Uitgekotste Esmée van Kampen heeft hoop goed te maken bij De Verraders

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Esmee van Kampen doet mee aan het nieuwe seizoen van De Verraders. Hierin deed Esmee een uitspraak die bij veel mensen in het verkeerde keelgat schoot. Esmee heeft dus flink wat goed te maken bij het spannende programma…

Esmee van Kampen maakt gemene opmerking

Bij het programma De Verraders draait het allemaal om sluw spel. Daarbij zijn slimme acties bij elke aflevering weer prioriteit. In aflevering 2 van het programma ontstaat er veel commotie vanwege een actie van Esmee van Kampen. In de aflevering is namelijk te zien dan Steven van Brunswijk in een speech vertelt over het verlies van zijn overleden moeder. Hierna zien we dat Esmee suggereert dat Stefano Keizers heeft gezegd dat Steven deze speech alleen heeft gehouden zodat mensen niet door zouden hebben dat hij een verrader is. Deze uitspraak valt absoluut niet goed bij de kijkers van het programma, Stefano ontkent ook maar iets te hebben gezegd tijdens de confrontatie van Steven. Hierdoor lijkt Esmee zelf de boosdoener te zijn die liep te stoken.

Esmee van Kampen staat niet achter uitspraken

Esmee van Kampen laat in haar Instagram weten: “Het doet mij werkelijk verdriet dat er gekozen is voor een bepaalde edit van mij binnen de 2e aflevering van De Verraders en een ander in bescherming werd genomen.” Vervolgens verschijnen er artikelen online waarin gesuggereerd wordt dat Esmee het voorval ‘misselijkmakend’ zou noemen. Ze laat weten dat deze titel door het AD zelf is bedacht en dat ze hier niet achter staat. De actrice laat ook nog weten: “Zo zie je maar, je uitten wordt altijd weer anders neer gezet, mij is namelijk niks gevraagd.”. Esmee laat ook nog weten in een verwijderde post dat ze tijdens de opname van het programma afscheid moest nemen van een aantal mensen in haar directe omgeving. Daarom kon ze de uitspraak niet waarderen en was het extra gevoelig. De waarheid zal ergens in het midden liggen, maar één ding is zeker: Esmée zal de komende afleveringen extra lief moeten doen om de publieke opinie een beetje bij te sturen!

Esmee van Kampen

Lees ook: 6 Opvallende weetjes over schrijfster Lale Gül 

Esmee van Kampen en al haar bizarre kapsels

Esmee van Kampen is bij het grote publiek bekend geworden vanwege haar supermarktreclames voor de Plus. Hierdoor zal ze (helaas voor Esmee) altijd hét Plus-meisje blijven. Om toch een beetje aan haar identiteit te proberen te sleutelen laat Esmee regelmatig haar hele uiterlijk veranderen. Momenteel heeft Esmee knalrood-oranje achtig haar. Een ding is zeker: ze valt zeker op. Voor haar pittige oranje kapsel heeft Esmee een poosje bruin haar gehad. Dit was alleen niet opvallend genoeg dus deze look heeft maar kort geduurd. Esmee heeft een langere periode lang zilver haar gehad waardoor ze een beetje op een Disney figuur leek. Welke look nou het mooiste is blijft een lastige vraag..

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Esmée van Kampen (@esmeevankampen)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Esmée van Kampen (@esmeevankampen)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Esmée van Kampen (@esmeevankampen)

Esmee van Kampen showt bijzondere tatoeage

Esmee van Kampen heeft haar lichaam laten onder kladderen met een flink aantal tatoeages. Groot en klein; ze komen allemaal voorbij op het lichaam van Esmee. Nu deelde ze een erg bijzondere foto waarop een tattoo op haar onderarm te zien is. Hierop staat: “Zonder ups en downs klopt er iets niet”. Het lijkt ook alsof het met een persoonlijk handschrift is geschreven, misschien door Esmee zelf of door een dierbare.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Esmée van Kampen (@esmeevankampen)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Juultje Tieleman drukt troeven naar voren in strak badpak

Juultje Tieleman verwent haar volgers opnieuw met een uiterst pikante video via Instagram. De blondine laat zien wat ze in huis heeft!

Foto: Iris Enthoven wint dankzij deze gewaagde outfit tóch nog prijs op RadioRing Gala

Influencer Iris Enthoven was te gast bij het RadioRing Gala van dit jaar. Ze won dankzij haar heerlijke outfitje een hele bijzondere prijs...

Foto: Marijn Kuipers showt lijf in zéér uitdagend setje voor Valentijnsdag

Marijn Kuipers is klaar voor Valentijnsdag! De man die haar in dit setje in de slaapkamer aantreft is een echte mazzelaar!