Verslaggeefster Floor Bremer is de echte ster van Beau en Jinek

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Politiek verslaggeefster Floor Bremer zit vaker aan tafel bij praatprogramma’s Beau en Jinek dan ooit tevoren. En daar zijn heel wat Nederlandse mannen maar al te blij mee!

Je hebt haar misschien al wel eens voorbij zien komen op RTL 4: politiek verslaggeefster Floor Bremer. Je weet wel, die leuke brunette die zoveel over politiek weet. Sinds de strijd om zoveel mogelijk zetels te bemachtigen in de Tweede Kamer is losgebarsten, zien we Floor een stuk vaker aan ons voorbij komen dan daarvoor. Daarnaast wordt er ook druk gewerkt aan een formatie, waardoor Floor Bremer elke avond wel bij Beau aan tafel te vinden is. En daar zijn heel wat televisiekijkers maar al te blij mee! Voor hen is het toch wat makkelijker om enthousiast te raken over de laatste politieke kwesties als Floor degene is die ze even toelicht.

Ook interessant om te lezen: ZIEN – Martijn Koning blundert met roast over Baudet bij Jinek

Verslaggeefster Floor Bremer op televisie

Kijkers van het programma Jinek zullen zich dit moment vast en zeker nog herinneren: politiek verslaggeefster Floor Bremer die de lijsttrekker van 50Plus eens even flink bij de tand voelt. Voor degenen die niet hebben gekeken, leggen we het even uit. Het zat namelijk zo. Lijsttrekker Liane den Haan was boos op de nummer drie van de partij, omdat ze ‘kritisch’ zou zijn op de koers van de partij. Ze riep deze politica in kwestie dan ook op om zich terug te trekken uit de verkiezen. Ja, dat werd natuurlijk een weldoordachte mediarel. Geheel volgens protocol schoof Liane daarom aan bij Jinek. Aan die talkshowtafel was ook politiek verslaggeefster Floor Bremer te vinden.

Lees ook: Verslaggeefster Floor Bremer pakt Baudet aan bij Jinek

Floor Bremer gaat los op Liane den Haan

Floor Bremer zorgde, tegen alle verwachtingen in, misschien wel voor één van de mooiste momenten van het jaar in Jinek. De verslaggeefster voelde de lijstrekker van 50Plus namelijk eens flink bij de tand, en stelde haar een aantal kritische vragen. Een daarvan was de vraag over een nogal vreemde constructie in hun partijplan. En ja, die kritische vragen had de politica klaarblijkelijk zeker niet zien aankomen, aan haar reactie te zien.

floor bremer bij jinek Floor Bremer verslaggeefster

Floor bremer pakt liane den haan aan

We gaan Floor Bremer vaker op RTL 4 zien

Goed nieuws voor de fans van Floor Bremer: we gaan de verslaggeefster nog veel vaker op RTL 4 zien! Het lijkt er namelijk op dat Floor Bremer inmiddels is uitgegroeid tot de vaste politiek verslaggeefster van RTL 4! En daar zijn heel wat kijkers maar al te blij mee, aangezien ze misschien toch iets liever naar Floor Bremer kijken dan naar RTL-collega’s als Frits Wester en Fons Lambie.

Floor Bremer bij de Amerikaanse verkiezingen

Voordat de Nederlandse verkiezingen van start gingen, schitterde Floor Bremer al als politiek verslaggeefster van de Amerikaanse verkiezingen. De vreemde uitspraken van Trump, de bestorming van het Capitool en de inauguratie van President Biden, Floor Bremer nam ons stap voor stap mee in het spektakel dat zich de Amerikaanse verkiezingen mag noemen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Lenige Marijn Kuipers laat fans dromen over haar bedprestaties

Marijn Kuipers slaat weer toe: met dit zéér suggestieve filmpje heeft ze al haar volgers aan het watertanden. 

Zangeres S10 showt haar lijf op zeldzaam pikante foto in zwemtopje

Zangeres S10 mag dan zeer openhartig zijn over haar gouden keeltje, haar spectaculaire figuur houdt ze vaak verborgen. Maar daar komt verandering in.

Deze blondine is eerste vrouw sinds 5 jaar in F1-auto: “Ze moet Lance Stroll vervangen”

De eerste vrouw sinds vijf jaar die plaats mocht nemen in een Formule 1-auto? Dat moet natuurlijk even uitgebreid gevierd worden.