UITSLAG: Jouw Favoriete Vervelingspartner

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De kwak is uit de tube: de rechterhand komt ons het beste van pas in deze tijden van corona-crises en thuiszitten voor gevorderden. Met andere woorden: de mannen zijn nog láng niet van de pot gerukt. We beginnen pas net.

Een kleine week geleden vroeg de redactie van Mannenzaken zich af wat er nu in hemelsnaam nog gedaan kon worden. De verveling lag al tijden op de loer. Maar echt inslaan, dat hadden we nog niet meegemaakt. Dat hoeft ook niet, als je de Mannezaken-lezer moet geloven. De man heeft zijn beste vervelingsmaatje namelijk altijd bij zich.

Trek er (niets van) aan!

Het is natuurlijk geen pretje: in je eentje op je kamer in je woning zitten. Op een gegeven moment heb je alle wolkpatronen in de lucht ontdekt, is het gras gemaaid en heb je ineens één of twee handen vrij.

Nee, dat is niet onze wijsheid: dit is slechts de vervelings-tijdsbesteding van 39% van de ondervraagden. Doe jij wat anders? Dat maakt hen waarschijnlijk geen ruk uit; je hebt het hoe dan ook in eigen hand.

Schermen – nee, niet de sport

Maar goed: niet iedereen ziet dit als hun favoriete tijdverdrijf. Er is ook een deel van de lezers dat zijn handen graag ergens anders op legt. Een tv-afstandsbediening bijvoorbeeld. Op zo’n scherm heb je twee keuzes: series/tv-programma’s kijken (19% van de stemmen) en het hanteren van die andere joystick (16% van de stemmen).

Ook de smartphone blijkt in 11% van de gevallen de favoriete vervelingspartner. Met andere woorden: veel sporten mogen dan wel verboden zijn, maar schermen doen het nog altijd erg goed.

Mannenzakenforum

Er is ook een gedeelte van onze lezers die het nog slimmer bekeken hebben. Want hoewel de rechterhand en de verschillende soorten schermen de boventoon voeren, komen deze twee werelden natuurlijk perfect samen op het Mannenzakenforum.

Daar kun je, geheel op je eigen manier, de nodige uren spenderen. Voordat je het weet is het alweer de volgende ochtend, en staat er een Hot Topics voor jou klaar om de eerste uren van de dag weer héérlijk te beginnen.

Laatste nieuws

Foto: Nochtli trekt sportbroekje naar beneden

Nochtli Alvarez is misschien niet de meest bekende Youtuber en influencer van het land, maar bewijst met haar prachtige foto's en video's dat je haar zeker moet volgen. 

Video: Sylvana IJsselmuiden wordt geplet in treincoupé

Sylvana IJsselmuiden is iemand waar anderen meestal voor aan de kant gaan, maar nu wordt ze in de trein helemaal geplet.

Foto: Zangeres Elize schudt met achterkant na spannende ontmaskering

Zangeres Elize schudt wild met haar achterkant tijdens een live optreden. Terwijl ze aan het schudden is, wordt haar ware identiteit ook nog eens ontmaskerd op tv!

Gerelateerde berichten