Trotse Sonja Bakker deelt strakke foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sonja Bakker is in topvorm! De dieetgoeroe laat zich vol trots op Instagram zien. Na een zwaar jaar voor Sonja heeft ze het tóch weer voor elkaar gekregen: Bakker is klaar voor de zomer!

Killerbody

Die eierkoeken doen hun werk, Sonja Bakker bewijst voor de zoveelste keer dat gezond leven en bewegen zijn vruchten afwerpt. Met trots showt ze haar bikinibody dan ook aan haar volgers. Maar hoe krijg je dan zo’n strak lichaam? Sonja zou Sonja niet zijn als er niet meteen een wijs lijn-advies bij zit: “Door sporten word je sterker en krijg je juist energie. Probeer elke dag wat te sporten. Dat kan ook wandelen zijn.” We hopen dat 2021 een beter jaar wordt voor de dieetgoeroe. Het begin is er in ieder geval: ze geniet op dit moment van het losgebarsten voorjaar op Ibiza: “Voor mij staat de lente echt symbool voor het nieuwe leven, een nieuw begin.”

Lees ook Robin Martens verbaast volgers met opmerkelijke foto

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Sonja Bakker (@sonjabakker.nl)

Zwarte periode

2020 was niet het jaar voor Sonja Bakker. Ze verloor niet alleen haar vader, maar kreeg ook knallende ruzie met haar vriend Barry waardoor de twee uiteindelijk in een vechtscheiding terechtkwamen. De gemoederen liepen zelfs zó hoog op dat de politie eraan te pas moest komen. Gelukkig besloot Sonja dit jaar afscheid te nemen van Barry en voor zichzelf te kiezen. Dat is, afgaand op bovenstaande foto, een prima keus geweest!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Dit is de bloedmooie vriendin van Wimbledon-held Botic van de Zandschulp

Botic van de Zandschulp haalde een fantastisch resultaat in Wimbledon. Dat is ook niet zo gek, aangezien dit de dame is die hem aanmoedigde. 

Video: Amber Brantsen blaast ruzie tussen Hamilton en Verstappen nieuw leven in bij Viaplay

Amber Brantsen heeft geleerd dat een beetje sensatie geen kwaad kan dit seizoen bij de Formule 1. Kijk maar wat ze doet. 

Foto: Maan de Steenwinkel floept bijna uit haar topje tijdens wild optreden

Maan de Steenwinkel is een prachtige zangeres met een geweldig lichaam. Soms zit een ongeluk echter in een klein hoekje.