Victoria Koblenko deelt foto van vreemde zuigsessie

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Victoria Koblenko deelde onlangs via Instagram kiekjes van een wel héél aparte zuigsessie. Gaat het wel goed met de blondine, na deze harde sessie?

Victoria Koblenko deelt een stel aparte foto’s van een intieme zuigsessie. De blondine lijkt er maar al te comfortabel bij te liggen, maar of deze sessie nou daadwerkelijk zo comfortabel was voor Victoria, is nog maar de vraag. In ieder geval besluit ze het te delen met haar volgers. Wat wordt hier zo hard naar binnen gezogen?

Victoria Koblenko legt vreemde zuigsessie vast op camera

Victoria Koblenko geeft natuurlijk zielsveel om haar uiterlijk. Dat betaalt zich ook uit, de blondine ziet er bloedmooi uit. Ze doet er dan ook alles aan om dat zo goed mogelijk op peil te houden, en die behandelingen deelt ze altijd via Instagram. Zo ook nu weer, waar de rug van Victoria Koblenko helemaal uitgezogen wordt door verschillende ‘cupjes’. Wat zit de blondine nou weer te doen, tijdens deze aparte zuigsessie? Victoria ondergaat hier een zogenoemde ‘cupping’ behandeling. Cupping is goed voor bijvoorbeeld spier of gewrichtspijnen, het versoepelt de spieren. Victoria wilde het een keer proberen en besloot ervoor te gaan liggen. Ze probeert de schrik van haar volgers te verminderen door een volgende post; “WTF was dat? Zo lig je er dus bij als je een cupping doet. Sommige plekken vinden vacuüm intussen prima en andere plekken hebben het pittig“. En dat is te zien, want sommige plekken op de rug van Victoria lijken het zwaar te hebben, in de strijd tegen zo’n cupje.

Lees ook: Foto: ‘Bipolaire’ Victoria Koblenko geeft backstage alleen maar commando’s

Victoria Koblenko gewurgd door man Evgeniy Levchenko

Onlangs deelde Victoria Koblenko een vrij schokkende foto via Instagram. Op deze foto was te zien hoe de blondine zowaar gewurgd werd door haar man, Evgeniy Levchenko. Echter leek dit minder reden tot paniek te zijn dan gedacht, want de twee waren gewoon aan het poseren voor de foto. Alleen is deze pose wel wat opvallend, wie poseert er nou zo? Evgeniy heeft zijn arm in een wurg-houding bij zijn vrouw, Victoria. Zelf lijkt de blondine het ook door te hebben; “In de wurggreep van NY“. Dit zegt ze, omdat ze met zijn tweetjes in New York zijn. Vol trots poseren ze al wurgend en knuffelend voor de mooie skyline. Zou Victoria het overleefd hebben?

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Victoria Koblenko (@vkoblenko)

Victoria Koblenko deelt opvallende foto van regenboog-haar

Victoria Koblenko is natuurlijk voorstander van alle soorten van de LHBTQ gemeenschap. Ze is er zelfs zó dusdanig voor, dat de blondine gewoon besloot er een stukje minder blondine voor te worden. De actrice besloot een deel van haar haar namelijk in regenboogkleuren te verven. Met een verleidelijke, uitdagende blik deelt ze het via Instagram. De blondine lijkt erg trots te zijn op dit regenboog-haar, en zou het het liefste voor altijd houden. Als we de foto moet geloven dan. Want nu lijkt Victoria haar haar alweer terug te hebben geverfd.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Victoria Koblenko (@vkoblenko)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Miljuschka Witzenhausen geeft haar lichaam helemaal cadeau

Bij de feestdagen horen cadeautjes, maar Miljuschka Witzenhausen neemt dit wel héél letterlijk...

Foto: Jarige Sylvana IJsselmuiden gaat hélemaal los in de club

Eén van de meest prachtige dames in Nederland is één jaartje ouder geworden. Dit viert ze door helemaal los te gaan in de club.  

Foto: Kelly Piquet deelt stout kiekje voor slapengaan

Normaal gesproken deelt Kelly Piquet geen foto voor het slapengaan. Nu ze het wel doet is het gelijk een stout kiekje.