mylene natuurlijk van Hart van Nederland. Hier ziet de knappe brunette er altijd uitstekend uit. Tijdens de uitzending heeft ze meest mooie jurkjes aan. Nu in de sportschool ziet ze er lekker sportief uit en dat staat haar ook uitstekend. In een lekker strakke sportbroek staat ze haar achterwerk te trainen. Haar vriendin komt even kijken hoe het bij Airen Mylene gaat terwijl ze haar achterwerk traint. Met een glimlach kijkt ze op naar haar vriendin. Je ziet dat ze het er zwaar mee heeft, maar dit betaald later allemaal uit. Haar volgers die krijgen ook een lekker uitzicht voorgeschoteld. Het is dus dubbel genieten.

Airen Mylene liegt haar volgers voor

Wanneer je naar de sportschool gaat is het de bedoeling dat je wel iets gaat doen. De vriendin van Airen Mylene, Ingrid Jansen, is de knappe brunette nauwlettend in de gaten aan het houden. Wanneer ze tijdens een oefening tegenover elkaar zitten begint Ingrid Airen te filmen. Tijdens dit filmpje lijkt het alsof Airen Mylene helemaal nergens mee bezig is en voor haar uit zit te staren. Ze liegt haar volgers dus gewoon voor. Uiteindelijk komt Ingrid steeds dichterbij met de camera en wat blijkt, de knappe presentatrice is wel bezig met een oefening. Ze doet deze oefening dan waarschijnlijk niet zo zwaar, want ze verstrekt geen spier. Airen zegt ook “het ziet er ook echt uit alsof ik geen reet aan het doen ben. Dank Ingrid Jansen”.

Lees ook: Foto: Airen Mylene gooit benen wijd in strakke sportbroek

Airen Mylene doet haar uitstekende best voor Radio 538

De knappe presentatrice is sinds kort de nieuwslezer in de middagshow van Frank Dane op Radio 538. Dit doet ze een aantal keer per week. Nu ze dus bij Radio 538 aan de slag gaat probeert ze ook haar steentje bij te dragen. Voor missie538 deed Airen Mylene namelijk haar stinkende best. Als eerste moest ze 12 uur lang Home Alone kijken. In een superkort broekje lijkt ze het enorm naar haar zin te hebben. Op een gegeven moment, na een aantal uur, vindt Airen Mylene het goed geweest en kruipt ze onder de dekens. Met een mooi 538 dekbed en pyjama gaat ze in bed liggen. Met twee mannen op de loer maakt dit de knappe brunette allemaal niet uit. Het ziet er in ieder geval enorm gezellig en knus uit!

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.

Sophie Bouquet en Erik De Vogel misdragen zich achter de schermen bij GTST

Het gaat er af en toe heftig aan toe achter de schermen bij GTST. Vooral Sophie Bouquet en Erik de Vogel zouden zich flink misdragen.

Video: Suzanne Schulting haalt nachtje door in ziekenhuis met vriend in haar bed

Suzanne Schulting heeft haar enkel gebroken en onderging een operatie, waardoor ze een nachtje in het ziekenhuis moest verblijven. Gelukkig was haar vriend bij haar in bed om haar gezelschap te houden!