‘Verslaafde’ Miley Cyrus heeft flinke terugval

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Dankzij de wereldwijde pandemie greep Miley Cyrus na lange tijd weer naar de fles. Krijgen we de ‘oude’ losgeslagen Miley weer terug?

Hoe lang zou het geleden zijn dat Miley Cyrus haar tong op karakteristieke ‘miley-manier’ uitstak? Minstens zo lang als de laatste keer dat ze naar de fles greep, schatten we zo. Toch lijken we binnenkort de ‘oude’ Miley weer terug te krijgen: de zangeres heeft tijdens al het thuiszitten weer naar de fles gegrepen. Of is Miley eindelijk volwassen geworden? In een interview met Apple Music doet ze een boekje open over haar gedrag tijdens de wereldwijde pandemie…

Lees ook: Maak kennis met Noah Cyrus, het jonge zusje van Miley Cyrus

Miley Cyrus aan de drank door Coronavirus

Miley Cyrus zwoor meer een jaar geleden de drank af. Ze dacht dat ze zou eindigen als lid van de ‘club van 27’ (artiesten die overlijden op 27-jarige leeftijd). Haar gebruik van drank en andere substanties begon op dat moment zodanig uit de hand te lopen dat ze voor haar leven vreesde! Hoewel crazy Miley de 28 inmiddels gehaald heeft, blijft ze op haar hoede. Dankzij het coronavirus beleefde ze vooral een flinke terugval in haar oude patronen qua drankgebruik. Inmiddels is ze weer twee weken nuchter. Dat betekent natuurlijk niet dat Miley saai geworden is. Sterker nog, ze lijkt de laatste tijd qua outfits en foto’s juist weer veel losbandiger te zijn geworden!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Kelly Piquet likt zich suf op verjaardag Max Verstappen

Kelly Piquet, de beeldschone vriendin van Max Verstappen heeft een erg spannende dag achter de rug, namelijk de verjaardag van haar vriend. 

Foto: Jennifer Hoffman schaamt zich voor ‘klein sneetje’

De bloedmooie Jennifer Hoffman deelt in haar verhaal op Instagram dat ze zich schaamt voor haar 'kleine sneetje'. Ze hoopt dat het op de rode loper niet zal opvallen...

Foto: Anna Nooshin bezoekt nachtclub met gladde paal

'Party animal' Anna Nooshin is recentelijk bij een nachtclub langs gegaan waar ze een foto maakte van een lang en zeer glad object. Zou ze per ongeluk in de verkeerde club beland zijn?