UITSLAG: Inge Schrama is de ultieme Sjors

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
GTST Sjors Inge Schrama Melissa Drost

Het is éindelijk zo ver! Vandaag weten we voor eens en altijd welke Sjors er met de meeste stemmen vandoor is gegaan, en gekroond kan worden tot de ultieme Sjors!

Inge v.s. Melissa

Zoals de meeste GTST-kijkende mensen onder ons wel weten, werd de rol van Sjors de eerste 15 jaar vertolkt door de prachtige blondine Inge Schrama. Helaas komt aan al het moois vaak een eind. Zo ook aan het dagelijkse halfuurtje, waarin we ongestoord naar Inge konden kijken.

Vanwege een burn-out moest Inge de set van Goede Tijden, Slechte Tijden verlaten. Gelukkig gloorde daar nog licht aan de horizon, toen de naam van Inges opvolgster bekend werd gemaakt. Melissa Drost heeft dan ook verleidelijke blonde lokken, die dicht in de buurt komen van die van Inge!

En de winnaar is…

En dan is het moment, waarop iedereen al dagen zit te wachten, eindelijk aangebroken: de bekendmaking! Aangezien we jullie niet langer in spanning willen houden, zullen we er verder geen doekjes om winden. De ultieme Sjors is…. Inge Schrama!

Inge won deze poll met – houd je vast – meer dan 80% van de stemmen! Deze dame ging er namelijk vandoor met maar liefst 901 stemmen. Melissa pakte er 217. Het kan dan ook wel gezegd worden dat we, hoe leuk we Melissa ook vinden, massaal heimwee hebben naar de oude vertrouwde Sjors.

Alhoewel we Inge niet meer op tv kunnen bewonderen, hebben we gelukkig altijd nog de foto’s van Inge, die de pijn ietwat verlichten. Daarom rest ons niets anders dan jullie veel plezier te wensen met het bekijken van de volgende kiekjes!

Laatste nieuws

Foto: Hijgende Bridget Maasland bereikt hoogtepunt tijdens vakantie

Bridget Maasland heeft op haar vakantie in Denemarken een klein beetje last van hoogtevrees. Maar gelukkig maakt Estevana Polman de reis goed. 

Foto: Dionne Stax zet zichzelf voor schut achter de schermen bij tv-programma Aria

Dionne Stax weet zichzelf goed voor schut te zetten achter de schermen bij Aria. Gelukkig kan ze er zelf nog om lachen.

Foto: Romy Monteiro deelt betoverend kiekje van doorschijnende galajurk

De prachtige Romy Monteiro moest helaas haar eerste Amsterdamse Pride missen vanwege deze betoverende galajurk. 

Gerelateerde berichten