UITSLAG: Inge Schrama is de ultieme Sjors

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
GTST Sjors Inge Schrama Melissa Drost

Het is éindelijk zo ver! Vandaag weten we voor eens en altijd welke Sjors er met de meeste stemmen vandoor is gegaan, en gekroond kan worden tot de ultieme Sjors!

Inge v.s. Melissa

Zoals de meeste GTST-kijkende mensen onder ons wel weten, werd de rol van Sjors de eerste 15 jaar vertolkt door de prachtige blondine Inge Schrama. Helaas komt aan al het moois vaak een eind. Zo ook aan het dagelijkse halfuurtje, waarin we ongestoord naar Inge konden kijken.

Vanwege een burn-out moest Inge de set van Goede Tijden, Slechte Tijden verlaten. Gelukkig gloorde daar nog licht aan de horizon, toen de naam van Inges opvolgster bekend werd gemaakt. Melissa Drost heeft dan ook verleidelijke blonde lokken, die dicht in de buurt komen van die van Inge!

En de winnaar is…

En dan is het moment, waarop iedereen al dagen zit te wachten, eindelijk aangebroken: de bekendmaking! Aangezien we jullie niet langer in spanning willen houden, zullen we er verder geen doekjes om winden. De ultieme Sjors is…. Inge Schrama!

Inge won deze poll met – houd je vast – meer dan 80% van de stemmen! Deze dame ging er namelijk vandoor met maar liefst 901 stemmen. Melissa pakte er 217. Het kan dan ook wel gezegd worden dat we, hoe leuk we Melissa ook vinden, massaal heimwee hebben naar de oude vertrouwde Sjors.

Alhoewel we Inge niet meer op tv kunnen bewonderen, hebben we gelukkig altijd nog de foto’s van Inge, die de pijn ietwat verlichten. Daarom rest ons niets anders dan jullie veel plezier te wensen met het bekijken van de volgende kiekjes!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Sterre van Woudenberg breekt eindelijk door in The Passion, maar wie is deze beeldschone actrice eigenlijk?

In The Passion zien we allemaal de jonge actrice Sterre van Woudenberg. Maar wat weten we allemaal van deze getalenteerde actrice?

Video: Drama bij ‘De Bachelor’, Paul en Rien zoenen al in vijfde aflevering met meerdere deelneemsters!

Bachelors Paul en Rien nemen het er flink van tijdens het nieuwe seizoen. In de vijfde aflevering zoenen ze allebei al met meerdere deelneemsters! Dit zal voor heel wat drama gaan zorgen...

Model Sylvia Geersen heeft er de kracht niet meer voor: “Ik kan het niet”

De knappe Sylvia Geersen is helemaal uitgeput. Ze heeft totaal geen kracht meer en kan het allemaal niet meer aan. Wat is er toch allemaal aan de hand?