WOW: Victoria Koblenko laat zich zien in spannend LINDA-nummer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De nieuwste LINDA heeft een pikant thema. Victoria Koblenko staat met foto’s in het blad. We beloven: zó zag je de actrice nog nooit!

Het nieuwste nummer van maandblad LINDA is uit. Om de verkoopcijfers een beetje op te krikken, heeft mevrouw De Mol met haar redactie besloten om er een spannend themanummertje uit te persen deze maand. Pikante onderwerpen passeren de revue – gelukkig niet alleen in woord, maar ook in beeld. Vooral Victoria Koblenko zorgt dat het qua visuele stimulatie wel snor zit. We durven zelfs te stellen dat Victoria haar boekje deze keer eindelijk eens te buiten gegaan is!

Lees ook: ZO steelt Victoria Koblenko de show in Het Perfecte Plaatje

Victoria Koblenko verlegt haar grenzen in LINDA

Op ons forum staat Victoria Koblenko te boek als iemand die graag plaagt: de suggestie wekken dat er iets te zien valt, maar dat is dan uiteindelijk nét niet het geval. Na deze reeks foto’s, waarvan het kiekje hieronder een kuis voorproefje is, kan die hele theorie wat ons betreft de prullenbak in. Victoria verlegt namelijk haar grenzen in het nieuwste nummer van LINDA! Mogen we van een historische dag spreken? Check de foto en bepaal zelf!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Victoria Koblenko (@vkoblenko)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Kelly Piquet deelt fijne strandfoto na enorme racismeboete voor vader Nelson Piquet

Kelly Piquet heeft een leuke nieuwe foto gedeeld als goedmakertje voor haar vaders harde woorden. En haar fans vinden dat best fijn. 

Video: Jutta Leerdam bewijst in mini-jurkje dat ze écht met Jake Paul aan het daten is

De knappe koningin van de Nederlandse schaatsbaan, Jutta Leerdam, is gespot met een van Amerika's grootste YouTube sensaties. 

Foto: Nochtli Peralta Alvarez laat haar nieuwe lijf zien in flinterdun broekje

Nochtli Peralta Alvarez is hartstikke trots op haar harde werk van de afgelopen tijd. Daarom deelt de brunette met veel plezier foto’s van haar indrukwekkende rondingen!