UITSLAG: Wie heeft de mooiste achterkant?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het moment waarop jullie al het hele weekend hebben gewacht is eindelijk aangebroken: de bekendmaking van de billen battle-winnares!

Het strakste sport-kontje

Deze editie van ‘Wie heeft de mooiste…?’ draaide volledig om één van de beste aspecten van het vrouwelijk : de derrière. Zoals je van ons gewend bent, kozen we – op zéér zorgvuldige wijze – een aantal dames uit, die elk een verschillende categorie zouden vertegenwoordigen. De eerste categorie stond volledig in het teken van ‘het strakste sport-kontje’. Over de afgevaardigde binnen deze categorie waren we het zeer snel eens. Om de sportbillen van Suzanne Schulting kan je gewoon niet heen!

De meest squat-

De tweede categorie draaide volledig om de dame met de beste squat-. En ja, dit was nog best een lastige, aangezien de meeste vrouwelijke BN’ers tegenwoordig een sportschoolabonnementje of personal trainer hebben. Instagram staat er vol mee! Na wat wikken en wegen kwamen we toch tot een conclusie: Gaby Blaaser heeft hét perfecte exemplaar.

De beste ‘Big Momma’-billen

We begrijpen natuurlijk dat niet elke man warm loopt voor een compact kontje. Daarom hebben we speciaal voor jullie de volgende categorie in het leven geroepen: de beste ‘Big Momma’-billen. Na wat zorgvuldig veldonderzoek kwamen we tot de conclusie dat niemand minder dan actrice Esmée van Kampen over een zéér competitief voorbeeld van een big momma- beschikt.

En dan nu… de uitslag!

En dan is nu eindelijk het moment aangebroken waarop jullie al het hele weekend wachten: de bekendmaking van de winnares! En, aangezien we jullie niet nóg langer in het donker willen houden, maken we het resultaat maar gelijk bekend. De beauty met de beste booty van Nederland is…. Suzanne Schulting! Deze shorttrackster heeft de concurrentie dan ook helemaal verpletterd! De schaatsbabe kreeg namelijk maar liefst 1511 stemmen. Op Gaby Blaaser werd slechts 377 keer gestemd, en ook Esmée kwam met 108 niet eens in de buurt van Suzanne Schulting. Een korte ereronde is dus wel op z’n plaats:

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Jutta Leerdam huilt uit bij Jake Paul tijdens bloedheet tripje

Jutta Leerdam heeft het maar zwaar. De blondine is na het verlies in Calgary gelijk naar Puerto Rico gevlogen. 

Foto: Chantal Janzen krijgt extreem brutale vraag van volger na ijskoud bad

Chantal Janzen reageert op een nogal vreemde vraag van een van haar volgers en dat werd zeer bijzonder. Lezen we dit wel goed?

Foto: Omstreden model Rikkie Kollé blijft jaar langer Miss Universe Nederland

Rikkie Kollé mag haar titel Miss Universe Nederland één jaartje langer vasthouden...