Valentijn Driessen gooit bom onder carrières Noa Vahle en Hélène Hendriks: worden prachtige blondines geboycot?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Valentijn Driessen heeft het voor elkaar gekregen om Noa Vahle en Héléne Hendriks flink in verlegenheid te brengen bij VI.

De commentator staat nou niet bekend om zijn zachte meningen. Dat moet iedereen die van Vandaag Inside houdt nu wel weten. Maar ook tegen zijn collega’s is hij ontzettend eerlijk, zelfs als het een waarheid is die ze niet willen horen. Zo gooit hij even een bommetje onder de carrières Noa Vahle en Héléne Hendriks. Wat is er allemaal aan de hand?

Worden de dames van VI geboycot bij Oranje?

Valentijn Driessen weet het zeker. Noa Vahle en Héléne Hendriks mogen niet aanschuiven in de perskamer van Oranje op het komende WK. Dat lijkt voor hem vast te staan. En als Valentijn iets voorspelt, dan weet je vaak al dat het uitkomt. Hij is namelijk een meester in zijn voorspellingen, al zijn ze lang niet altijd leuk. Dat zou natuurlijk wel jammer zijn voor de kijkers van Vandaag Inside, die zo een stuk minder mee gaan krijgen van het WK.

Waarom mogen Noa Vahle en Héléne Hendriks niet bij WK zijn?

Er moet toch een reden zijn dat de dames straks niet welkom zijn bij Oranje? Nou, die is er ook volgens Valentijn. Het komt volgens hem door een kritisch interview van Noa met Wijnaldum. Daar zou ze de voetballer iets te stevig aan de tand hebben gevoeld. Valentijn Driessen verteld: “Ik wil iets verontrustends vertellen. Ik was bij het Nederlands elftal, daar zag ik een geweldig interview van Noa Vahle met Georginio Wijnaldum. Nu dreigt ze daar gestraft voor te worden. Het Nederlands elftal speelt met het idee om Noa en Hélène te boycotten.” En daar zijn ze bij Oranje niet van gediend. Dat zou dit keer de reden zijn dat de dames niet langs mogen komen. Volgens Hélène zelf is het nog niet zeker, maar de uitspraken van Valentijn blijken wel vaker te kloppen. Dus wie zal het zeggen dit keer? Het belooft in ieder geval weer een interessant WK te worden als dit straks het geval is.

Meer zien van Noa Vahle en Héléne Hendriks?

Als je meer van de mooie presentatrices wil zien, dan moet je even naar Instagram gaan. Daar hebben Noa Vahle en Hélène Hendriks de mooiste foto’s staan.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna heeft plakkerige teentjes na hete nacht op festival (foto’s!)

Influencer Jade Anna heeft het er bij festival Coachella flink van genomen! De blondine eindigt de laatste avond zelfs met een kleverige substantie op haar teentjes...

Logan Paul krijgt kindje met Jutta Leerdam-lookalike (foto’s!)

Logan Paul en zijn vriendin gaan voor gezinsuitbreiding. Maar met wie? Staat hij nou met Jutta Leerdam te zoenen?

Video: Johan Derksen afwezig bij Vandaag Inside na rel; dit is zijn vervanger

Boos Nederland heeft z'n zin: Johan Derksen is na de 'Geen Fries'-rel niet meer aanwezig bij Vandaag Inside. Wie vervangt hem? Dat kan er maar één zijn...