Trotse Sonja Bakker deelt strakke foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sonja Bakker is in topvorm! De dieetgoeroe laat zich vol trots op Instagram zien. Na een zwaar jaar voor Sonja heeft ze het tóch weer voor elkaar gekregen: Bakker is klaar voor de zomer!

Killerbody

Die eierkoeken doen hun werk, Sonja Bakker bewijst voor de zoveelste keer dat gezond leven en bewegen zijn vruchten afwerpt. Met trots showt ze haar bikinibody dan ook aan haar volgers. Maar hoe krijg je dan zo’n strak ? Sonja zou Sonja niet zijn als er niet meteen een wijs lijn-advies bij zit: “Door sporten word je sterker en krijg je juist energie. Probeer elke dag wat te sporten. Dat kan ook wandelen zijn.” We hopen dat 2021 een beter jaar wordt voor de dieetgoeroe. Het begin is er in ieder geval: ze geniet op dit moment van het losgebarsten voorjaar op Ibiza: “Voor mij staat de lente echt symbool voor het nieuwe leven, een nieuw begin.”

Lees ook Robin Martens verbaast volgers met opmerkelijke foto

Zwarte periode

2020 was niet het jaar voor Sonja Bakker. Ze verloor niet alleen haar vader, maar kreeg ook knallende ruzie met haar vriend Barry waardoor de twee uiteindelijk in een vechtscheiding terechtkwamen. De gemoederen liepen zelfs zó hoog op dat de politie eraan te pas moest komen. Gelukkig besloot Sonja dit jaar afscheid te nemen van Barry en voor zichzelf te kiezen. Dat is, afgaand op bovenstaande foto, een prima keus geweest!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jutta Leerdam laat heel Instagram watertanden met uitstekend achterwerk

Jutta Leerdam heeft weer een nieuw sportpakje en dat moet de blonde schaatsster natuurlijk met al haar fans delen.

Genieten: je kunt dwars door het jurkje van Marijn Kuipers heen kijken (foto’s!)

Marijn Kuipers heeft een nieuw blauw pakje aangetrokken. En daarmee doet ze al haar volgers een enorm groot plezier. 

Jutta Leerdam nodigt Jake Paul uit voor een nachtelijk onderonsje in zwembad

Jutta Leerdam heeft een nieuwe foto online gezet en daarmee lijkt ze Jake Paul uit te willen dagen om bij haar in het zwembad te komen.