Verbaasde Marieke Elsinga maakt filmpje in lege kleedkamer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Presentatrice Marieke Elsinga heeft deze enorme kleedkamer helemaal voor zichzelf, en maakt daar gretig gebruik van…

Marieke Elsinga eenzaam in sportschool

Marieke Elsinga neemt ons graag mee in haar privé leven via haar Instagram story’s. Als we deze vrouw niet over de radio horen tetteren, zorgt ze er wel voor dat ze online te zien is. In haar nieuwste video zien we haar vrolijk langs de spiegel van haar kleedkamer heenlopen in een sportieve outfit. Wat blijkt: het is puur toeval dat er niemand anders in de sportschool is. Ze geeft aan lekker op tijd te zijn voor haar boksles, vandaar. Marieke is helemaal onder de indruk van het feit dat ze moederziel alleen in deze superdeluxe omkleedruimte staat. Wat een positieve vrouw is het toch ook!

Marieke Elsinga betaalt veel geld voor fitness

Wat ons nog meer opvalt aan het filmpje is dat Marieke niet in de eerste de beste sportschool staat. Zo is het alleen al een gigantische kleedkamer met een zeer luxe uitstraling. Marieke tagt in haar story ook de sportschool waar zij wekelijks is te vinden. De sportschool staat in Amsterdam en heet Saints & Stars. Ze hebben twee locaties met gave verlichting en hippe sportruimtes. Nu snappen we wel waarom Marieke zo graag op deze plek uithangt. De plek wordt ook wel DE sportschool voor de Nederlandse sterren genoemd. Zo zagen we eerder ook al dat de knappe Gwen van Poorten hier een abonnementje heeft. Geniet je dus graag van bekende vrouwen in strakke sportpakjes? Ga eens een proeflesje nemen bij deze sportschool. Een abonnement is helaas niet zo goedkoop. Wil je graag naar deze sportschool, dan begint de prijs bij €104 euro per maand. Marieke heeft er dus flink wat voor over om haar in shape te houden.

Lees ook: Marieke Elsinga ontdekt onverwachte tweelingzus tijdens uitzending

Poes van Marieke Elsinga krijst het uit

Zoals ondertussen bekend is heeft Marieke een kat waar ze onafscheidelijk van is. De grijs  witte poes heet Kiki. Meestal laat Marieke haar volgers lieve filmpjes voorbijkomen waarin ze aan het knuffelen is met de poes. Af en toe krabt ze Marieke of is ze stout maar meestal gaat het goed. Helaas had Kiki onlangs een APKatje nodig. Marieke heeft dit woord zelf bedacht voor als haar kat voor ”onderhoud” naar de dierenarts moet. Zo zien we eerst dat Marieke uitlegt dat Kiki al twee jaar niet naar de dierenarts is geweest. Het volgende shot is Marieke die haar poes filmt in het reismandje en vertelt dat ze daar nooit problemen mee heeft. Tot nu toe lijkt het helemaal goed te gaan dus. Tot aan het dierenarts bezoek. Terwijl Marieke met het beest in het mandje over straat loopt vertelt ze dat Kiki keihard heeft gekrijst bij het krijgen van de spuitjes. We vertrouwen erop dat Marieke haar kat vanavond extra knuffels geeft.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam is vriend Jake Paul flink aan het sjorren in drukke sportschool (video!)

Jutta Leerdam neemt het ervan in een druk bepakte sportschool. In iedereens bijzijn vindt ze het blijkbaar toch nodig om Jake Paul even flink te sjorren.

Kelly Piquet (vriendin Max Verstappen) is stiekem in comfortabele kleding op haar allermooist (foto’s)

Kelly Piquet blijkt het allermooist te zijn wanneer ze een lekker joggingspak aanheeft. 

Maan de Steenwinkel heeft met nieuwe stijl minder luisteraars, maar draagt ook veel minder kleding (foto’s)

Maan de Steenwinkel heeft pas haar nieuwe nummer en muziekstijl uitgebracht. Hier pakt ze helaas minder luisteraars op, dus draagt ze ook maar minder kleding op haar foto's!