Van alles aan, tot (bijna) alles uit: Suzanne Schulting deelt vakantiefoto’s

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Suzanne Schulting deelt een mooie fotoreeks van haar verschillende reizen naar Canada en Amerika. Daar zitten nog wat pareltjes tussen..

Suzanne Schulting deelt via Instagram een prachtige fotoreeks waarin ze verschillende kiekjes plaatst. Ze is vanwege het schaatsen natuurlijk veel op reis, en dat levert veel mooie plaatjes op. Suzanne besluit dan ook om het allemaal vast te leggen, om nu allemaal in één keer te plaatsen. We nemen ze allemaal met je door!

Suzanne Schulting pakt nodige rust met selfie

Op de eerste foto is te zien hoe de schaatsster haar nodige rust pakt na een intens dagje schaatsen. Althans, zo ziet het er uit. Met haar gezicht in de make-up, lipjes getuit ziet het eruit alsof het een uitputtend dagje was voor Suzanne. Tóch is er altijd tijd voor een selfie, vanuit het bedje. En ondanks de setting, ziet de schaatsster er nog steeds bloedmooi uit.

Lees ook: Foto: Suzanne Schulting deelt uitdagend kiekje in schaatspakje

Suzanne Schulting deelt schaars geklede foto uit badkamer

Waar Suzanne Schulting tijdens deze reizen flink in de weer is met schaatsen en erop uit gaan, is er natuurlijk altijd ook een klein plekje vrij voor tijd voor haarzelf. Die benut ze dan ook perfect, met een foto vanuit haar hotelkamer. Of nog specifieker, vanuit haar badkamer. Met een klein topje aan maakt ze een uitdagende foto vanuit de spiegel. Suzanne weet heel goed wat ze doet met deze foto, en verleidt hiermee haar ruim 9 ton volgers.

Suzanne Schulting deelt ultiem ‘rustmomentje’ met vriendin

Suzanne Schulting is natuurlijk druk in de weer met het schaatsen, terwijl ze in Canada en Amerika was. En bij die hoge inspanning, hoort natuurlijk ook soms een pauze. Die lijkt de brunette dan ook maar al te goed te benutten met haar schaatsvriendin, door middel van een lekker bakje koffie. Vol genot lachen de twee de camera in terwijl Suzanne een selfie schiet. Niet te lang meiden, jullie moeten zo weer het ijs op!

Suzanne Schulting deelt frisse foto’s vanuit slaapzak

In Canada is het natuurlijk koud, dus moet Suzanne Schulting wel goed bedekt zijn tegen deze kou. Dat lijkt in ieder geval geen probleem te zijn voor de brunette, want op de laatste foto’s is te zien hoe Suzanne deze kou tegengaat. Dat doet ze met een slaapzak-jas. Dit is een lange jas tot aan haar scheenbenen, die haar lekker warm houdt. Vol trots poseert Suzanne een aantal keer in deze slaapzak, en besluit ze er maar liefst twee kiekjes van te delen!

Suzanne Schulting spreidt benen voor spiegel

Suzanne Schulting laat wederom zien hoe lenig ze wel niet is, op deze foto vanuit de spiegel. Samen met iemand van TeamNL schiet Suzanne een prachtige foto vanuit een soort danszaal. Of ze nou haar spieren aan het strekken is, of gewoon een aparte pose aan het aannemen is voor de foto, is nog maar de vraag. Maar in ieder geval levert dit een uiterst opvallende foto op. Ze spreidt haar benen goed voor de camera..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Monica Geuze lacht zich rot terwijl vriend Kaj Gorgels bijna verdrinkt (video!)

Tijdens hun vakantie gaat Kaj Gorgels kopje onder in de zee. Monica Geuze kan er alleen maar om lachen.

In gehulde Roxy Dekker deelt heerlijke vakantiekiekjes vanaf zonnig bootje (foto’s!)

Roxy Dekker deelt een reeks aan vakantiefoto's en laat zichzelf helemaal zien terwijl ze op een bootje ligt! 

Katja Schuurman ontwerpt eigen spannende setjes en test ze zelf uit; dat levert deze heerlijke beelden op!

Katje Schuurman heeft een eigen lijn aan pittige setjes. Ze vind het dan ook leuk om ze zelf aan te doen en dat zorgt voor prachtige foto's!