UITSLAG: Wie heeft de mooiste achterkant?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het moment waarop jullie al het hele weekend hebben gewacht is eindelijk aangebroken: de bekendmaking van de billen battle-winnares!

Het strakste sport-kontje

Deze editie van ‘Wie heeft de mooiste…?’ draaide volledig om één van de beste aspecten van het vrouwelijk lichaam: de derrière. Zoals je van ons gewend bent, kozen we – op zéér zorgvuldige wijze – een aantal dames uit, die elk een verschillende categorie zouden vertegenwoordigen. De eerste categorie stond volledig in het teken van ‘het strakste sport-kontje’. Over de afgevaardigde binnen deze categorie waren we het zeer snel eens. Om de sportbillen van Suzanne Schulting kan je gewoon niet heen!

De meest sexy squat-k**t

De tweede categorie draaide volledig om de dame met de beste squat-k**t. En ja, dit was nog best een lastige, aangezien de meeste vrouwelijke BN’ers tegenwoordig een sportschoolabonnementje of personal trainer hebben. Instagram staat er vol mee! Na wat wikken en wegen kwamen we toch tot een conclusie: Gaby Blaaser heeft hét perfecte exemplaar.

De beste ‘Big Momma’-billen

We begrijpen natuurlijk dat niet elke man warm loopt voor een compact kontje. Daarom hebben we speciaal voor jullie de volgende categorie in het leven geroepen: de beste ‘Big Momma’-billen. Na wat zorgvuldig veldonderzoek kwamen we tot de conclusie dat niemand minder dan actrice Esmée van Kampen over een zéér competitief voorbeeld van een big momma-b**t beschikt.

En dan nu… de uitslag!

En dan is nu eindelijk het moment aangebroken waarop jullie al het hele weekend wachten: de bekendmaking van de winnares! En, aangezien we jullie niet nóg langer in het donker willen houden, maken we het resultaat maar gelijk bekend. De beauty met de beste booty van Nederland is…. Suzanne Schulting! Deze sexy shorttrackster heeft de concurrentie dan ook helemaal verpletterd! De schaatsbabe kreeg namelijk maar liefst 1511 stemmen. Op Gaby Blaaser werd slechts 377 keer gestemd, en ook Esmée kwam met 108 niet eens in de buurt van Suzanne Schulting. Een korte ereronde is dus wel op z’n plaats:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Suzanne Schulting (@suzanneschulting) op

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Suzanne Schulting (@suzanneschulting) op

Laatste nieuws

Video:GTST-actrice Bertrie Wierenga gaat los op draaiend apparaat

De knappe actrice Bertrie Wierenga, die je misschien wel kent van GTST, gaat flink tekeer op een draaiende machine.

Foto: Irene Schouten laat zich zonder schaatspak zien tijdens zonnige vakantie

De prachtige schaatsster Irene Schouten heeft de schaatsbaan ingeruild voor een zonnige vakantie. En daarvan deelt ze graag de foto's. 

Foto: Schaatsster Femke Kok deelt heerlijke vakantiebeelden in badkleding

De knappe schaatsster Femke Kok is op welverdiende vakantie op een super zonnige plek. Ze verwent volgers met schaars geklede badkleding aan!