UITSLAG: Maans videoclip is huilen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het leek héél even spannend. Maar echt. Héél even. Daarna werd het vrij snel Duidelijk dat jullie de nieuwe video van de single van Maan de Steenwinkel (Ze huilt Maar Ze Lacht) om te janken vinden.

Maan de Steenwinkel in haar videoclip Ze Huilt Maar Ze Lacht
Maan de Steenwinkel in haar videoclip Ze Huilt Maar Ze Lacht © Instagram

Maan zingt over het algemeen de sterren van de hemel. De voormalig Voice-winnaar was de laatste weken vooral om andere redenen in het nieuws, maar liet vorige week middels een kek clipje weten helemaal terug op het muziekpad te zijn.

Ze Huilt Maar Ze Lacht

Echter zijn jullie niet zo happig op Maans nieuwste videosnack als dat ‘Tony nu lonely’ ooit was. Huilen, dus. En hoe. Alsof de Niagara Falls over je wangen lopen totdat je zo opgebrand bent als Marco Borsato. We willen Maan dus vooral horen zingen. En als we haar zien zingen, dan moeten we dus vooral de feestelijke nummers hebben in plaats van oestrogenisch geneuzel over huiliehuilie of ha-ha-ha.

(Lees verder onder de video)

Maar goed: Maan is natuurlijk niet van steen. Maan is daarnaast verre van een Luna (= maan in heule oude mannentaal) dus is het nu vooral de vraag wanneer deze zangeres weer rozengeur en maneschijn in onze oren én ogen pompt.

Vrienden van Amstel Live

Op dit moment is Maan te zien bij de Vrienden van Amstel Live. De zangeres treedt daar op met verschillende artiesten uit ons land. Met andere woorden: we kunnen er wel vanuit gaan dat Maan de komende dagen dus eerder zal lachen dan huilen.

Of we je nog een troost kunnen bieden? Hoogstens een Instagrammetje compensatie om de pijn te verzachten.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Styliste Roos Reedijk is deelnemers Kopen Zonder Kijken spuugzat (video)

Roos Reedijk laat net iets te duidelijk merken dat ze echt helemaal klaar is met de deelnemers van Kopen Zonder Kijken. 

Foto: Dit spookten Kelly Piquet en Max Verstappen uit in hun luxe hotel

Kelly Piquet en Max Verstappen hebben tóch tijd gehad om samen tijd door te brengen! Deze foto's bewijzen dat ze het heel knus hadden samen in het hotel...

Anna Nooshin is smakelijk hapje in onhandig doorschijnend jurkje (video)

Model Anna Nooshin neemt een enorm risico met haar luchtige outfit. Van gevaarlijke roofdieren wegrennen gaat een zware klus worden met zo'n jurk!