Tranen OnneDi hebben maar één week effect bij Expeditie Robinson

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
OnneDi Dionne Slagter Expeditie Robinson

Blonde Youtuber wordt slachtoffer van de allereerste complotjes…

Ze had zich vorige week op typische vlogger-manier in het spel weten te houden, maar deze week viel toch echt het doek voor Youtuber OnneDi. De blondine had zich met haar paniekaanval en jankbuien al niet heel populair gemaakt bij haar mede-eilandbewoners, en ook tijdens de aflevering van gisteren bleek ze één van de zwakste schakels en tevens bron van ergernis voor de andere kandidaten. Toch liet de gefrustreerde Dionne Slagter zich niet zomaar wegstemmen: er moest een ouderwets Robinson-complotje aan te pas komen om alle neuzen dezelfde kant op te krijgen…

OnneDi krijgt concurrentie van Hugo

Ze ontsprong vorige week dus de dans, maar zat toen ook al op de spreekwoordelijke hotseat. Met die kennis weet je als mede-kandidaat dat je in principe veilig bent. Je moet wel iets héél stoms doen om je in één week minder geliefd te maken dan Dionne. Klinkt als een uitdaging, moest Hugo Kennis gedacht hebben. De tv-kok verknalde de proef, schoof vervolgens de schuld van zich af, zuchtte bovendien hoorbaar ‘kutwijf’ richting Dionne. Ook hij solliciteerde deze week dus naar een enkeltje Nederland!

Dionne zegt wat alle kijkers én kandidaten dachten…

OnneDi met overmacht weggestemd

Dionne probeerde het tij nog te keren met vriendjespolitiek, maar bleek uiteindelijk zelf de speelbal in een groter complot. Tenminste, zo kwam het na slimme montage bij de kijker binnen. Zal op het eiland zelf ongetwijfeld minder spannend geweest zijn. Het leek er in ieder geval op alsof Hugo in paniek raakte, en al zijn extra stemmen inzette, terwijl iedereen sowieso al op Dionne ging stemmen. Drie keer raden wie volgende week het veld mag gaan ruimen…

Kort, maar krachtig

Dionne zelf was verbaasd dat zó veel mensen haar weg wilden hebben. Die is het met een miljoen Youtube-abonnees natuurlijk gewend om op handen gedragen te worden. Maar op zo’n eiland geldt het recht van de sterksten. En die zien na een paar dagen honger, dorst en ergernis niet meer dat mooie meisje met de tatttoos, maar een survival-obstakel dat voedsel kost en met haar gehyperventileer de zuurstofvoorraad van het eiland in een rap tempo verbruikt. Daar kan de fotosynthese van die paar palmbomen écht niet tegen opboksen!

Dionnes verblijf op het eiland was dus kort, maar krachtig. Stiekem toch een beetje jammer, want OnneDi is best leuk. Wij zouden in zo’n barre situatie ook niet de leukste versie van onszelf zijn. Daarom hieronder een aantal traanloze, vrolijke kiekjes!

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat Jake Paul zweten met foto van opengeritst schaatspak

Jutta Leerdam laat iedereen zien wat ze precies aanheeft onder dat geel-zwarte schaatspak!

Wijdbeense Suzanne Schulting deelt uitnodigende foto op de bank

Suzanne Schulting heeft haar volgers getrakteerd op een nieuwe foto en die ziet er toch echt wel heel goed uit!

Ex-model Tanja Kok laat je heerlijk wakker worden bij Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland heeft een nieuw gezicht: Tanja Kok! Met deze blondine wakker worden is bepaald geen straf!