Vanessa Hudgens op Mannenzakenmarkt

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Zoals de marktkoopman roept dat ‘ie verse bloemkolen heeft, zo roept Mannenzaken het van de daken wanneer er weer een nieuwe dame in de aanbieding is omdat haar liefdesbootje is gestrand. Ditmaal hebben we weer een wonderschoon exemplaar in de aanbieding: Vanessa Hudgens.

Zo’n beetje iedereen kent Vanessa natuurlijk van haar rol als ‘Gabriëlla’ in een van de populairste Disney filmreeksen ooit: High School Musical. Bijna ieder tiener – nu inmiddels midden-twintiger – is er wel mee opgegroeid. Elk tienermeisje wilde Gabriëlla ‘zijn’ en elke jongen wilde… eh ja andere dingen.

(Lees verder na de afbeelding)

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door HIGH SCHOOL MUSICAL FAN (@highschoolmusical.2020) op

 

Het ooit zo onschuldige ‘Disney-imago’

Daarmee behoort Vannie dan ook tot de exclusieve Disneysterretjes uit de 00’s. Een rijtje waar je u tegen zegt, aangezien Selena Gomez, Demi Lovato en Miley Cyrus ook in dit lijstje te vinden zijn.

Deze vier dames lieten menig mannelijk tienerhart sneller slaan. Van het ooit zo ‘onschuldige’ Dinseyimago zijn deze dames echter inmiddels wel af. Zo was daar het ‘naakfoto’-schandaal van Vanessa, nam Demi een overdose en leverde Selena haar ‘geen s**s tot het huwelijk’-ring in tijdens haar relatie met Bieber.

Voormalig Hannah Montana sterretje Miley spant de kroon. Ze is al jarenlang bezig met een allesomvattende anti-Disney-detox, bestaande uit gebroken huwelijken, lesbische avonturen en naakt rondslingeren op een sloopkogel.

(Lees verder na de afbeelding)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Disney Throwbacks 🤍 (@disneysthrowbackz) op

Alles kan kapot

Dat het bovenstaande ‘gezegde’ er nooit naast zit, wordt ook deze keer maar weer bewezen: Vanessa en de geluksvogel die haar al negen (!) jaar gelukkig maakte, zijn uit elkaar.

De man in kwestie luistert naar de naam Austin Butler. En ja, je raadt het al, óók Austin was lid van de Disney-familie. Over de reden van de break-up laten beiden nog niets los. Wél is bekend dat ze de feestdagen niet samen hebben doorgebracht.

(Lees verder na de afbeelding)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door John Christian Ambion (@ambionspba) op

All the single ladies 🎶

Het lijkt er echter wel op dat Vanessa nu niet bepaald in zak en as zit nu zij en Austin uit elkaar zijn. Sterker nog: Vanessa was één en al girlpower op de première van Bad Boys For Life. Degenen die geen genoeg van de single Vanessa kunnen krijgen, raden we dan ook aan om het vervolg van Bad Boys II zo snel mogelijk te gaan bewonderen!

(Lees verder na de afbeelding)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door 🔮Vanessa Hudgens🔮 (@vanessahudgens) op

Laatste nieuws

Foto: Hijgende Bridget Maasland bereikt hoogtepunt tijdens vakantie

Bridget Maasland heeft op haar vakantie in Denemarken een klein beetje last van hoogtevrees. Maar gelukkig maakt Estevana Polman de reis goed. 

Foto: Dionne Stax zet zichzelf voor schut achter de schermen bij tv-programma Aria

Dionne Stax weet zichzelf goed voor schut te zetten achter de schermen bij Aria. Gelukkig kan ze er zelf nog om lachen.

Foto: Romy Monteiro deelt betoverend kiekje van doorschijnende galajurk

De prachtige Romy Monteiro moest helaas haar eerste Amsterdamse Pride missen vanwege deze betoverende galajurk. 

Gerelateerde berichten