Uitgekotste Esmée van Kampen heeft hoop goed te maken bij De Verraders

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Esmee van Kampen doet mee aan het nieuwe seizoen van De Verraders. Hierin deed Esmee een uitspraak die bij veel mensen in het verkeerde keelgat schoot. Esmee heeft dus flink wat goed te maken bij het spannende programma…

Esmee van Kampen maakt gemene opmerking

Bij het programma De Verraders draait het allemaal om sluw spel. Daarbij zijn slimme acties bij elke aflevering weer prioriteit. In aflevering 2 van het programma ontstaat er veel commotie vanwege een actie van Esmee van Kampen. In de aflevering is namelijk te zien dan Steven van Brunswijk in een speech vertelt over het verlies van zijn overleden moeder. Hierna zien we dat Esmee suggereert dat Stefano Keizers heeft gezegd dat Steven deze speech alleen heeft gehouden zodat mensen niet door zouden hebben dat hij een verrader is. Deze uitspraak valt absoluut niet goed bij de kijkers van het programma, Stefano ontkent ook maar iets te hebben gezegd tijdens de confrontatie van Steven. Hierdoor lijkt Esmee zelf de boosdoener te zijn die liep te stoken.

Esmee van Kampen staat niet achter uitspraken

Esmee van Kampen laat in haar Instagram weten: “Het doet mij werkelijk verdriet dat er gekozen is voor een bepaalde edit van mij binnen de 2e aflevering van De Verraders en een ander in bescherming werd genomen.” Vervolgens verschijnen er artikelen online waarin gesuggereerd wordt dat Esmee het voorval ‘misselijkmakend’ zou noemen. Ze laat weten dat deze titel door het AD zelf is bedacht en dat ze hier niet achter staat. De actrice laat ook nog weten: “Zo zie je maar, je uitten wordt altijd weer anders neer gezet, mij is namelijk niks gevraagd.”. Esmee laat ook nog weten in een verwijderde post dat ze tijdens de opname van het programma afscheid moest nemen van een aantal mensen in haar directe omgeving. Daarom kon ze de uitspraak niet waarderen en was het extra gevoelig. De waarheid zal ergens in het midden liggen, maar één ding is zeker: Esmée zal de komende afleveringen extra lief moeten doen om de publieke opinie een beetje bij te sturen!

Esmee van Kampen

Lees ook: 6 Opvallende weetjes over schrijfster Lale Gül 

Esmee van Kampen en al haar bizarre kapsels

Esmee van Kampen is bij het grote publiek bekend geworden vanwege haar supermarktreclames voor de Plus. Hierdoor zal ze (helaas voor Esmee) altijd hét Plus-meisje blijven. Om toch een beetje aan haar identiteit te proberen te sleutelen laat Esmee regelmatig haar hele uiterlijk veranderen. Momenteel heeft Esmee knalrood-oranje achtig haar. Een ding is zeker: ze valt zeker op. Voor haar pittige oranje kapsel heeft Esmee een poosje bruin haar gehad. Dit was alleen niet opvallend genoeg dus deze look heeft maar kort geduurd. Esmee heeft een langere periode lang zilver haar gehad waardoor ze een beetje op een Disney figuur leek. Welke look nou het mooiste is blijft een lastige vraag..

Esmee van Kampen showt bijzondere tatoeage

Esmee van Kampen heeft haar laten onder kladderen met een flink aantal tatoeages. Groot en klein; ze komen allemaal voorbij op het van Esmee. Nu deelde ze een erg bijzondere foto waarop een tattoo op haar onderarm te zien is. Hierop staat: “Zonder ups en downs klopt er iets niet”. Het lijkt ook alsof het met een persoonlijk handschrift is geschreven, misschien door Esmee zelf of door een dierbare.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Je hoeft niet te raden waar de piercing van Marijn Kuipers zit

Marijn Kuipers heeft een nieuwe, prachtige foto online gezet en haar fans smullen daar natuurlijk wel even van mee. 

Zien: dit is de bizar grote schoenencollectie van Memphis Depay

Memphis Depay heeft een compleet nieuwe collectie schoenen die...

Video: Famke Louise buigt diep voorover in supermarkt en laat haar beschuitjes zien

Famke Louise laat haar beschuitjes goed bekijken wanneer ze diep voorover buigt!