Vertrekkende Dionne Stax in sentimentele bui

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Dionne Stax vertrekt bij NOS

Dionne is begonnen aan haar laatste week bij de NOS! Dat valt de presentatrice zwaar…

Sweet Memories

Dionne Stax is deze week écht voor het allerlaatst te zien bij het NOS Journaal. Twaalf jaar werkte ze voor de nieuwsomroep – geen wonder dat ze waardig afscheid wil nemen! Daarom is Dionne gisteren begonnen met het delen van haar ‘sweetest memories’ van die afgelopen twaalf jaar. De blonde presentatrice staat op Instagram met ‘oude’ foto’s stil bij haar mooiste herinneringen.

Afkicken

Wat dacht je van de legendarische verkiezingsavonden/nachten? Of Dionnes interviews met leden van het koningshuis? Of hoe ze met haar verschijning de traagste nieuws-dag toch leuk wist te maken? Ook haar collega’s en natuurlijk de Vierdaagse passeren natuurlijk de revue. Wij pinken stiekem ook een traantje mee. Afkicken van de inmiddels zo vanzelfsprekende dagelijkse dosis Dionne gaat nog zwaar worden!

Laatste nieuws

Foto: Dit is de bloedmooie vriendin van Wimbledon-held Botic van de Zandschulp

Botic van de Zandschulp haalde een fantastisch resultaat in Wimbledon. Dat is ook niet zo gek, aangezien dit de dame is die hem aanmoedigde. 

Video: Amber Brantsen blaast ruzie tussen Hamilton en Verstappen nieuw leven in bij Viaplay

Amber Brantsen heeft geleerd dat een beetje sensatie geen kwaad kan dit seizoen bij de Formule 1. Kijk maar wat ze doet. 

Foto: Maan de Steenwinkel floept bijna uit haar topje tijdens wild optreden

Maan de Steenwinkel is een prachtige zangeres met een geweldig lichaam. Soms zit een ongeluk echter in een klein hoekje. 

Gerelateerde berichten