Victoria Koblenko: ik hoef niet meer blanco de straat op

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Victoria Koblenko moedervlek nep

Actrice miste haar karakteristieke lip-moedervlek zó, dat ze ‘m dagelijks met potlood tekende…

Wist jij dat Victoria Koblenko in het bezit was van één van de ‘zeven schoonheden’? Is dat waarom we haar zo aantrekkelijk vinden? We hebben er nooit zo bij stilgestaan, maar dat karakteristieke moedervlekje boven haar lip staat haar wel verschrikkelijk goed! We snappen dus dat ze eventjes in de paniek schoot toen bleek dat haar handelsmerk op doktersadvies verwijderd moest worden!

‘blanco’ de straat op

Dat was inmiddels een paar maanden geleden. Waarom hebben we Victoria dan nooit zónder dat bruine stipje gezien? Omdat ze ons allemaal voor de gek hield met een potlood-moedervlek! “Toen het korstje (van de operatie) eraf was tekende ik ‘t vlekje bij met oogpotlood.” Geschokt van haar nieuwe mini-identiteitscrisis zocht ze naar een geschikte tatoeëerder die het vlekje permanent op haar gezicht kon terugzetten. Maar nog vóór ze die knoop doorgehakt had, nam haar lijf het heft in eigen handen: spontaan begon het moedervlekje, zónder de onrustige cellen, terug te groeien! Victoria is blij: “Ik hoef niet meer zonder moedervlek de straat op.” Hoeft niet nee. Mag wel hoor!

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Victoria Koblenko (@vkoblenko) op

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Victoria Koblenko (@vkoblenko) op

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Victoria Koblenko (@vkoblenko) op

Laatste nieuws

Video: Emma Wortelboer kleedt zich uit in nieuwe videoclip Snollebollekes

In de nieuwe videoclip van Snollebollekes trekt Emma Wortelboer haar shirt uit. De spontane presentatrice lijkt de camera's even vergeten. Vervolgens begint ze met haar shirt te zwaaien. Verder zijn er beelden van haar dat ze op tafel staat te dansen.

Foto: Schaatsster Joy Beune maakt volgers wild met leren topje

De verleidelijke schaatsster Joy Beune weet iedereen te verleiden met een nieuwe foto van haar ongelooflijk strakke leren topje. 

Hélène Hendriks maakt vrouwen wild met nieuwe foto in strak shirtje

Hélène Hendriks, dé voetbalvrouw van Nederland steelt regelmatig mannenharten, maar deze keer gaat ze voor haar vrouwelijke aanbidders!

Gerelateerde berichten