Vergelijk en vind de beste provider!

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Internet, tv en bellen. Zet de televisie aan en binnen vijf minuten heb je die woorden gehoord. Reclames van providers die allemaal hetzelfde beweren, namelijk dat ze het best en het goedkoopst zijn. Maar hoe weet je nou welke echt het goedkoopst is? En hoe zit dat met telefoonabonnementen?

Het juiste abonnement is tegenwoordig super belangrijk, maar ook ingewikkeld. Er zijn een hoop verschillende abonnementen. Welke het beste bij jou past hangt af van jouw wensen. Provider vergelijken heeft alle mogelijkheden voor jou op een rijtje gezet.

Voor je een provider kiest moet je eerst beslissen wat voor pakket het best bij jou past. Als je in één klap alles in huis wilt halen is een Alles in 1 pakket perfect voor jou. Met een Alles in 1 pakket kan je bellen, internetten en tv-kijken bij dezelfde provider. Heb je geen behoefte aan een vaste telefoon (omdat je bijvoorbeeld alleen mobiel belt)? Dan is een internet en tv-abonnement misschien wel iets voor jou. Als je alleen maar geïnteresseerd bent in een goede internetverbinding, is een nieuw internetabonnement precies wat jij zoekt. Dit zijn zomaar een paar voorbeelden van verschillende pakketten.

Zoals je ziet is het aanbod enorm. Daarom is het belangrijk dat je goed nadenkt over wat je nodig hebt. Als je met provider vergelijken hebt besloten welk pakket het best bij jou past is het tijd voor stap twee, het kiezen van een provider.

Het kiezen van de juiste provider kan soms wel honderden euro’s per jaar schelen. Met de juiste provider kan je probleemloos urenlang voetbal kijken, films streamen en non-stop gamen met je beste maten. Daarnaast hebben providers allemaal verschillende extra’s. Denk hierbij aan dingen als gratis Netflix, Eredivisie voetbal of live Formule 1. Samen met provider vergelijken doorloop je zeven stappen om de juiste keuze te maken:

 • Een postcodecheck: wat is er beschikbaar?
 • ADSL, kabel of glasvezel?
 • Wat is de internetsnelheid?
 • Welk televisieabonnement/extra’s?
 • Vaste telefonie met onbeperkt bellen?
 • Apparatuur: bruikleen of huren?
 • Wat gebeurt er bij storingen?

Na het doorlopen van deze vragen selecteert provider vergelijken de providers die perfect bij jou passen. Zodat jij de beste, snelste en voordeligste provider van Nederland hebt!

Naast de beste provider voor tv, internet en bellen wil je ook het perfecte abonnement voor je mobiele telefoon. Heb je al een prima telefoon, maar nog geen abonnement? Dan is een sim-only abonnement voor jou de beste keuze. Met een sim-only bepaal je zelf hoeveel belminuten, sms’jes en MB’s je wilt. Zo betaal je alleen voor de diensten die je echt gebruikt.

De beste sim-only abonnementen worden gevonden door te kijken naar deze vier punten:

 • De dienstverlening: Hoe wordt er omgegaan met klanten? Worden de beloftes nagekomen?
 • De prijs/kwaliteit verhouding: Zijn de providers jouw geld waard?
 • De klantenservice: word je goed geholpen als je bijvoorbeeld een probleem hebt?
 • De tevredenheid van bestaande klanten: Zijn bestaande klanten tevreden over hun abonnement, de dienstverlening en de klantenservice?

Aan de hand van deze punten heeft provider vergelijken een top 5 samengesteld. Zo vind jij snel en overzichtelijk het perfecte sim-only abonnement!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Dionne Stax trekt broek extreem hoog op

Dionne Stax heeft voor elk programma een nieuwe outfit nodig. Deze keer gaat ze voor lekker casual. Toch lijkt haar broek niet helemaal comfortabel te zitten...

Foto: Lenige Marieke Elsinga gaat diep door haar knieën

Het is een wonder dat Marieke Elsinga haar lijf nog in dit soort uitdagende poses kan wringen!

Video: Emma Wortelboer is bont en blauw na flinke klap in gezicht

Emma Wortelboer heeft onlangs een ongeluk gehad en laat haar volgers op Instagram schrikken met deze schokkende beelden.