Verdwaalde Anouk Hoogendijk duikt op bij Celebrity Apprentice

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Anouk Hoogendijk, ex-voetballer, heeft een nieuw tv-optreden weten te scoren. De blondine verscheen ineens tussen vergeten BN’ers in Celebrity Apprentice

Wat heeft Anouk Hoogendijk in Celebrity Apprentice op Videoland te zoeken? Het programma op het streaming platform zit ramvol met C-sterren en vergeten glorie. Kortom, mensen die aandacht nodig hebben. Of op zoek zijn naar een herstart van een verloren carrière…

Anouk Hoogendijk in Videoland-programma Celebrity Apprentice

Celebrity Apprentice is een nieuw programma op Videoland. In Amerika werd het programma bekend met Donald Trump aan het roer als humeurig jurylid. In de show laten BN’ers hun zakelijke skills zien. Een vermogende zakenman – in Nederland is dit Michel Perridon – kiest uit een groep bekende mensen wie het meest geschikt is als zijn hulpje. Hierbij wordt gekeken of de kandidaten zich redden in een business. Kunnen ze winst maken en orde op zaken stellen? Anouk, als ervaren voetballer, mist wel de nodige zakelijke ervaring. Zou ze het wel voor een bijbaantje doen? Of wil ook zij zich gewoon weer in de kijker spelen? Op dit moment zien we haar soms aanschuiven bij Shownieuws, maar verder is het stil rondom de blondine. Om haar minute of fame iets langer uit te rekken, zal ze de strijd aan moeten gaan met een tiental andere bijna-BN-ers zoals Rob Geus en Michella Kox. Lukt het Anouk om indruk te maken op topondernemer Michel Perridon en haar weg terug naar de spotlights te vinden?

Anouk in goed gezelschap

In plaats van een vrouwenelftal kan Anouk dus kiezen uit tien andere celebrities om mee samen te werken. In een recente aflevering gaat het al goed fout overigens tussen enkele. Michella Kox en Rob Geus krijgen zelfs ruzie met elkaar. Terwijl ze een team moeten voorstellen! Een en al sensatie dus. Waarschijnlijk een beetje voor de show, maar goed. Anouk daarentegen toont dat ze een echte teamspeler is en knokt zich naar de volgende aflevering. Haar herstart op tv is dus al een groot succes te noemen. En dat nadat we haar jaren enkel af en toe bij Shownieuws zagen om wat bij te praten. Zonder moeite dus pakt ze haar tv-skills er bij en gaat vrolijk verder alsof ze nog een echte BN’er is. Nu nog de herstart van haar voetbalcarrière. Daar lijkt de ex-Ajacied ook meer dan klaar voor na al die jaren stilzitten.

Anouk Hoogendijk maakt doorstart

Op het gebied van voetbal, haar echte voormalige loopbaan, zit Anouk gelukkig ook goed komend seizoen. Samen met andere voormalig Ajax speelsters mag ze zaterdagmiddag op amateurniveau weer meedoen. De sportieve en aandachtzoekende Anouk kan deze kans natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan. Het sportjournaal zal ze niet meer halen met haar voetbalkunsten, maar het gaat sowieso weer goed voelen om op het vers gemaaide gras rond te rennen!

Zijn we Anouk nog niet vergeten?

Anouk Hoogendijk is een voormalig Nederlandse voetbalster. En wat voor een! Ze speelde vooral bij Ajax en het Nederlands elftal. Maar liefst 103 keer kwam ze in actie voor de Oranje leeuwinnen. En ze wil dus nu een herstart maken. Blijkbaar blijft die sport toch erg aantrekkelijk voor Anouk. Net als het celebrity zijn. Zou ze het allemaal doen voor de aandacht of zou ze dit tv optreden gebruiken om weer warm te worden voor haar komende tv/voetbal optredens? Tijdens de opnames zag ze er in ieder geval niet echt bang uit, deze leeuwin. Wij zijn zeker benieuwd wat ze allemaal gaat laten zien de komende tijd.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat je dwars door nauwelijks aanwezig topje kijken (foto!)

Jutta Leerdam is nog geen half uur terug in Nederland of ze begint al weer mooie foto's te maken voor haar vriendje Jake Paul.

Maan de Steenwinkel laat zich filmen op afgelegen strand en heeft het overduidelijk koud (video!)

Maan de Steenwinkel heeft een video online gezet, waarin blijkt dat ze het duidelijk een beetje koud had. Alles valt namelijk te zien. 

Knappe schaatsster Femke Kok doet midden op straat aan zelfliefde (foto!)

Femke Kok heeft een nieuwe foto online gezet en al haar fans worden gelijk helemaal wild. Het plaatje heeft duidelijk het gewenste effect.