Verslaggeefster Marleen de Rooy heeft nú al intiem onderonsje met nieuwe premier Schoof (foto’s!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Marleen de Rooy is het gezicht als het gaat om politiek Den Haag. En nu heeft ze een wel heel erg bijzonder onderonsje.

Marleen de Rooy is als verslaggeefster de persoon die heel Nederland vertelt wat er allemaal eigenlijk speelt in politiek Den Haag. Ze heeft haar eigen show, waarin ze een rondje doet over het Binnenhof en tegelijk al haar kijkers vertelt wat er speelt die week binnen de politiek. En dat doet ze op een vrij luchtige en simpele manier, zodat iedereen thuis het kan volgen. En nu mag Marleen op bezoek bij de nieuwe premier van Nederland, Dick Schoof.

Marleen de Rooy vraagt Dick Schoof het hemd van het lijf

Met haar onmiskenbare charme weet Marleen het hemd van het lijf te vragen van Dick Schoof. De nieuwe premier van Nederland weet niet wat hem gebeurt. Maar het is zeker een aangename verrassing. Want een klein onderonsje met Marleen de Rooy is iets waar veel mannen alleen maar van kunnen dromen. Dick is duidelijk in zijn nopjes met de meeting en ook Marleen lijkt zich uitstekend te kunnen vermaken. De twee kunnen het goed met elkaar vinden. Dat belooft in ieder geval al weer veel goeds voor de volgende jaren.

Marleen de Rooy houdt iedereen op de hoogte van de politiek

Het is een spannende tijd voor politiek Den Haag. Nu de regerende partijen het met elkaar eens zijn geworden en het kabinet is gemaakt, zullen ze de komende tijd moeten bewijiezen dat het land de juiste keuzes heeft gemaakt tijdens de verkiezingen. En Marleen is er bij om daar verslag van te doen. De mooie verslaggeefster houdt je van alles op de hoogte. Ze slaapt nog net niet op het Binnenhof, maar het scheelt niet veel.

Meer zien van Marleen de Rooy, kijk op Instagram

Als je nou nog meer van Marleen de Rooy wilt zien, dan moet je even haar Instagram pagina opzoeken. Daar plaatst ze allemaal mooie foto’s en filmpjes om haar fans up to date te houden.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Genieten: je kunt dwars door het jurkje van Marijn Kuipers heen kijken (foto’s!)

Marijn Kuipers heeft een nieuw blauw pakje aangetrokken. En daarmee doet ze al haar volgers een enorm groot plezier. 

Jutta Leerdam nodigt Jake Paul uit voor een nachtelijk onderonsje in zwembad

Jutta Leerdam heeft een nieuwe foto online gezet en daarmee lijkt ze Jake Paul uit te willen dagen om bij haar in het zwembad te komen.

Suzanne Schulting maakt foto tussen haar eigen benen op vol terras

Suzanne Schulting trakteert haar volgers op een nieuw plaatjes dat absoluut de moeite waard is om te bekijken!