Tafelkleedlook wat voor JORIK KLEIN?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

The Voice of Holland deelnemers mogen af en toe heel erg blij zijn dat het programma niet The Look of Holland heet. Want ondanks het aanwezige zangtalent weten de kandidaten op andere vlakken weer minder te scoren. Zo zagen we menselijke tafelkleden tijdens de aflevering van TVHO.

Ons eerste tafelkleedje heet Celine. Ze is 20 jaar en een heuse influencer, tenminste dat is de droom. Met een magere 6000 volgers op Instagram doet ze mee aan The Voice om haar volgers een beetje op te krikken. Normaal doe je mee omdat je de diepe wens koestert om zangeres te worden, maar hey, ieder zijn eigen ding. Alleen Lil’ Kleine draait om. Ali B vraagt nog even of ze de hoop al had opgegeven. Met een als dit hoeft ze het gelukkig niet alleen van haar stem te hebben.

Helemaal kansloos in de race zal ze niet zijn. Als Voice Kids alumni en finalist van Hollands Got Talent heeft ze echt wel talent. Al zou het zomaar kunnen dat Lil’Kleine om hele andere redenen met haar wil werken. Hij lanceerde in het afgelopen jaar namelijk zijn eigen kledinglijn. Misschien wil hij wel de influencer wel gebruiken om zijn kleding te pushen. Deze zomer, de tafelkleed collectie bij CALVIN JORIK KLEIN

Mister SAX-O-Beat

Mocht je denken: met het kleedje van Celine is de tafel gedekt, wacht dan nog even met die conclusie. We hebben nog een kandidaat met eenzelfde kledingstijl.

Mensen vrolijk maken, dat is het motto van Nelson Braafhart. Ook wel bekend als mister Braveheart. En je moet heel dapper zijn om een tafelkleed te kunnen dragen. In de lieftallige woorden van Chantal: “Wat voor pak heeft ‘ie aan?”. Maar je moet niet fucken met de powerlifter. Hij ziet er uit alsof hij je in tweeën scheurt. Daarom moet je ook geen tafelkleed aan trekken.

De outfit maakt de act van de vrolijke eilandbewoner wel af. Het geeft een heerlijk zomers vrolijke vibe aan het geheel. Vanzelfsprekend heeft Nelson het ritme van een Dutch James Brown. Als een ware sex machine brengt hij de moves waar je vriendins tante behoorlijk van zou zweten.

Hoewel Ali B zichzelf geen TheatrAli vindt, gaat hij er wel met deze uitbundige act vandoor. En niet zonder reden. Nelson heeft sex appeal. Hij weet met zijn sensuele ritme zelfs Anouk aan het lachen te krijgen. En daarvoor zou hij eigenlijk al moeten winnen.

Wat vooral opvalt in deze tafelkleedgate, is dat Kleine zijn mond houdt over de kledingstijlen. Dat roept vragen op. Zag hij Gaby Blaaser in het kleedje van Cecine door zijn gedachtes lopen, of bedacht hij na het zien van Nelson de nieuwe lijn voor zijn kledingmerk?

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Influencer Myron Koops gaat zo diep door de knietjes dat haar sportbroek op knappen staat

Myron Koops laat zien wat ze in huis heeft met een diepe stretch. Door haar strakke sportlegging is alles goed te zien. Ze knapt er zelfs bijna doorheen!

Video: Sterre Koning laat alles van zichzelf zien in nieuwe serie van de Tatta’s

Sterre Koning is druk bezig met het filmen van de nieuwe serie de Tatta's. Op de set laat ze haar acteerkunsten zien, en dat zet er interessant uit.

Video: Rico Verhoeven krijgt flinke bak kritiek te verwerken na opvallende carrièreswitch

Rico Verhoeven lijkt een flinke carrière switch gemaakt te hebben. Wat vinden zijn fans hier van?