UITSLAG: Katja Schuurman v.s. Georgina Verbaan

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het moment waarop je hebt gewacht is dan eindelijk daar: de uitslag van de eerste Battle of the Babes!

De kandidaten: Katja v.s. Georgina

Deze Battle of the Babes stond volledig in het teken van Katja Schuurman en Georgina Verbaan. Een eerlijke strijd als je het ons vraagt! Beide dames hebben dan ook al heel wat bereikt in hun leven én houden de gemoederen zo nu en dan nog steeds bezig. Katja met haar vliegtuig- en bubbelbad-avontuurtjes, en Georgina met haar overstap naar de vrouwen. Deze battle tussen de voormalige GTST-familieleden beloofde een spannende te worden.

En de winnaar is…

En nu is het moment waarop je sinds het zien van de poll natuurlijk op hebt zitten wachten: de uitslag. Welke dame heeft deze Battle of the Babes gewonnen? We zullen je niet langer in spanning houden. De winnaar is… Katja Schuurman!

Onze stemmende helden hebben gesproken: Katja wint het van Georgina. En niet zomaar even overigens. De krullenbol won deze wedstrijd met maar liefst 72% van de stemmen. Blijf hangen: binnenkort start er een nieuwe battle!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Femke Kok heeft schaatspakje thuisgelaten tijdens zonnige vakantie (foto’s)

Femke Kok is lekker aan het genieten van haar vrije tijd nu het schaatsseizoen er op zit. Ze heeft haar schaatspakje niet meegenomen en laat onweerstaanbare foto's zien!

Foto: Zangeres Maan de Steenwinkel heeft het zichtbaar koud in kort broekje

Maan de Steenwinkel heeft een opvallend bericht geplaatst op Instagram. Ze heeft een zeer kort broekje aan in een winters sneeuwgebied!

Blondine Delfine Stal (20) puilt aan voor- én achterkant uit haar piepkleine outfit (foto’s!)

Delfine Stal knalt met haar flinke rondingen aan alle kanten uit haar kleding. Ze heeft een enorm klein topje aan die haar rondingen maar net kan tegenhouden.