Verlate Valentijsgroet Beyoncé is lekkerste

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Beyonce Valentijsdag

Ze is veel te laat, maar om een of andere reden kunnen we niet lang boos blijven…

Beyoncé Knowles wordt niet voor niets soms ‘Queen B’ genoemd. Een koningin laat zich geen regels voorschrijven, ze bepaalt de regels lekker zelf! Zo besloot Beyoncé dat Valentijnsdag dit jaar op 15 februari valt. Ze wenste haar volgers een fijne dag, met daarbij een aantal foto’s van haar decolleté in een vuurrood valentijnsjurkje. Een beetje laat Bey, maar met zulke foto’s maak je het héél snel goed hoor!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Fotobewijs: Handbalster Lois Abbingh is mooiste vlaggendrager ooit tijdens Olympische Spelen (foto’s!)

Dames en heren maak kennis met de knapste vlaggendrager sinds tijden: handbalster Lois Abbingh. De blondine is het leukste 'uithangbord' die we tot nu toe hebben gezien gedurende de openingsceremonie!

Droomduo knalt nu al van je scherm: Tess Wester en Irene Schouten kruipen dicht tegen elkaar aan in romantisch Parijs (foto’s!)

Tess Wester en Irene Schouten zijn het nieuwe droomduo tijdens deze Olympische Spelen in Parijs. En dat laten ze even goed zien!

Inge de Bruijn heeft haar Olympische terug: Ex-zwemster showt geweldige transformatie (foto’s!)

De voormalige Olympische zwemkampioene Inge de Bruijn is fitter dan ooit tevoren. Ze heeft een 6-weekse training gevolgd en heeft haar goddelijke figuur volledig terug!