UITSLAG: Maans videoclip is huilen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het leek héél even spannend. Maar echt. Héél even. Daarna werd het vrij snel Duidelijk dat jullie de nieuwe video van de single van Maan de Steenwinkel (Ze huilt Maar Ze Lacht) om te janken vinden.

Maan de Steenwinkel in haar videoclip Ze Huilt Maar Ze Lacht
Maan de Steenwinkel in haar videoclip Ze Huilt Maar Ze Lacht © Instagram

Maan zingt over het algemeen de sterren van de hemel. De voormalig Voice-winnaar was de laatste weken vooral om andere redenen in het nieuws, maar liet vorige week middels een kek clipje weten helemaal terug op het muziekpad te zijn.

Ze Huilt Maar Ze Lacht

Echter zijn jullie niet zo happig op Maans nieuwste videosnack als dat ‘Tony nu lonely’ ooit was. Huilen, dus. En hoe. Alsof de Niagara Falls over je wangen lopen totdat je zo opgebrand bent als Marco Borsato. We willen Maan dus vooral horen zingen. En als we haar zien zingen, dan moeten we dus vooral de feestelijke nummers hebben in plaats van oestrogenisch geneuzel over huiliehuilie of ha-ha-ha.

(Lees verder onder de video)

Maar goed: Maan is natuurlijk niet van steen. Maan is daarnaast verre van een Luna (= maan in heule oude mannentaal) dus is het nu vooral de vraag wanneer deze zangeres weer rozengeur en maneschijn in onze oren én ogen pompt.

Vrienden van Amstel Live

Op dit moment is Maan te zien bij de Vrienden van Amstel Live. De zangeres treedt daar op met verschillende artiesten uit ons land. Met andere woorden: we kunnen er wel vanuit gaan dat Maan de komende dagen dus eerder zal lachen dan huilen.

Of we je nog een troost kunnen bieden? Hoogstens een Instagrammetje compensatie om de pijn te verzachten.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jada Borsato deelt zomerse foto met doorschijnende broek en omhoog kruipend truitje

Jada Borsato is helemaal klaar voor de zomer en laat de rest van Nederland meegenieten van haar heerlijke zomerse outfit. Ze heeft een prachtige doorschijnende broek aan en een piepklein topje!

Rico Verhoeven sleurt vriendin Naomy van Beem mee de natuur in en geniet er keihard van (foto’s)

Rico Verhoeven weet zijn vriendin Naomy van Beem mee te nemen in de natuur en hij geniet hier overduidelijk van!

Puck Moonen verpest foto van perfecte cappuccino met enorme modeflater (zien!)

Onze wielrenster Puck Moonen verbaasd iedereen met deze slechte keuze. De perfect gemaakte cappuccino kan de foto zelfs niet meer redden!