UITSLAG: Jouw Favoriete Vervelingspartner

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De kwak is uit de tube: de rechterhand komt ons het beste van pas in deze tijden van corona-crises en thuiszitten voor gevorderden. Met andere woorden: de mannen zijn nog láng niet van de pot gerukt. We beginnen pas net.

Een kleine week geleden vroeg de redactie van Mannenzaken zich af wat er nu in hemelsnaam nog gedaan kon worden. De verveling lag al tijden op de loer. Maar echt inslaan, dat hadden we nog niet meegemaakt. Dat hoeft ook niet, als je de Mannezaken-lezer moet geloven. De man heeft zijn beste vervelingsmaatje namelijk altijd bij zich.

Trek er (niets van) aan!

Het is natuurlijk geen pretje: in je eentje op je kamer in je woning zitten. Op een gegeven moment heb je alle wolkpatronen in de lucht ontdekt, is het gras gemaaid en heb je ineens één of twee handen vrij.

Nee, dat is niet onze wijsheid: dit is slechts de vervelings-tijdsbesteding van 39% van de ondervraagden. Doe jij wat anders? Dat maakt hen waarschijnlijk geen ruk uit; je hebt het hoe dan ook in eigen hand.

Schermen – nee, niet de sport

Maar goed: niet iedereen ziet dit als hun favoriete tijdverdrijf. Er is ook een deel van de lezers dat zijn handen graag ergens anders op legt. Een tv-afstandsbediening bijvoorbeeld. Op zo’n scherm heb je twee keuzes: series/tv-programma’s kijken (19% van de stemmen) en het hanteren van die andere joystick (16% van de stemmen).

Ook de smartphone blijkt in 11% van de gevallen de favoriete vervelingspartner. Met andere woorden: veel sporten mogen dan wel verboden zijn, maar schermen doen het nog altijd erg goed.

Mannenzakenforum

Er is ook een gedeelte van onze lezers die het nog slimmer bekeken hebben. Want hoewel de rechterhand en de verschillende soorten schermen de boventoon voeren, komen deze twee werelden natuurlijk perfect samen op het Mannenzakenforum.

Daar kun je, geheel op je eigen manier, de nodige uren spenderen. Voordat je het weet is het alweer de volgende ochtend, en staat er een Hot Topics voor jou klaar om de eerste uren van de dag weer héérlijk te beginnen.

Laatste nieuws

Beeldschone scheidsrechter Shona Shukrula (32) fluit binnenkort wedstrijden in betaald voetbal (in dezelfde competitie als haar man!)

Shona Shukrula (32) wordt de eerste vrouwelijke scheidsrechter in het Nederlandse betaalde voetbal. De beeldschone scheids floot al eerder in de Tweede Divisie, maar mag nu aan het betaalde voetbal beginnen. Wie ze op die velden tegen kan komen? Niemand minder dan haar eigen man!

PSV’er Joey Veerman hoopt dat zijn vriendin deze stiekeme video van Ibiza-trip niet te zien krijgt

PSV-speler Joey Veerman heeft wat uit te leggen aan zijn vriendin. De middenvelder kon zijn handen namelijk niet thuishouden tijdens het kampioensfeestje op Ibiza..

Jutta Leerdam verwent haar razend knappe zus Merel tijdens dagje uit (video)

Jutta Leerdam is een echt familiemens. Ze heeft vooral een zwak voor haar beeldschone zusjes. Vandaag is Merel Leerdam de gelukkige - ze wordt flink in de watten gelegd door haar beroemde zus!