UITSLAG: Inge Schrama is de ultieme Sjors

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
GTST Sjors Inge Schrama Melissa Drost

Het is éindelijk zo ver! Vandaag weten we voor eens en altijd welke Sjors er met de meeste stemmen vandoor is gegaan, en gekroond kan worden tot de ultieme Sjors!

Inge v.s. Melissa

Zoals de meeste GTST-kijkende mensen onder ons wel weten, werd de rol van Sjors de eerste 15 jaar vertolkt door de prachtige blondine Inge Schrama. Helaas komt aan al het moois vaak een eind. Zo ook aan het dagelijkse halfuurtje, waarin we ongestoord naar Inge konden kijken.

Vanwege een burn-out moest Inge de set van Goede Tijden, Slechte Tijden verlaten. Gelukkig gloorde daar nog licht aan de horizon, toen de naam van Inges opvolgster bekend werd gemaakt. Melissa Drost heeft dan ook verleidelijke blonde lokken, die dicht in de buurt komen van die van Inge!

En de winnaar is…

En dan is het moment, waarop iedereen al dagen zit te wachten, eindelijk aangebroken: de bekendmaking! Aangezien we jullie niet langer in spanning willen houden, zullen we er verder geen doekjes om winden. De ultieme Sjors is…. Inge Schrama!

Inge won deze poll met – houd je vast – meer dan 80% van de stemmen! Deze dame ging er namelijk vandoor met maar liefst 901 stemmen. Melissa pakte er 217. Het kan dan ook wel gezegd worden dat we, hoe leuk we Melissa ook vinden, massaal heimwee hebben naar de oude vertrouwde Sjors.

Alhoewel we Inge niet meer op tv kunnen bewonderen, hebben we gelukkig altijd nog de foto’s van Inge, die de pijn ietwat verlichten. Daarom rest ons niets anders dan jullie veel plezier te wensen met het bekijken van de volgende kiekjes!

Laatste nieuws

Foto: Boerin Annemiek Koekoek maakt optimaal gebruik van lekkerste plekje in melkstal

Boerin Annemiek Koekoek heeft het bloedheet met deze zomerse temperaturen. Gelukkig is de boerin slim genoeg om de beste plekjes op te zoeken van de boerderij waar het lekker koel is. Zo kan Annemiek in haar hemdje toch nog een beetje werken in de warmte!

Foto: Marieke Elsinga ritst jurkje open voor de camera

Marieke Elsinga is weer aanwezig in de studio van Qmusic! Al is dit wel een hele rare plek om je jurkje open te ritsen..

Foto: Mikky Kiemeney treitert Frenkie de Jong met nietsverhullend topje

Mikky Kiemeney was lekker shoppen met vriend Frenkie de Jong! Ze liet een fonkelnieuw kledingstuk zien waar menig man het warm van zou krijgen. Frenkie had er opvallend weinig interesse in...

Gerelateerde berichten