Vertrekkende Dionne Stax in sentimentele bui

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Dionne Stax vertrekt bij NOS

Dionne is begonnen aan haar laatste week bij de NOS! Dat valt de presentatrice zwaar…

Sweet Memories

Dionne Stax is deze week écht voor het allerlaatst te zien bij het NOS Journaal. Twaalf jaar werkte ze voor de nieuwsomroep – geen wonder dat ze waardig afscheid wil nemen! Daarom is Dionne gisteren begonnen met het delen van haar ‘sweetest memories’ van die afgelopen twaalf jaar. De blonde presentatrice staat op Instagram met ‘oude’ foto’s stil bij haar mooiste herinneringen.

Afkicken

Wat dacht je van de legendarische verkiezingsavonden/nachten? Of Dionnes interviews met leden van het koningshuis? Of hoe ze met haar verschijning de traagste nieuws-dag toch leuk wist te maken? Ook haar collega’s en natuurlijk de Vierdaagse passeren natuurlijk de revue. Wij pinken stiekem ook een traantje mee. Afkicken van de inmiddels zo vanzelfsprekende dagelijkse dosis Dionne gaat nog zwaar worden!

Laatste nieuws

Bloedfanatieke Rico Verhoeven blijkt ook natuurtalent in totaal andere sport

Rico Verhoeven is bloedfanatiek. Niet alleen in de ring, maar schijnbaar ook in de arcadehal. Dat maakt het voor zijn zoontje wel wat minder. 

Aanlokkelijke Jutta Leerdam toont trots haar nieuwe glimmertje

Jutta Leerdam is ontzettend blij met haar nieuwe medaille. En dat moet online natuurlijk wel even gevierd worden met een mooie foto.

Emma Heesters laat haar fans ontzettend diep naar binnen kijken

Zangeres Emma Heesters heeft met haar nieuwe video maar weer aangetoond dat ze meer kan dan alleen maar mooi zingen.