UITSLAG: Welke televisie-schoonheid moet Eva Jinek opvolgen?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Welke televisie-schoonheid moet Eva Jinek opvolgen?

Het moment waarop we massaal dagenlang wachten: de bekendmaking van de ‘wie moet Eva Jinek opvolgen’-wedstrijd. Is het Fidan, Dionne, Nadia of toch de underdog Dries Roelvink?

De deelnemers

Deze wedstrijd kende vier deelnemers. Te beginnen bij Fidan Ekiz. Ze leek lange tijd dé gedoodverfde kandidaat om Eva Jinek op te volgen. Onlangs kwam echter toch het nieuws naar buiten dat de opvolger van Eva nog steeds niet bekend is.

Volgens velen was Dionne Stax degene die roet in het eten van Fidan gegooid zou hebben. Dionne Stax was natuurlijk lange tijd de lievelingsnieuwslezeres van velen. Daarnaast komen de ‘looks’ van de blondine het dichtst in de buurt van die van Eva.

De derde deelnemer betrof de ‘ervaren’ Nadia Moussaid. De brunette presenteerde het programma De Nieuwe Maan op NPO2. Bovendien was Nadia degene die het stokje van Eva Jinek overnam tijdens haar zwangerschapsverlof. 

Ten slotte was daar nog de ‘underdog’ Dries Roelvink. De gele zwembroek-man was er zelf volledig van overtuigd dat hij als winnaar uit de bus zou komen. Maar dachten jullie daar ook zo over?

En de winnaar is…

En dan nu de bekendmaking! We zullen jullie niet langer in spanning houden. De gedoodverfde opvolger van Eva Jinek is… Dionne Stax! De blondine won de wedstrijd met maar liefst 346 stemmen. Hiermee maakte ze de concurrentie dan ook met de grond gelijk. Want op de tweede plek vinden we Nadia Moussaid met maar 189 stemmen. De derde plek gaat geheel verrassend naar de enige echte gele zwembroek-man Dries Roelvink! Dries kreeg maar liefst 118 stemmen van jullie. En ja, op de vierde en laatste plaats vinden we Fidan Ekiz (84). Wellicht dat we nu weten waarom de KRO-NCRV tóch niet voor Fidan koos?

Laatste nieuws

Foto: Zwetende Jutta Leerdam zakt heel diep naar de grond

Jutta Leerdam heeft een wel hele bijzondere fotoshoot gedaan. Ze heeft de fotograaf haar van haar mooiste kant laten fotograferen. 

Gretige Nina Warink blaast volgers omver met fotoshoot in ondergoed

Uit de fotoshoot met Hunkemöller zijn prachtige plaatjes gerold waar je mond echt open van gaat staan! Nina Warrink verrast ons enorm!

Foto: Jade Anna laat rits openscheuren met lekkere positie

De kleding van Jade Anna houdt het niet meer vol wanneer ze diep door haar knieën zakt... Als dat maar goed gaat!

Gerelateerde berichten