Van alles aan, tot (bijna) alles uit: Suzanne Schulting deelt vakantiefoto’s

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Suzanne Schulting deelt een mooie fotoreeks van haar verschillende reizen naar Canada en Amerika. Daar zitten nog wat pikante pareltjes tussen..

Suzanne Schulting deelt via Instagram een prachtige fotoreeks waarin ze verschillende kiekjes plaatst. Ze is vanwege het schaatsen natuurlijk veel op reis, en dat levert veel mooie plaatjes op. Suzanne besluit dan ook om het allemaal vast te leggen, om nu allemaal in één keer te plaatsen. We nemen ze allemaal met je door!

Suzanne Schulting pakt nodige rust met intieme selfie

Op de eerste foto is te zien hoe de schaatsster haar nodige rust pakt na een intens dagje schaatsen. Althans, zo ziet het er uit. Met haar gezicht in de make-up, lipjes getuit ziet het eruit alsof het een uitputtend dagje was voor Suzanne. Tóch is er altijd tijd voor een intieme selfie, vanuit het bedje. En ondanks de setting, ziet de schaatsster er nog steeds bloedmooi uit.

Lees ook: Foto: Suzanne Schulting deelt uitdagend kiekje in schaatspakje


Suzanne Schulting deelt schaars geklede foto uit badkamer

Waar Suzanne Schulting tijdens deze reizen flink in de weer is met schaatsen en erop uit gaan, is er natuurlijk altijd ook een klein plekje vrij voor tijd voor haarzelf. Die benut ze dan ook perfect, met een intieme foto vanuit haar hotelkamer. Of nog specifieker, vanuit haar badkamer. Met een klein topje aan maakt ze een uitdagende foto vanuit de spiegel. Suzanne weet heel goed wat ze doet met deze foto, en verleidt hiermee haar ruim 9 ton volgers.

Suzanne Schulting deelt ultiem ‘rustmomentje’ met vriendin

Suzanne Schulting is natuurlijk druk in de weer met het schaatsen, terwijl ze in Canada en Amerika was. En bij die hoge inspanning, hoort natuurlijk ook soms een pauze. Die lijkt de brunette dan ook maar al te goed te benutten met haar schaatsvriendin, door middel van een lekker bakje koffie. Vol genot lachen de twee de camera in terwijl Suzanne een selfie schiet. Niet te lang meiden, jullie moeten zo weer het ijs op!

Suzanne Schulting deelt frisse foto’s vanuit slaapzak

In Canada is het natuurlijk koud, dus moet Suzanne Schulting wel goed bedekt zijn tegen deze kou. Dat lijkt in ieder geval geen probleem te zijn voor de brunette, want op de laatste foto’s is te zien hoe Suzanne deze kou tegengaat. Dat doet ze met een slaapzak-jas. Dit is een lange jas tot aan haar scheenbenen, die haar lekker warm houdt. Vol trots poseert Suzanne een aantal keer in deze slaapzak, en besluit ze er maar liefst twee kiekjes van te delen!

Suzanne Schulting spreidt benen voor spiegel

Suzanne Schulting laat wederom zien hoe lenig ze wel niet is, op deze intieme foto vanuit de spiegel. Samen met iemand van TeamNL schiet Suzanne een prachtige foto vanuit een soort danszaal. Of ze nou haar spieren aan het strekken is, of gewoon een aparte pose aan het aannemen is voor de foto, is nog maar de vraag. Maar in ieder geval levert dit een uiterst opvallende foto op. Ze spreidt haar benen goed voor de camera..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Suzanne Schulting laat zich afknellen in super strak topje

Suzanne Schulting heeft altijd super goed door welke outfits haar lichaam echt een plezier doen. Zo ook deze keer met dit strakke topje. 

Foto: Beeldschone actrice Carré Albers knalt bijna uit haar topje in speedboot

De beeldschone actrice Carré Albers heeft een foto geplaatst waar ze bijna spijt van kreeg. De knappe actrice knalt bijna uit haar topje. 

Video: Merel Ek schaamt zich dood na pikant filmpje bij Vandaag Inside

Merel Ek wordt weer heerlijk op de hak genomen door de heren van Vandaag Inside. Merel begint zich sterk af te vragen wat ze nog bij het programma doet.