Tv-expert Tina Nijkamp wijst dé ontdekking van dit EK aan (en het is geen voetballer!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Tina Nijkamp verheerlijkt hét TV-talent van het EK. Toch heeft deze persoon nooit voet op het veld gezet dit toernooi!

Wie is de verborgen parel van Nijkamp tijdens dit EK?

Volgens de wonderschone tv- en kijkcijferexpert Tina Nijkamp is er een ander soort talent dat bewondering verdient. Meestal zijn het de voetballers die zich in de kijker spelen tijdens het EK maar Tina heeft haar vizier duidelijk op een ander soort talent scherpgesteld. Blijkbaar hebben de mensen in de studio van Studio Fussball ook ‘some TLC’ nodig van Nijkamp en is er een speciaal iemand die zeker weten het winnende doelpunt heeft gescoord bij de kwieke tv-deskundige.

Onverwachte uitblinker dit EK: Sjoerd van Ramshorst

Tina, die in haar carrière al veel spannende tv-toppers voorbij heeft zien komen, blijkt toch meer onder de indruk van deze aanschouwing dan ze zelf had verwacht. Volgens Tina is de Studio Fussball presentator dé ster van het toernooi. Hoe kan het ook anders met 1.090000 kijkers? Het bijzondere is dat Sjoerd van Ramshorst meer doet dan alleen feiten overbrengen. Hij weet de aandacht te trekken van het publiek, zorgt ervoor dat kijkers niet wegzappen en zelfs ná de wedstrijd blijven hangen. Door het enthousiasme van Tina lijkt het erop dat Sjoerd nog eens grote dingen zou kunnen gaan bereiken in de toekomst. ‘Echt super verfrissend èn de ontdekking van dit EK’, aldus Tina.

Nijkamp gaat hard op hoge kijkcijfers

Met 831.000 kijkers lijkt het erop dat ze bij Vandaag Inside Oranje goed hun best hebben gedaan om een boeiende presentatie op de buis neer te kunnen zetten. Mede dankzij de populariteit van het EK lukt het ze om de kijker vast te kunnen houden. Alhoewel Studio Fussball profiteert van de kijkers die blijven hangen voor en na de wedstrijden, is het binden van die groep kijkers de echte uitdaging. Het moge duidelijk zijn dat Sjoerd van Ramshorst hierin uitblinkt. Dankzij zijn opvallende presentatie weet hij de aandacht van het publiek vast te blijven houden. Het programma blijkt een enorm succes, zelfs nadat de wedstrijden voorbij zijn. Tv-goeroe Tina is uitermate gecharmeerd van haar ‘eye-candy’ tijdens dit EK… We blijven het op de voet volgen, binnenkort meer details.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rico Verhoeven vluchtte op ochtend na huwelijksaanzoek snel weg uit bed bij Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven heeft een hele grote slag geslagen op de Malediven; hij vroeg zijn vriendin ten huwelijk. De ochtend erna sloeg Rico echter alweer vroeg op de vlucht uit bed bij zijn verloofde Naomy...

Hélène Hendriks scoort historisch laag met De Oranjezomer: deze twee enorme problemen zitten haar dwars

'Tina Nijkamp slaat alarm: Catastrofale kijkcijfers voor De Oranjezomer met Hélène Hendriks!'

Hélène Hendriks gebruikt haar mond voor leuk kunstje met de dikke sigaar van Jack van Gelder (foto!)

Hélène Hendriks maakt wat mee achter de schermen bij De Oranjezomer! Zo legt ze de enorme sigaar van Jack van Gelder met gemak op haar lippen...