Channah van The Voice toont niet eerder vertoonde beelden

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Channah Hewitt is niet alleen goed met de microfoon, maar ook met een camera in de hand! De 26-jarige krullenbol legt wekelijks haar avontuurtjes achter de schermen bij The Voice of Holland vast in een persoonlijke vlog. In haar nieuwste video neemt Channah je mee naar waar de TVOH-camera’s niet mogen komen! Zo worden volgers van haar Youtubekanaal zelfs meegenomen naar de kleedkamers!

Workout met Channah

Afgelopen liveshow was te zien hoe Channah bij haar coach Waylon ging koken, ze maakte een recept dat ze van haar broer geleerd heeft. Toen totaal onverwachts haar broer ook echt langskwam om mee te eten was Channah in shock! In de vlog zien we hoe ze samen met haar broer haar bezoekje aan Waylon bespreekt en een heuse sportsessie om haar lichaam in vorm te houden.

Lees ook Powervrouw Channah in de liveshows van The Voice of Holland

De voorbereidingen voor de liveshows

In de vlog zien we dat alles tot in de puntjes wordt voorbereid. Er zijn meerdere zang coach sessies met de andere kandidaten te zien. Ook de opvallende krullen van Channah die ze voor de live shows heeft gestijld waren te zien in de vlog. De zenuwen gieren door haar lijf in de aanloop naar de liveshow. Wat Channah betreft kan het niet snel genoeg vrijdag zijn om te knallen! Vlak voor de liveshows beginnen kiest Channah toch weer voor haar oude vertrouwde look. De krullenbol is er helemaal klaar voor, ze is mooi opgemaakt en heeft een lekker outfitje aan. Showtime!

Emotionele Channah

Channah mocht samen met Nienke de liveshow openen met Rolf Sanchez. Voor haar solo optreden moest ze lang wachten, zij sloot namelijk de show af. Aan het einde van de vlog is Channah door het dolle heen, ze is door naar de halve finale van The Voice! Met tranen in haar ogen vertelt ze hoe blij ze is dat ze door is. “Zo blij, zo dankbaar, het moet nog even dalen” aldus Channah in haar eigen vlog over haar deelname aan The Voice. De vlogs van Channah kun je voornamelijk zaterdagochtend verwachten- de ochtend na de uitzending op tv. Op naar liveshow en bijbehorende vlog nummer 3!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Antoinette de Jong kan niet van collega in strak broekje afblijven

De prachtige Antoinette de Jong heeft het maar druk met haar schaatscarrière, maar in deze video blijkt ze toch soms nog best afgeleid te zijn op de baan.

Doutzen Kroes is bijna onherkenbaar op nieuwe foto

Doutzen Kroes deelt na enige tijd weer een foto van zichzelf. Al moesten de meeste volgers van de blondine wel even twee keer kijken of het wel écht Doutzen was..

Foto: Amy Vol laat fans watertanden met spannend pakje

Amy Vol verrast haar hongerige volgers met een spannend kiekje. De zangeres trekt een gewaagde outfit aan, en toont deze trots in de spiegel...