Update: nóg meer gelekt materiaal Wie Is De Mol? 2020

Datum: 

Categorie:

In een donkere parkeergarage van een man in hoed en regenjas kregen we meer beelden overhandigd van de opnames van Wie is de Mol. De Chinezen houden namelijk wel van hun social media. Alles wat mogelijk interessant is, wordt gefilmd. En daar zijn wel heel blij mee. Want dat betekent dat er meer beelden van de opnames van Wie is de Mol in China zijn.

Dit is een follow-up verhaal van een eerder artikel over gelekte beelden van Wie Is De Mol? 2020

Op de spirituele opvolger van Vine, namelijk TikTok, zijn meer beelden gedeeld door nieuwsgierige Chinezen. In deze video van 29 mei zie je meer van de proef in ons eerste artikel over de gelekte deelnemers.

Op deze beelden lopen de laatste vier deelnemers naar Rik van de Westelaken toe. Klaar voor een nieuwe opdracht, lijkt het.

Op 7 juni werd deze geüpload. De kandidaten zitten te wachten om het rode of groene scherm te zien te krijgen. Of is het de crew? Want de man met de epische baard in de hoek, is duidelijk geen deelnemer.

Op de laatste video die we van onze contact met de regenjas kregen zien we Leonie ter Braak en Claes Iversen hard aan het werk.

Vorig jaar volgden we ook Wie is de Mol op de voet, net als Leonie ter Braak en Miljuschka Witzenhausen overigens.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Styliste Roos Reedijk is deelnemers Kopen Zonder Kijken spuugzat (video)

Roos Reedijk laat net iets te duidelijk merken dat ze echt helemaal klaar is met de deelnemers van Kopen Zonder Kijken. 

Foto: Dit spookten Kelly Piquet en Max Verstappen uit in hun luxe hotel

Kelly Piquet en Max Verstappen hebben tóch tijd gehad om samen tijd door te brengen! Deze foto's bewijzen dat ze het heel knus hadden samen in het hotel...

Anna Nooshin is smakelijk hapje in onhandig doorschijnend jurkje (video)

Model Anna Nooshin neemt een enorm risico met haar luchtige outfit. Van gevaarlijke roofdieren wegrennen gaat een zware klus worden met zo'n jurk!