De Villa laat Van de Vorst Sterretjes zien

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Screenshot Van der Vorst ziet Sterren

Begin augustus werd Peter van de Vorst door RTL aangesteld als zenderbaas. In plaats van sterren thuis bezoeken, moest Peter ervoor zorgen dat er meer mensen afstemmen op de sterren (in de dop) die hij naar voren schoof in de nieuwe programmering van de zender. Dat hij nu Sterretjes ziet, had hij waarschijnlijk ook niet verwacht.

Een paar maanden geleden (augustus) was Peter van de Vorst nog ambitieus over de plannen van de RTL 5. ‘Ik zie veel kansen voor de zender. RTL 5 verdient meer smoel. Het moet prikkelender, Nederlands en een beetje brutaal’, vertelde Van de Vorst na zijn aanstelling op de website van RTL.

Van de Vorst ziet Ho(o)pende Jan

De spelshow van Jan de Hoop wordt nog in dat interview genoemd door de programmadirecteur. De Hoop van Jan en Peter bleek zo ijdel als Gordon. Het programma van Jan de Hoop moest op een komische manier de algemene kennis van jongeren testen. De Millennials bleken geen match voor Jan de Ontbijtman.

Want als we De Villa-kandidaten onder deze jongeren moeten vallen, had dit inderdaad weinig zin. Voor diepgaande gesprekken kijk je dit soort programma niet, maar dat het niveau zó diep kon zinken als de vorige aflevering, had zelfs de Engelse Pornoprins Andrew niet kunnen klaarspelen.

Van de Vorst ziet Vieze Vingers in De Villa

Nadat de helft van Twitterend Nederland de aanranding verafschuwde, maakte ook RTL bekend dit niet te tolereren en schrapte het programma van de buis én Videoland.

Toch voldeed het aan elke eis die Van de Vorst bij zijn aanstelling aangaf. RTL zorgde met De Villa inderdaad voor erg prikkelende televisie. Het is goed voor te stellen dat deze prik-de-chick-praktijken niet het prikkelende aspect is wat Van de Vorst bedoelde.

Aan de andere kant moeten we toegeven: RTL pakt dit beter aan dan de Spaanse Big Brother-variant. Daar werd één van de kandidates ook betast terwijl ze onder invloed was van drank. Dat Spaanse productiemaatschappij zond de beelden niet uit. Hoe we dan toch op de hoogte zijn van het incident? Het leek de mensen achter de schermen een leuk extraatje om de kandidate in kwestie daarmee te confronteren ná de uitzendingen. Het gevolg? Een tsunami aan tranen, gefronste wenkbrauwen en, net als bij De Villa, een enorm evaluatiegesprek met de verantwoordelijken.  

Van de Vorst ziet Sterretjes

Maar goed: de doelstelling die Van de Horst uitsprak over RTL 5, is dus nú al deels uitgekomen. Aan het einde van de rit is RTL dus brutaler dan ooit geworden, staat het prikkel-niveau stond als een stok in een tent én Jan de Hoop zit weer op zijn plek.

Het valt overigens ook niet uit te sluiten dat Van de Vorst een nieuw programma gaat maken. Want ja: Peter is van de tv, maar ziet alsnog sterretjes. Misschien moet hij daar een programma over gaan maken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Minimaal aangeklede Jutta Leerdam laat zich keuren door gluurder in badkamer (foto’s!)

Jutta is zich aan het klaarmaken in de badkamer maar wordt bekeken. Ze heeft nauwelijks kleding aan! Degene die Jutta aan het bekijken is lijkt deze outfit dan ook helemaal goed te keuren!

Fans woedend op Max Verstappen na teleurstellende onthulling (video)

Max Verstappen dacht zijn fans blij te kunnen maken met een flinke onthulling. Helaas kreeg de Nederlander eigenlijk alleen maar kritiek op deze video...

Geluksvogel Rico Verhoeven pronkt met de heerlijke vormen van Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven is overduidelijk enorm trots op zijn knappe vriendin. Hij plaatst een prachtige vakantievideo waarin vooral de vormen van zijn vriendin de hoofdrol spelen!