Uitgeputte Britt Scholte houdt je wakker met video vanuit bed

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Actrice Britt Scholte is de laatste tijd niet enorm actief op haar Instagram. Dat heeft een goede reden. De blondine is namelijk ontzettend druk. Zó druk, dat ze je enkel nog vanuit bed wil spreken…

Britt Scholte begint restaurant in Amsterdam

Je kunt Britt Scholte kennen van de serie brugklas, en haar vaste rol in de soapserie GTST. Tegenwoordig heeft Britt ook meerdere populaire series op YouTube. We kunnen wel stellen dat Britt moeilijk stil kan zitten. Omdat ze toch al zo weinig tijd had, begint de blondine nu ook een restaurant! Britt begint samen met haar vriendinnen Moise Trustfull en Carola Kirschbaum een horecagelegenheid in Amsterdam. Het restaurant heet Poppy’s. Britt deelde eerder al vol enthousiasme dat ze een droomlocatie voor het restaurant hebben gevonden midden in de Pijp in Amsterdam. Voordat de stek geopend kan worden moet er nog flink geklust worden door de vrouwen. Hoewel deze drie jonge succesvolle dames zelf drukke agenda’s hebben, besteden ze niks uit. Ze zijn dus gewoon lekker zelf aan het stucen, schilderen en strijken!

Britt Scholte deelt video vanuit bed

Omdat de wereld toch moet weten dat Britt niet van de aardbodem verdwenen is, laat ze regelmatig aan haar volgers zien met welke klus ze bezig is. Ze noemt het zelf slopend en heel hard werken. Dit is natuurlijk even wat anders dan een rol spelen in een serie. Gisteravond was het weer zover en kon Britt het niet laten om haar volgers te laten weten dat ze ein-de-lijk weer in bed lag. Britt deelde onderstaand filmpje waarvan ze zelf al zegt dat niemand erom gevraagd heeft maar dat ze het toch wil melden. Hoewel ze duidelijk uitgeput is, houdt ze toch zichzelf én haar volgers wakker met deze overbodige informatie. Pak gewoon die acht uurtjes Britt, daar heb je veel meer aan!

Lees ook: Brave Britt Scholte liegt en bedriegt in de verraders

Britt Scholte vraagt acteurs de kleren van het lijf

Een hoofdstuk waar Britt het afgelopen jaar aan werkte was haar YouTubecarrière. Zo heeft Britt haar eigen serie ”Stilte op de set” waarin ze allemaal lastige vragen stelt aan haar mede-acteurs en actrices. Britt vraagt bijvoorbeeld of ze hun complete uiterlijk zouden veranderen voor een rol in een film of serie. Zo had Britt ook de knappe Abbey Hoes naast zich in de studio zitten. Hier bespreken Britt en Abbey uitgebreid wat hun grenzen zijn op de camera. Gaan alle kleren zomaar uit of moet het dan wel een erg goede reden hebben? Britt onthult dat ze dit alleen zou doen als het functioneel is…

Britt ligt in bed met wel heel veel mensen

Britt is eind februari 25 jaar oud geworden. Ze zit dus nog in de bloei van haar leven maar toch bleef ze haar hele verjaardag in bed liggen. Britt vertelt op Instagram dat het eigenlijk de bedoeling was om haar verjaardag te vieren op de skipiste met een koud pilsje. Helaas werd Britt ziek en kreeg ze een oorontsteking. Het après skifeest ging jammer genoeg dus niet door. Gelukkig heeft Britt hele lieve vrienden om zich heen die op haar verjaardag allemaal bij de zieke Britt in bed kropen. Zo heeft ze er alsnog een feestje van kunnen maken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Marijn Kuipers geeft geeft uitleg bij rood achterwerk met heerlijke video

De prachtige Marijn Kuipers heeft een nieuwe video online gezet waar haar volgers natuurlijk enorm van smullen. 

Video: Hélène Hendriks laat intiem lichaamsdeel aan Merel Ek zien

Tijdens de HLF8 uitzending haalt Hélène Hendriks uit het niets een intiem lichaamsdeel te voorschijn en vraagt ze aan Merel EK om er even nauwkeurig naar te kijken!

Foto: Lies Zhara verwent haar volgers met kiekje van knellend topje

De blonde Lies Zhara draagt een hele wijde jumpsuit, maar om haar 'grote vriendinnen' goed in het zicht te houden, trekt ze zéér knellend topje aan!