Victoria Koblenko: ik hoef niet meer blanco de straat op

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Victoria Koblenko moedervlek nep

Actrice miste haar karakteristieke lip-moedervlek zó, dat ze ‘m dagelijks met potlood tekende…

Wist jij dat Victoria Koblenko in het bezit was van één van de ‘zeven schoonheden’? Is dat waarom we haar zo aantrekkelijk vinden? We hebben er nooit zo bij stilgestaan, maar dat karakteristieke moedervlekje boven haar lip staat haar wel verschrikkelijk goed! We snappen dus dat ze eventjes in de paniek schoot toen bleek dat haar handelsmerk op doktersadvies verwijderd moest worden!

‘blanco’ de straat op

Dat was inmiddels een paar maanden geleden. Waarom hebben we Victoria dan nooit zónder dat bruine stipje gezien? Omdat ze ons allemaal voor de gek hield met een potlood-moedervlek! “Toen het korstje (van de operatie) eraf was tekende ik ‘t vlekje bij met oogpotlood.” Geschokt van haar nieuwe mini-identiteitscrisis zocht ze naar een geschikte tatoeëerder die het vlekje permanent op haar gezicht kon terugzetten. Maar nog vóór ze die knoop doorgehakt had, nam haar lijf het heft in eigen handen: spontaan begon het moedervlekje, zónder de onrustige cellen, terug te groeien! Victoria is blij: “Ik hoef niet meer zonder moedervlek de straat op.” Hoeft niet nee. Mag wel hoor!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Deze bekende Nederlanders zitten stiekem in Eurovisie-clip ‘Europapa’ van Joost Klein

Joost Klein heeft eindelijk zijn nieuwe clip laten zien en die zit vol bekende koppen. Deze mensen doen allemaal mee. 

Quincy Promes vermaakt zich prima in Rusland: dit is zijn beeldschone nieuwe vriendin

Quincy Promes vliegt soms naar dubai om zijn vriendin, rapper Dreamdoll, te ontmoeten voor een paar wilde nachtjes.

Foto: Prachtige Kelly Piquet maakt Max Verstappen alvast warm in Bahrein

De seizoensstart van de F1 is in Bahrein. Kelly Piquet is aanwezig en max Verstappen geniet zo te zien met volle teugen.