Victoria Koblenko deelt foto’s van bijzondere outfits in Marokko, maar slaat weer flater met zonnebril

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Victoria Koblenko staat natuurlijk een beetje bekend om haar bijzondere outfits. Ook nu heeft ze weer heel wat foto’s in aparte outfits gedeeld, maar die van haar nieuwe zonnebril is toch wel extreem bijzonder.

Actrice Victoria Koblenko heeft weer heel wat foto’s geplaatst in nogal bijzondere outfits. Hier staat ze natuurlijk ondertussen wel een beetje bekend om. Sommige mensen vinden haar outfits fantastisch, andere vinden het maar apart. Victoria is op vakantie in Marokko met haar man en zoontje. Hier heeft ze een aantal foto’s van geplaatst op haar Instagram. We zien dat Victoria een aantal nieuwe outfits aan heeft en laat ons dit goed zien. Zo draagt ze een topje die van hetzelfde materiaal gemaakt lijkt te zien als een rieten mand. Daarnaast heeft ze dus ook een enorm gekke zonnebril op. Wil jij alle vakantie foto’s zelf bekijken? Klik dan op deze link. 

victoria koblenko

Victoria Koblenko geniet volop van haar vakantie

Victoria Koblenko is volop aan het genieten van haar vakantie in Marokko. Ze deelt veel foto’s van de vakantie en het ziet er enorm gezellig uit. Het lijkt erop dat haar zoontje Kiy ook aan het genieten is. Zo deelde Victoria beelden van een prachtige villa met een groot zwembad erbij. Daarnaast hebben ze een aantal steden bezocht en hebben ze zelf parfum gemaakt. Victoria post zo veel beelden dat ze aan haar volgers heeft gevraagd of ze het niet zat zijn. Toch gaat ze er nog even lekker mee door.

Victoria Koblenko

Victoria Koblenko doet alles voor goede looks

Victoria Koblenko ziet er nog altijd tip top in orde uit. De actrice heeft naast haar bijzondere outfits ook nog andere manieren om zo goed mogelijk voor de dag te komen. Zo gaat ze vaak naar de sauna en doet ze hier ook aan lichttherapie. Ze vindt het heerlijk om even in de sauna te zitten en bij te komen. Daarnaast moet ze ook zeker wel naar de sportschool gaan. Je komt niet zomaar aan zo’n prachtig fit . Victoria doet er dus alles aan om er goed uit te zien. Daar kunnen wij mannen natuurlijk alleen maar van genieten, dus ga zo door Victoria!

Meer zien van Victoria Koblenko doe je op haar Instagram

Wil jij meer zien van de actrice Victoria Koblenko? Neem dan zeker even snel een kijkje op haar Instagrampagina! Hier zie je alle bijzondere outfits die de actrice draagt. Ook geeft ze veel kiekjes van haar privéleven weg.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Tina Nijkamp ergert zich kapot aan ronde vorm bij Hélène Hendriks tijdens De Oranjezondag: ‘Zo jammer’

Hoewel de kijkcijfers een beetje aantrekken, is er nog steeds genoeg mis bij De Oranjezondag. Vooral dit aspect van de talkshow moet zo snel mogelijk aangepast worden, aldus Tina Nijkamp...

Auw: Enorme misser bij nieuwe serie Máxima zorgt voor wegzappende kijkers

De nieuwe serie Máxima heeft de enorme verwachtingen niet echt waar kunnen maken. Een simpel detail zorgde ervoor dat veel kijkers wegbleven...

Jack van Gelder fileert tafelgast tijdens De Oranjezondag: ‘Hij is zo ijdel als wat’

Jack van Gelder spaart zijn collega Rutger Castricum absoluut niet. Tijdens De Oranjezondag wordt er over- en weer flink met modder gegooid!