Veronica van Hoogdalem gooit haar troeven in de strijd met knellend topje (foto’s)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Veronica van Hoogdalem heeft recent een nieuwe fotoshoot gedaan en laat zichzelf even van haar beste kant zien!

Het topje dat de presentatrice draagt is vooral opvallend. Die zullen mensen niet zo snel vergeten. Met haar nieuwe outfit zorgt ze ervoor dat haar fans weer genoeg hebben om van te kunnen genieten op deze manier.

De foto’s van Veronica van Hoogdalem zijn ontzettend fijn om te zien

De dame heeft nu een nieuwe fotoshoot gedaan, die je hier kan bekijken. En het resultaat daarvan is natuurlijk geweldig te noemen. Met outfits die niet bepaald veel laten zien staat Veronica wel even vol trots te poseren. En gelijk heeft ze. De presentatrice ziet er ook ontzettend fijn uit op beeld. En dat bewijst ze maar weer eens met deze geweldig fotoreeks.

Wie is Veronica van Hoogdalem ookweer?

Deze veelzijdige dame begon haar carrière op 19-jarige leeftijd als VJ bij TMF, waar ze de kans kreeg om tal van geweldige artiesten te interviewen en concerten te bezoeken. Haar talent en enthousiasme brachten haar al snel verder in de televisiewereld, waar ze verschillende programma’s presenteerde, zoals ‘Veronica’s Nachtwacht’, ‘Ranking The Cars’, en ze deed backstage reporting voor ‘So You Think You Can Dance’. Daarnaast presenteerde ze het kinderprogramma ‘Junior Dance’ bij de NPO.

Een passie voor muziek

Haar grootste passie is muziek, en dat blijkt uit haar werk als muziekdeskundige bij RTL Boulevard en het maken van de eerste Nederlandse Spotify Original Podcast, ‘Woordenschat Podcast’. Ze lanceerde ook haar eigen podcast, ‘Praat Muziek Met Me’, waar ze haar liefde voor muziek en interviews combineert. Sinds 27 mei 2022 presenteert ze samen met Glen Faria het muziekprogramma ‘Podium Zwart’ bij Omroep ZWART. Dit programma biedt een podium aan zowel nieuwe talenten als gevestigde namen in diverse genres, waaronder r&b, hiphop en jazz.

Meer zien van Veronica van Hoogdalem? Dat kan op Instagram

Als je nou nog meer van Veronica wil zien, dan moet je even naar Instagram gaan. Daar heeft de dame nog veel meer mooie foto’s staan waar je simpelweg even een blik op moet werpen. Dat is meer dan de moeite waard.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rico Verhoeven sleurt vriendin Naomy van Beem mee de natuur in en geniet er keihard van (foto’s)

Rico Verhoeven weet zijn vriendin Naomy van Beem mee te nemen in de natuur en hij geniet hier overduidelijk van!

Puck Moonen verpest foto van perfecte cappuccino met enorme modeflater (zien!)

Onze wielrenster Puck Moonen verbaasd iedereen met deze slechte keuze. De perfect gemaakte cappuccino kan de foto zelfs niet meer redden!

Davina Michelle probeert nieuwe standjes uit met vrouw: bekijk de privé video!

Davina Michelle heeft een keer zin in iets nieuws. Dus ze probeert allerlei verschillende standjes met een andere vrouw! Bekijk nu de privé video.