Vertrekkende Dionne Stax in sentimentele bui

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Dionne Stax vertrekt bij NOS

Dionne is begonnen aan haar laatste week bij de NOS! Dat valt de presentatrice zwaar…

Sweet Memories

Dionne Stax is deze week écht voor het allerlaatst te zien bij het NOS Journaal. Twaalf jaar werkte ze voor de nieuwsomroep – geen wonder dat ze waardig afscheid wil nemen! Daarom is Dionne gisteren begonnen met het delen van haar ‘sweetest memories’ van die afgelopen twaalf jaar. De blonde presentatrice staat op Instagram met ‘oude’ foto’s stil bij haar mooiste herinneringen.

Afkicken

Wat dacht je van de legendarische verkiezingsavonden/nachten? Of Dionnes interviews met leden van het koningshuis? Of hoe ze met haar verschijning de traagste nieuws-dag toch leuk wist te maken? Ook haar collega’s en natuurlijk de Vierdaagse passeren natuurlijk de revue. Wij pinken stiekem ook een traantje mee. Afkicken van de inmiddels zo vanzelfsprekende dagelijkse dosis Dionne gaat nog zwaar worden!

Laatste nieuws

Foto: Vriendin van Denzel Dumfries laat zich van meest verleidelijke kant zien in Qatar

Jaimy Kenswiel, vriendin van Denzel Dumfries, is in Qatar aanwezig om haar vriendje aan te moedigen. In een heerlijk outfitje laat ze heel Qatar versteld staan.

Foto: Sterre Koning verleidt volgers met doorzichtig topje

Sterre Koning brengt haar volgers in extase met een nieuwe foto. De blonde zangeres poseert zowaar in een doorzichtig topje..

Foto: Jutta Leerdam laat broek bijna van heupen zakken in badkamer

Jutta Leerdam deelt wel vaker een prachtige foto van zichzelf, maar deze keer gaat ze nog een stapje verder. Haar broek lijkt bovendien langzaam naar beneden te glijden...

Gerelateerde berichten