Vaders zijn massaal fan van Marthe De Pillecyn van K3

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Marthe de Pillecyn is het jongste lid van de meidengroep K3. In 2015 deed ze mee aan het televisie programma K3 zoekt K3. In het televisie programma werd gezocht naar opvolgsters voor de K3 leden Karen Damen, Kristel Verbeke en Josje Huisman. Op 6 november 2015 werd Marthe samen met Klaasje Meijer en Hanne Verbruggen verkozen tot de nieuwe formatie K3.

Marthe is de nieuwe brunette van K3

Sinds dat Marthe 10 jaar is maakt ze al deel uit van het Studio 100-koor. Om deel uit te kunnen maken van de nieuwe K3 heeft Pillecyn haar opleiding kinderverzorging stopgezet. In 2013 deed Marthe mee aan aan het programma Belgium’s Got Talent als deel van ‘Young Artist Academy’ (het koor van Studio 100). Het is inmiddels alweer vijf jaar geleden dat deze knappe brunette werd gekozen tot nieuw lid van K3.

Lees ook WOW: K3-meisje Marthe de Pillecyn scheert wenkbrauw af

K3 moet verder zonder Klaasje

De enige Nederlandse schone van het flamboyante trio, Klaasje, maakte op 9 februari bekend na meer dan vijf jaar op te stappen bij K3. Naar verwachting zal de zoektocht naar de nieuwe ‘K’ weer via een tv-programma gaan. Goed nieuws dus voor alle vaders onder ons! Destijds waren er een stuk minder mensen die zich hadden aangemeld om lid te worden van de groep. De teller stond toen op ongeveer 6000. De inschrijvingen van dit jaar werden afgesloten met een indrukwekkende 22.690 kandidaten. Ja mannen, dat zijn een hoop leuke blondines bij elkaar!

We gaan nog veel meer van Marthe zien

Over haar plek in de meidengroep K3 zegt Marthe het volgende: “Het zal wennen zijn zonder Klaasje, we zijn tenslotte meer dan vijf jaar lang als zussen voor elkaar geweest. Maar zowel Hanne als ik hebben nog ontzettend veel zin om door te gaan. We hebben nog niet het gevoel dat het voor ons al tijd is om ermee op te houden. Wij zijn dan ook bijzonder blij dat echt waanzinnig veel mensen zich ingeschreven hebben.”. Dat is goed nieuws dus voor iedereen die de brunette van K3, op zijn Belgisch gezegd, graag ziet.

Marthe en Victor Verhulst

De meidengroep valt onder de Studio 100, waar niemand minder dan Gert Verhulst de leiding heeft. Oud K3-lid Karen Damen was een paar jaar samen met de grote baas. Daarnaast kon ook voormalig K3-lid Josje Huisman de charmes (en wellicht portemonnee?) van de Studio 100-baas niet weerstaan. Zijn zoon Victor Verhulst zet de traditie voort en sloeg de brunette van de nieuwe K3 aan de haak. De enige haarkleur die vader Gert nog niet wist te veroveren. Het koppel was samen sinds mei 2016, een half jaar nadat Marthe aan de slag ging als een van de nieuwe leden van K3. Helaas is het lastig om relaties op de werkvloer te onderhouden bij Studio 100, want op 16 augustus 2018 heeft het Belgische stel bekend gemaakt uit elkaar te gaan. Inmiddels heeft K3’tje Marthe de liefde gevonden bij Baba Yega-choreograaf Sinerjey Meyfroodt.

Marthe van K3 is fan van Big Brother

Na de hele dag net iets te vrolijke kinderliedjes te hebben gezongen wilt ook Marthe wel wat meer sensatie. En wat blijkt? Pillecyn is een heuse Big Brother-fan! Thomas Nagels uit ‘’ werd uitgenodigd op Studio 100. Samen met Baba Yega schreef hij maatje Jill in voor de ‘K2 Zoekt ’-zoektocht. Marthe heeft Thomas zelfs al ontmoet en ze hebben gelijk samen een Tik-Tok filmpje opgenomen.

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Wow: Dit zijn de allermooiste foto’s van Máxima-actrice Delfina Chaves

Delfina Chaves is de beeldschone actrice die een piepjonge Máxima speelt in de nieuwe Videoland serie Máxima. Eén ding is al zeker: een hoop mannelijke kijkers gaan ontzettend genieten van deze Argentijnse dame!

Minimaal aangeklede Jutta Leerdam laat zich keuren door gluurder in badkamer (foto’s!)

Jutta is zich aan het klaarmaken in de badkamer maar wordt bekeken. Ze heeft nauwelijks kleding aan! Degene die Jutta aan het bekijken is lijkt deze outfit dan ook helemaal goed te keuren!

Fans woedend op Max Verstappen na teleurstellende onthulling (video)

Max Verstappen dacht zijn fans blij te kunnen maken met een flinke onthulling. Helaas kreeg de Nederlander eigenlijk alleen maar kritiek op deze video...