Victoria Beckham’s zoon doet het met haar lookalike

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Victoria Beckham's zoon doet het met haar lookalike

Net als je dacht dat het niet gekker kon in de wereld van de celebs, kwam dit nieuws voorbij…

We stellen je voor aan: Phoebe Torrance!

De 20-jarige zoon van voetballer David Beckham en ex-spice girl Victoria Beckham heeft een nieuwe vriendin. De dame in kwestie luistert naar de naam Phoebe Scarlett Torrance en is 27 lentes jong. En, hoewel dit op zich geen wereldnieuws is, is de nieuwe vlam van Brooklyn Beckham tóch het onderwerp van gesprek. En ja, dat Phoebe de gemoederen bezighoudt, snappen we eerlijk gezegd wel. De dochter van oud-voetballer Sam Torrance, lijkt namelijk wel ‘opvallend’ veel op Brooklyn’s moeder: Victoria Beckham. Aanschouwt u zelf:

Victoria 2.0

Dat Brooklyn een vriendin kiest, die enigszins op zijn moeder lijkt, zou natuurlijk een ’toevalligheidje’ kunnen zijn. Maar nee, dat was het zeer zeker niet. Dat het uiterlijk van Victoria’s nieuwe schoondochter ‘opvallend’ veel op dat van haar lijkt, was al wel een tijdje bekend. Het model heeft in het verleden namelijk vaker bijgebeund als ‘Victoria Beckham lookalike’ om zo haar studiegeld bij elkaar te harken. Brooklyn zelf gaf in een interview echter aan, dat hij de gelijkenis tussen ‘zijn’ Phoebe en mams Victoria niet echt zag. Tja, dit is toch wel een overduidelijk gevalletje ‘liefde maakt blind’.

Mommy issues?

Gezien het feit dat de nieuwe scharrel van Brooklyn een bijna één op één kopie van zijn moeder is, kunnen we niet echt meer om de term ‘mommy issues’ heen. En hoewel we natuurlijk begrijpen dat bijna elke man zou zwichten voor de charmes van deze dame, vinden zélfs wij dat het daten met een lookalike van je moeder tóch wel enigszins curieus is. Maar – gelukkig voor ons – is het onze moeder niet en kunnen we heerlijk ongegeneerd genieten van deze prachtige verschijning. Dus, tast toe!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Schaatsster Robin Groot deelt heerlijk hapje met vriendin Pien Hersman

Robin Groot en Pien Hersman hebben een bijzondere band. Dat merk je wel uit de foto's van de twee schaatssters.

Video: Kelly Piquet laat Max Verstappen links liggen voor andere liefde

Kelly Piquet verlaat Max Verstappen vlak voor eerste raceweekend en dat doet ze voor déze andere liefde van haar...

Foto: Heeft Songfestival-deelnemer Joost Klein een vriendin?

Joost Klein gaat als een speer. Sinds bekend is dat hij Nederland gaat vertegenwoordigen bij het Songfestival is er één vraag die iedereen bezig houdt.