WOW: Victoria Koblenko laat zich zien in spannend LINDA-nummer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De nieuwste LINDA heeft een pikant thema. Victoria Koblenko staat met foto’s in het blad. We beloven: zó zag je de actrice nog nooit!

Het nieuwste nummer van maandblad LINDA is uit. Om de verkoopcijfers een beetje op te krikken, heeft mevrouw De Mol met haar redactie besloten om er een spannend themanummertje uit te persen deze maand. Pikante onderwerpen passeren de revue – gelukkig niet alleen in woord, maar ook in beeld. Vooral Victoria Koblenko zorgt dat het qua visuele stimulatie wel snor zit. We durven zelfs te stellen dat Victoria haar boekje deze keer eindelijk eens te buiten gegaan is!

Lees ook: ZO steelt Victoria Koblenko de show in Het Perfecte Plaatje

Victoria Koblenko verlegt haar grenzen in LINDA

Op ons forum staat Victoria Koblenko te boek als iemand die graag plaagt: de suggestie wekken dat er iets te zien valt, maar dat is dan uiteindelijk nét niet het geval. Na deze reeks foto’s, waarvan het kiekje hieronder een kuis voorproefje is, kan die hele theorie wat ons betreft de prullenbak in. Victoria verlegt namelijk haar grenzen in het nieuwste nummer van LINDA! Mogen we van een historische dag spreken? Check de foto en bepaal zelf!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Victoria Koblenko (@vkoblenko)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Zorgt tafeldame Angela de Jong wéér voor ondergang Vandaag Inside?

Angela de Jong schuift weer aan bij Vandaag Inside! Gaat het deze keer wel goed, of gaat de show hierna weer van de buis?

Foto: Hélène Hendriks werkt zich in het zweet met bekende vriendin

Hélène Hendriks heeft altijd gezegd dat ze een wild avontuurtje met deze blondine nóóit af zou slaan. Krijgt ze daar spijt van?

Privé foto van Boerin Janine in badkleding duikt op na BZV

Boerin Janine lijkt lekker te genieten met haar vriendinnen op vakantie! Met z'n allen poseren ze in badkleding..