UITSLAG: Inge Schrama is de ultieme Sjors

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
GTST Sjors Inge Schrama Melissa Drost

Het is éindelijk zo ver! Vandaag weten we voor eens en altijd welke Sjors er met de meeste stemmen vandoor is gegaan, en gekroond kan worden tot de ultieme Sjors!

Inge v.s. Melissa

Zoals de meeste GTST-kijkende mensen onder ons wel weten, werd de rol van Sjors de eerste 15 jaar vertolkt door de prachtige blondine Inge Schrama. Helaas komt aan al het moois vaak een eind. Zo ook aan het dagelijkse halfuurtje, waarin we ongestoord naar Inge konden kijken.

Vanwege een burn-out moest Inge de set van Goede Tijden, Slechte Tijden verlaten. Gelukkig gloorde daar nog licht aan de horizon, toen de naam van Inges opvolgster bekend werd gemaakt. Melissa Drost heeft dan ook verleidelijke blonde lokken, die dicht in de buurt komen van die van Inge!

En de winnaar is…

En dan is het moment, waarop iedereen al dagen zit te wachten, eindelijk aangebroken: de bekendmaking! Aangezien we jullie niet langer in spanning willen houden, zullen we er verder geen doekjes om winden. De ultieme Sjors is…. Inge Schrama!

Inge won deze poll met – houd je vast – meer dan 80% van de stemmen! Deze dame ging er namelijk vandoor met maar liefst 901 stemmen. Melissa pakte er 217. Het kan dan ook wel gezegd worden dat we, hoe leuk we Melissa ook vinden, massaal heimwee hebben naar de oude vertrouwde Sjors.

Alhoewel we Inge niet meer op tv kunnen bewonderen, hebben we gelukkig altijd nog de foto’s van Inge, die de pijn ietwat verlichten. Daarom rest ons niets anders dan jullie veel plezier te wensen met het bekijken van de volgende kiekjes!

Laatste nieuws

Foto: Voorovergebogen Marijn Kuipers wordt van achteren beklommen

Marijn Kuipers heeft normaal gesproken een vrij normale dag, maar nu wordt de knappe blondine opeens vanachter besprongen!

Video: Rico Verhoeven laat sterkste punten van zijn vriendin Naomy van Beem zien

De knappe vriendin van Rico Verhoeven, Naomy van Beem, is een lust voor het oog. en dat zie je wel op deze foto's. 

Foto: Juultje Tieleman probeert volgers te verleiden met zwoele blik

Juultje Tieleman is een van de knapste influencers van Nederland. Dat heeft ze deels te danken aan haar zwoele blik. 

Gerelateerde berichten